SNSD

Dodik doveo harmonikaša u zgradu Predsjedništva BiH

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je u svoj kabinet u zgradu Predsjedništva BiH u Sarajevu doveo harmonikaša, kako je ranije i najavio.

Čubrilović: Nema kalkulisanja, saradnja sa SNSD-om iskrena i otvorena

BANJALUKA - Predsjednik Demokratskog saveza (DEMOS) Nedeljko Čubrilović istakao je da ova stranka nikad nije kalkulisala i tamo gdje je jak DEMOS, jaka je i koalicija i dodao da između SNSD-a i DEMOS-a postoji iskrena i otvorena saradnja.

Dodik: Pravosnažna presuda smjenjuje funkcionere SNSD-a

BANJALUKA - Pravosnažna sudska presuda protiv bilo kojeg funkcionera SNSD-a momentalno će dovesti do njegove smjene, rekao je danas nakon sjednice Izvršnog komiteta najjače političke partije u Republici Srpskoj, Milorad Dodik, lider SNSD-a.

Počeo sastanak vladajuće koalicije u Srpskoj

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak vladajuće koalicije koje predvode lider i funkcioneri SNSD-a, Demosa, SP-a, Ujedinjene Srpske, Narodne partije Srpske i NDP-a.

Cvijanović: SNSD u Banjaluci ima bogato nasljeđe

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da ova stranka u Banjaluci ima bogato nasljeđe, te da joj je cilj da u narednom periodu kroz razgovore vidi koje su potrebe građana i potom krene s aktivnostima.

Cvijanović: Politika stranke dalji razvoj Banjaluke

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras da je SNSD u protekle dvije i više decenije pokazao koliko je važan za Banjaluku gradeći i radeći sve ono što je neophodno ovom gradu i to će biti politika stranke i za buduće vrijeme.

SNSD: Izetbegovićeva reakcija žal za danima kada je SDA odlučivala u OBA

BANJALUKA - Reakcija predsjednika SDA Bakira Izetbegovića na hapšenje direktora Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) BiH Osmana Mehmedagića je očekivana i u funkciji pritiska na Tužilaštvo, kojim je SDA, čak prema izjavama visokih američkih zvaničnika, godinama upravljala, saopšteno je iz SNSD-a.

Miroslav Bojić novi predsjednik Opštinskog odbora SNSD Laktaši

LAKTAŠI - Miroslav Bojić izabran je danas za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Laktaši.

Igor Žunić izabran za predsjednika GO SNSD-a Derventa

DERVENTA - Igor Žunić jednoglasno je danas izabran za predsjednika Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Derventa.

Počeo sastanak delegacija SNSD i HDZ BiH

BANJALUKA - Sastanak delegacija SNSD-a i HDZ-a BiH, koje predvode lideri partija Milorad Dodik i Dragan Čović, počeo je u Banjaluci.

Najčitanije