SMS

Kraj SMS-a, stigle su 5G poruke

S dolaskom 5G mreža bićemo u mogućnosti da koristimo i novi tip tekstualnih poruka, koje će zamijeniti klasične SMS poruke.

Kako se riješiti SMS gnjavatora?

Ukoliko postoji osoba koja vas gnjavi SMS porukama, postoji nekoliko načina da ih se riješite. Naravno, ako posjedujete telefon s Android operativnim sistemom.

Tužiteljki SMS-ovima prijetio da će je ubiti

BANJALUKA - Goran Nović iz Dervente uhapšen je zbog prijetnji smrću Nataši Božičković, tužiteljki Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a sve je priznao tokom kriminalističke obrade, saznaju "Nezavisne".

Kako povratiti važan SMS koji ste izbrisali sa iPhonea?

Stare SMS-ove dobro je povremeno pobrisati zbog više razloga. Ali, što ako - slučajno ili namjerno - obrišete poruku koja vam je važna? Pogledajte koje su vam opcije na raspolaganju

Način na koji pišete poruke otkriva kakvi ste u krevetu

Možda znate da poruke koje pišete mogu ponešto reći o vašim tehničkim sposobnostma, o vašem društvenom životu i poznavanju gramatike. Međutim, na internet portalima se mogu pronaći i tekstovi koji govore o tome da način na koji "kuckate" govori dosta i o vašem seksualnom životu. Razmatranje je zabavno, a koliko je korisno - procijenite sami.

Manje SMS-a - manje udesa

U američkim saveznim državama koje su zabranile slanje SMS-a tokom vožnje drastično je smanjen broj udesa.

Kvar otklonjen, naplata parkinga putem SMS-a u funkciji

BANJALUKA - Sistem naplate parkinga putem SMS-a u Banjaluci je, nakon uklanjanja kvara, opet u funkciji, rečeno je Srni u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Zbog kvara na opremi naplata parkinga putem SMS-a ne funkcioniše

​Sistem naplate parkinga putem SMS-a u Banjaluci od jutros je van upotrebe zbog kvara na opremi kompanije "M:tel", rečeno je Srni u Gradskoj upravi Banjaluka.

SMS poruke će se slati iz Chromea i Firefoxa?

Dok je tokom prošle decenije dopisivanje SMS-ovima za mnoge bio jedan od primarnih načina komunikacije, društvene mreže i internet servisi, kao i činjenica da smo konstantno online, uveliko su smanjili važnost klasičnih poruka.

Prije 25 godina poslat prvi SMS

Na današnji dan, prije 25 godina, poslata je prva poruka sa mobilnog telefona, a njen autor - britanski stručnjak za softver Nil Papvort - kaže da, kada je poslao prvi SMS nije imao predstavu da je se radi o "monumentalnom događaju".

Najčitanije