SNSD

SNSD-ovi odbornici napustili sjednicu Skupštine Stanari

STANARI - Ne samo fotelja zamjenika načelnika najmlađe opštine, nego i stolice SNSD-ovih odbornika ostale su prazne nakon zasjedanja konstitutivne sjednice Skupštine opštine Stanari, na kojoj je za predsjednika lokalnog parlamenta izabran Denis Stevanović (SP), a za potpredsjednika Nebojša Kajganić (US).

Gradonačelnik Prijedora: Poništeni konkurs nije bio u skladu sa zakonom

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović poništio je javne konkurse za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta u Gradskoj upravi koje je prethodni gradonačelnik raspisao 1. i 2. decembra za ukupno 31 radno mjesto.

Gradonačelnik Prijedora poništio konkurs za zapošljavanje 31 radnika

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović poništio je javne konkurse za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta u Gradskoj upravi koje je prethodni gradonačelnik bio raspisao 1. i 2. decembra za ukupno 31 radno mjesto.

Novo rukovodstvo SNSD-a u Bijeljini, Lazić umjesto Ćorića

BIJELJINA - U Gradskom odboru SNSD-a Bijeljina danas je izvršena primopredaja između dosadašnjeg predsjednika ovog odbora Nedeljka Ćorića i novoimenovanog privremenog predsjednika Odbora Vladimira Lazića, saopšteno je iz stranke.

Dodik: Ono što nudi MMF treba odbaciti

BANJALUKA - Izvršni komitet SNSD-a podržao je budžet i ekonomsku politiku Vlade RS i zadužiće svoje poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske da podrže te dokumente.

Simić prešao u vođstvo, SNSD dobija i Derventu

DERVENTA - Milorad Simić, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Derventa, prešao je u vođstvo i ima 330 glasova više od Vlade Kovačevića, zajedničkog kandidata SDS-a i PDP-a.

Bursać: Apsurdan i neprihvatljiv prijedlog amandmana SDP-a

SARAJEVO - Predsjedavajuća Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać smatra apsurdnim i neprihvatljivim SDP-ov prijedlog amandmana na Ustav BiH kojima se, između ostalog, uvode funkcije "predsjednika i dva potpredsjednika BiH", kao i "premijera BiH", te poručila da nema nikakvu šansu da budu usvojeni.

Dodik: SNSD će rehabilitovati podršku u Banjaluci

BEOGRAD - Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je sinoć da je njegova stranka, koja je ostvarila dominantnu pobjedu na proteklim izborima u Republici Srpskoj, usmjerena ka narednim izborima i naglasio da je uvjeren da će rehabilitovati biračku podršku u Banjaluci s ciljem da je ima i u ostatku Srpske.

SNSD u vodstvu i za prijedorsku skupštinu

PRIJEDOR - U Prijedoru je SNSD osvojio najviše glasova i za Skupštinu grada Prijedora, podaci su Gradske izborne komisije /GIK/ Prijedor.

Pobjeda Mlađana Dragosavljevića u Srpcu

SRBAC - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Srbac Mlađan Dragosavljević pobijedio je na lokalnim izborima, saopšteno je večeras iz Opštinskog odbora ove stranke.

Najčitanije