SKUPŠTINA GRADA

Na Skupštini grada Banjaluka varnice sijevale zbog gradnje mostova

BANJALUKA - Nastavak četvrte redovne sjednice Skupštine grada, između ostalog, obilježila je rasprava o tome ko finansira most u naselju Česma, koji treba da se gradi i koji je prijeka potreba mještana.

Počela sjednica Skupštine grada

BANJALUKA - Počela je četvrta redovna sjednica Skupštine grada na kojoj odbornici razmatraju 76 tačaka dnevnog reda, a između ostalog i prijedlog odluke o komunalnim taksama.

Mikrofoni i tasteri koji ne rade odgodili sjednicu

BANJALUKA - Zbog tehničkog sistema starog više od 20 godina, koji je prouzrokovao probleme s mikrofonima i nemogućnost registracije odbornika za aktuelni čas, otkazana je sjednica Skupštine grada.

U srijedu vanredna sjednica o budžetu Banjaluke

BANJALUKA - Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka o novom prijedlogu budžeta grada za ovu godinu biće održana u srijedu, odlučeno je danas na sjednici Kolegijuma.

Prihvaćeni programi ustanova i Agrarnog fonda

TREBINJE - Odbornička većina na zasjedanju Skupštine grada Trebinja prihvatila je programe rada javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje i program rada gradskog Agrarnog fonda za ovu godinu, ocjenjujući da su i u prošloj godini ostvarili zapažene rezultate, te da su i za ovu godinu predviđeni značajni rezultati.

Radojičić: Stanje ozbiljno, ne smijemo preći "crvenu liniju"

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić apelovao je večaras na sugrađane da se, koliko god je to moguće uzdrže od bilo kakvih javnih okupljanja i da smanje međusobne kontakte kako bi ublažila aktuelna epidemiloška kriza.

Radojičić: Poslije pandemije opet besplatni pregledi

BANJALUKA - Nakon završetka pandemije virusa korona, cilj Gradske uprave je da se ponovo vrati besplatnim zdravstvenim pregledima građana na području grada, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

U obnovu škola u Banjaluci uloženo 7,5 miliona KM

Više od 7,5 miliona KM uloženo je u obnovu škola na području grada u posljednje četiri godine, a rekonstrukcije brojnih škola nastavljaju se i ove godine, rekao je Igor Radojičić.

Podrška "Poligrafa" kandidaturi Radojičića za gradonačelnika

BANJALUKA - Političko-građanski front "Poligraf" će na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidaturu Igora Radojičića /SNSD/ za gradonačelnika Banjaluke, s ciljem nastavka dobre saradnje, koja je u prethodne četiri godine doprinijela razvoju i međunarodnoj prepoznatljivosti grada.

Radojičić: Laž da grad mora platiti 40 miliona KM za zemljište

BANJALUKA - Saopštenje SDS-a u kojem se navodi da Gradska uprava mora platiti 40 miliona KM za zemljište kod stare autobuske stanice je velika laž i obmanjivanje javnosti, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke u pauzi 41. Sjednice Skupštine grada u ovom sazivu.

Najčitanije