SJednica

Sjednica Izvršnog komiteta SNSD-a

BANJALUKA - U Palati Republike Srpske u toku je sjednica Izvršnog komiteta SNSD-a, a pred sjednicu Glavnog odbora SNSD-a na kojoj će biti utvrđeni jasni i nedvosmisleni stavovi o Programskoj deklaraciji SDA, ali i svim ostalim aktuelnim problemima u BiH.

Sjednica Savjeta ministara zakazana za četvrtak

SARAJEVO - Nakon mjesec i po pauze, Savjet ministara BiH zakazao je sjednicu za četvrtak, a danas nismo uspjeli saznati kolike su uopšte šanse da ona bude održana.

Klub odbornika DNS-a napustio sjednicu

PRIJEDOR - Klub odbornika DNS-a napustio je danas sjednicu Skupštine grada Prijedora zbog, kako su naveli, višemjesečnih nezakonitosti u gradskom parlamentu.

Počela sjednica Savjeta ministara, u fokusu odluka o privremenom finansiranju institucija

SARAJEVO - Sjednica Savjeta ministara u tehničkom mandatu počela je danas u Sarajevu gdje bi trebalo da bude donesena odluka o privremenom finansiranju institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za period jul-septembar.

Dodik: Džaferović i Komšić žele da ugroze projekat od vitalnog interesa za Srpsku

​BANJALUKA - Donošenje zaključka Predsjedništva BiH kojim je osporena izgradnja mosta Komarna-Pelješac u Hrvatskoj glasovima članova Predsjedništva Šefika DŽaferovića i Željka Komšića na dan kada je potisan sporazum o gradnji mosta na Savi kod Gradiške ukazuje da šteta koja se želi proizvesti nije samo usmjerena na Hrvatsku, već se indirektno želi ugroziti pomenuti projekat koji je od vitalnog interesa za Srpsku, naveo je srpski čaln i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

U četvrtak posebna sjednica NS RS na Dodikov zahtjev

​BANJALUKA - Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske (RS) na zahtjev predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika biće održana u četvrtak, 18. jula, odlučio je večeras parlamentrani kolegijum.

Posebna sjednica NS RS u utorak, 16. jula

​BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da 4. posebna sjednice Narodne skupštine bude održana u utorak, 16. jula 2019. godine, sa početkom u 12 časova.

Incident na sjednici Evropskog parlamenta

BRISEL - Pojedini evropski poslanici nisu htjeli danas da ustanu na himnu EU "Oda radosti", a poslanici iz redova britanske "Brexit partije" okrenuli su leđa na početku konstitutivne sjednice Evropskog parlamenta, javio je AP.

Počela sjednica Savjeta ministara

SARAJEVO - U Sarajevu je počela sjednica Savjeta ministara u tehničkom mandatu na kojoj bi trebao da bude razmatran odgovor na pismo komesara EU za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanesa Hana o stepenu realizacije reformskih mjera.

Otkazana sjednica Savjeta ministara BiH

SARAJEVO - Sjednica Savjeta ministara BiH otkazana je zbog nedolaska ministara iz reda hrvatskog naroda.

Najčitanije