SNSD

Blagojević prihvatio kandidaturu za načelnika Petrova

PETROVO - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Petrovo Zoran Blagojević večeras je objavio da je kandidat te partije za načelnika ove opštine na predsotjećim lokalnim izborima.

Novaković-Bursać: Prijedlog budžeta je rezultat kompromisa, SNSD dao podršku

SARAJEVO - Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać (SNSD) rekla je da je Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu, koji je danas usvojen u ovom domu, rezultat kompromisa i usaglašavanja, te da je Klub poslanika SNSD-a glasao "za", slijedeći prethodno donesene odluke.

Košarac: Blokada imenovanja u zajedničkim institucijama bila nepotrebna

SOKOLAC - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac smatra da je postupak blokade imenovanja na nekoliko važnih funkcija u zajedničkim institucijama BiH bio nepotreban jer je izborna volja građana Republike Srpske manifestovana pobjedom SNSD-a i koalicionih partnera.

Dodik: Ne može se favorizovati jedna istina, treba uvažiti činjenice

TESLIĆ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je Srebrenica mjesto u kome se ne može favorizovati jedna istina već se ona mora graditi na činjenicama, a ne na spekulacijama.

"Bogdanić dobar izbor za kandidata za načelnika opštine"

TESLIĆ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik vjeruje da je Dragan Bogdanić dobar izbor za kandidata ove stranke za načelnika opštine Teslić i pozvao građane da ga podrže na predstojećim izborima.

Dragan Bogdanić kandidat SNSD-a za načelnika Teslića

TESLIĆ - Dragan Bogdanić je kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić, odlučeno je danas na sjednici Opštinskog odbora ove stranke.

Dodik, Cvijanović i Tegeltija u Tesliću, počeo sastanak SNSD-a

TESLIĆ - U Tesliću je počeo sastanak lokalnog odbora SNSD-a, kojem prisustvuju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik Željka Cvijanović i član Izvršnog komiteta stranke Zoran Tegeltija.

Radmanović: SNSD bio protiv budžeta jer nisu ispoštovani dogovori

SARAJEVO - Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine u Bosni i Hercegovini Nebojša Radmanović kazao je da danas da na sjednici tog doma nije usvojen dugo očekivani Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu.

Kovačević: Zajednički kandidat za Srebrenicu najviši interes Srpske

BANJALUKA - Jedinstvo i konsenzus svih stranaka iz Republike Srpske oko toga da daju jednog kandidata za načelnika opštine Srebrenica spada u kategoriju najvišeg nacionalnog i državnog interesa Srpske i svako onaj ko radi protiv tog jedinstva radi direktno protiv Srpske a u korist nekog drugog, istakao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Dodik uoči sastanka: SNSD zainteresovan za dva mjesta

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će sutra u Istočnom Sarajevu razgovarati sa liderima HDZ-a Draganom Čovićem i SDA Bakirom Izetbegovićem o imenovanjima, te da je SNSD zainteresovan za dva mjesta - Regulatornu agenciju za komunikacije BiH i Agenciju za istrage i zaštitu BiH.

Najčitanije