SJednica

Nastavljena sjednica NS RS

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske nastavila je zasjedanje razmatranjem Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o metrologiji u Republici Srpskoj, po hitnom postupku.

Nastavljena sjednica Narodne skupštine RS

BANJALUKA - Poslaničkom raspravom o Prijedlogu zakona o gradu Istočno Sarajevo, koji se na prijedlog Kluba poslanika SNSD donosi po hitnom postupku, u Banjaluci je danas nastavljena redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske.

Kolegijum u petak o zakazivanju posebne sjednice

BANJALUKA - Sjednica Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske za utvrđivanje prijedloga dnevnog reda i termina održavanja 10. posebne sjednice parlamenta biće održana sutra u Banjaluci.

Dodik: Posebna sjednica Narodne skupšine RS u ponedjeljak

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će u ponedjeljak, 17. februara, biti održana posebna sjednica Narodne skupšine Republike Srpske na kojoj će biti raspravljano o pitanjima koja se odnose na odluke Ustavnog suda BiH.

Počela sjednica Savjeta ministara BiH

SARAJEVO - U Sarajevu je danas počela sjednica Savjeta ministara na kojoj bi trebalo da bude razmotren prijedlog odluke o utvrđivanju godišnje kvote radnih dozvola za zapošljavanje stranaca u BiH za 2020. godinu, čiji je predlagač Ministarstvo civilnih poslova u Savjetu ministara.

Šarović: Ne odustajemo od sjednice Narodne skupštine

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović istakao je da ne odustaju od zakazivanja sjednice Narodne Skupštine Republike Srpske u vezi s utvrđivanjem odgovornosti za, kako je istakao, aktiviranje Akcionog plana za članstvo u NATO-u i nastavak puta BiH ka NATO-u.

Potpisan sporazum sa SDA, SBB i DF, sjednice Skupštine KS 23. i 29. januara

SARAJEVO - Danijela Kristić, predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajevo, za "Nezavisne" je danas rekla da je potpisan sporazum sa SDA, SBB-om i DF-om koji su oni predložili.

Potvrđen izbor zajedničkih komisija, Jusufović umjesto Radončića

SARAJEVO - Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH na današnjoj hitnoj sjednici potvrdio je izbor zajedničkih komisija oba doma Parlamentarne skupštine BiH.

Počela sjednica, delegati o izboru članova u zajedničke komisije

SARAJEVO - U Sarajevu je danas počela sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH na kojoj bi delegati trebalo da izaberu članove zajedničkih komisija parlamenta BiH, kao i članove delegacija u međunarodnim organizacijama.

Bevanda: Što prije sazvati sjednicu fiskalnog savjeta

​SARAJEVO - Ministar finansija i trezora u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Vjekoslav Bevanda izrazio je očekivanje da u ponedjeljak, 23. decembra, bude imenovan novi Savjet ministara, što bi omogućilo da se uđe u proceduru dogovaranja i usvajanja novog fiskalnog okvira, te budžeta BiH za 2020. godinu.

Najčitanije