SMS

Kako se riješiti SMS gnjavatora?

Ukoliko postoji osoba koja vas gnjavi SMS porukama, postoji nekoliko načina da ih se riješite. Naravno, ako posjedujete telefon s Android operativnim sistemom.

Tužiteljki SMS-ovima prijetio da će je ubiti

BANJALUKA - Goran Nović iz Dervente uhapšen je zbog prijetnji smrću Nataši Božičković, tužiteljki Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a sve je priznao tokom kriminalističke obrade, saznaju "Nezavisne".

Kako povratiti važan SMS koji ste izbrisali sa iPhonea?

Stare SMS-ove dobro je povremeno pobrisati zbog više razloga. Ali, što ako - slučajno ili namjerno - obrišete poruku koja vam je važna? Pogledajte koje su vam opcije na raspolaganju

Način na koji pišete poruke otkriva kakvi ste u krevetu

Možda znate da poruke koje pišete mogu ponešto reći o vašim tehničkim sposobnostma, o vašem društvenom životu i poznavanju gramatike. Međutim, na internet portalima se mogu pronaći i tekstovi koji govore o tome da način na koji "kuckate" govori dosta i o vašem seksualnom životu. Razmatranje je zabavno, a koliko je korisno - procijenite sami.

Manje SMS-a - manje udesa

U američkim saveznim državama koje su zabranile slanje SMS-a tokom vožnje drastično je smanjen broj udesa.

Kvar otklonjen, naplata parkinga putem SMS-a u funkciji

BANJALUKA - Sistem naplate parkinga putem SMS-a u Banjaluci je, nakon uklanjanja kvara, opet u funkciji, rečeno je Srni u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Zbog kvara na opremi naplata parkinga putem SMS-a ne funkcioniše

​Sistem naplate parkinga putem SMS-a u Banjaluci od jutros je van upotrebe zbog kvara na opremi kompanije "M:tel", rečeno je Srni u Gradskoj upravi Banjaluka.

SMS poruke će se slati iz Chromea i Firefoxa?

Dok je tokom prošle decenije dopisivanje SMS-ovima za mnoge bio jedan od primarnih načina komunikacije, društvene mreže i internet servisi, kao i činjenica da smo konstantno online, uveliko su smanjili važnost klasičnih poruka.

Prije 25 godina poslat prvi SMS

Na današnji dan, prije 25 godina, poslata je prva poruka sa mobilnog telefona, a njen autor - britanski stručnjak za softver Nil Papvort - kaže da, kada je poslao prvi SMS nije imao predstavu da je se radi o "monumentalnom događaju".

Prijaviti SMS poruke koje šalje "ubijeno dijete"

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske do sada nije primilo prijave u vezi sa zastrašujućim, brutalnim i morbidnim SMS porukama koje, prema navodima livanjskog Psihološkog centra "Sensum", šalje "ubijeno dijete", rečeno je Srni u MUP-u.

Najčitanije