SIPA

FZO RS: Nemamo šta da skrivamo

BANJALUKA - Istražioci Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u Fondu zdravstvenog osiguranja Republike Srpske (FZO RS) kontrolisali su dokumentaciju u vezi s nabavkom respiratora tokom vanrednog stanja zbog pandemije virusa korona.

Akcija "Delta": Pretresi na 29 lokacija, oštećen budžet za 36 miliona KM

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH, u okviru operativne akcije "Delta" usmjerene ka suzbijanju nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda i pranja novca, pretresaju stambene i poslovne objekte, te pokretne stvari na ukupno 29 lokacija u BiH.

U Mostaru uhapšena četiri lica zbog krijumčarenja migranata

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uhapsili su danas u Mostaru četiri lica zbog osnovane sumnje da su krijumčarili migrante.

BiH nespremna za borbu protiv ekstremizma

BANJALUKA - Iako međunarodni partneri upozoravaju da bh. institucije nisu u dovoljnoj mjeri spremne da se suoče s problemima prevencije nasilnog ekstremizma, malo je urađeno da se ovaj problem riješi.

Pronađena droga u Mostaru, jedno uhapšeno

MOSTAR – SIPA je juče u Mostaru uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz SIPA.

Počinju dogovori o funkcijama u Savjetu ministara BiH, Bošnjaci traže UIO

SARAJEVO, BANJALUKA - Nakon što je budžet BiH prošao Predsjedništvo BiH, lideri političkih partija u narednim danima trebalo bi da postignu konačan dogovor u vezi s imenovanjem rukovodilaca institucija BiH, a moguće je da već danas Savjet ministara BiH na dnevni red stavi neka imenovanja koja se već mjesecima povlače sa dnevnog reda.

SIPA uhapsila dvije osobe zbog krijumčaranja migranata

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ danas su u Mostaru uhapsili dva lica zbog krijumčarenja migranata, saopšteno je iz Sipe.

SIPA završila provjere, nema smetnji za Cikotića

SARAJEVO- Nema smetnji da Selmo Cikotić, kandidat za ministra bezbjednosti BiH, bude imenovan na tu funkciju, saznaju nezvanično "Nezavisne", nakon što je Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) završila provjere ovog kandidata.

Zolak: Službenik SIPA nije otkrio povod akcije

BANJALUKA - Direktor Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH Aleksandar Zolak naveo je da ne zna koji je povod akcije koju u prostorijama Agencije u Banjaluci sprovodi Agencija za istrage i zaštitu (SIPA), ali da je otvoren za saradnju.

SIPA u Mostaru uhapsila osobu sa međunarodne potjernice

MOSTAR - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su u Mostaru uhapsili osobu za kojom je bila raspisana međunarodna potjernica NCB Interpola, saopštenoje iz SIPA.

Najčitanije