SIngapur

Prvi slučaj koronavirusa u Singapuru

SINGAPUR - Vlasti Singapura potvrdile su da je u toj zemlji zabilježen prvi slučaj zaraze koronavirusom, od kojeg je u Kini do sada preminulo 17 ljudi, javio je list "Strejts tajms".

Poljubac dvije žene izbačen iz "Ratova zvijezda" za bioskope u Singapuru

Kratki poljubac dvije žene u novom filmu "Ratovi zvijezda" izbačen je u verziji koja se prikazuje u Singapuru, prenijeli su lokalni mediji.

Metalno božićno drvce s LED lampicama hit u Singapuru

Metalna konstrukcija u trgovačkom centru Millenia Walk u Singapuru koja formira božićno drvce na portalu Dezeen.com proglašena je najinspirativnijim drvcem 2019. godine.

Na svijetu najbolji aerodrom u Singapuru, a u Evropi minhenski

​Aerodrom Čangi u Singapuru najbolji je svjetski aerodrom, dok je minhenski najbolje rangiran aerodrom u Evropi, objavila je međunarodna agencija za rejting u vazdušnom saobraćaju Skytrax.

Evo zašto je baš ovaj grad najsigurniji na svijetu

Iako je Singapur proslavio pedesetogodišnjicu nezavisnosti još 2015. godine, ova zemlja već organizuje sljedeće slavlje. Sada se spremaju za dvestogodišnjicu dolaska sera Stamforda Raflesa koji je osnovao Singapur kao trgovinsku destinaciju za Britance.

Zašto je Singapur najskuplji grad na svijetu

​Već pet godina zaredom Singapur je na vrhu liste najskupljih gradova na svijetu, prema podacima "Economist Intelligence Unit’s Worldwide Cost of Living report".

Stogodišnji milijarder svakog dana ide na posao

Najstariji milijarder na svijetu, Čang Jun Čung iz Singapura, ima 100 godina, ali svakoga dana ide na posao, jer kaže da ostanak kod kuće nije opcija za njega i da bi mu bilo veoma dosadno.

Stivens savladala Osaku i pobjedom počela WTA Finals

Sloun Stivens je pobjedom počela WTA Finals u Singapuru. Šesta teniserka svijeta je nadigrala Naomi Osaku rezultatom 2:1 u setovima u prvom kolu Crvene grupe.

Singapur: Svitolina se osvetila Kvitovoj za sedam poraza

U prvom meču Završnog WTA turnira u Singapuru slavila je Elina Svitolina, koja je u dva seta savladala Petru Kvitovu.

Od Singapura do Njujorka za 17 sati i 52 minute

Avionom na prvom letu na najdaljoj komercijalnoj liniji od Singapura do Njujorka trebalo je 17 sati i 52 minute prije nego što je uspješno prizemljio, prenosi u petak BBC.

Najčitanije