SNSD

Komšić: Nema šanse da SNSD dobije mjesto potpredsjednika FBiH

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider Demokratske fronte (DF) Željko Komšić izjavio je danas da nema osnova da Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) dobije mjesto potpredsjednika Federacije BiH iz srpskog naroda ili neko od ministarskih pozicija u Vladi Federacije BiH.

Dodik: Savjet ministara da završi imenovanje Ćuluma

BANJA LUKA - Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik potvrdio je danas da očekuje da Savjet ministara Bosne i Hercegovine imenuje Darka Ćuluma za direktora Agencije za istrage i zaštitu (SIPA), da nema zahtjeva za smjenu ministra energetike i rudarstva RS Petra Đokića, kao i da SNSD želi mjesto potpredsjednika Federacije BiH.

Dodik: Multiprioritet izgradnja autoputa do mosta na Rači

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da treba pojačati investicioni ciklus u Republici Srpskoj i da je multiprioritet izgradnja autoputa od Doboja do mosta na Rači.

Počela proširena sjednica Izvršnog komiteta SNSD-a

BANJALUKA - Proširena sjednica Izvršnog komiteta SNSD-a počela je u Banjaluci.

U Banjaluci proširena sjednica Izvršnog komiteta SNSD-a

BANJALUKA - Proširena sjednica Izvršnog komiteta Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) biće održana danas u Banjaluci.

SNSD zapečatio Bratićevu sudbinu?

BANJALUKA - SNSD će na narednoj sjednici Narodne skupštine RS podnijeti inicijativu za imenovanje Denisa Šulića iz SNSD-a na poziciju potpredsjednika iz reda bošnjačkog naroda.

Stav SDA o Božoviću u četvrtak

SARAJEVO - Halid Genjac, generalni sekretar SDA i poslanik u Predstavničkom domu BiH, kazao je danas nakon sastanka predstavnika SDA i SNSD da će stav SDA o podršci Mlađenu Božovići, kandidatu za ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH, biti poznat u četvrtak kada je sjednica Predstavničkog doma.

Sastanak delegacija SNSD-a i SDA

SARAJEVO - Sastanak delegacija SNSD-a i SDA biće održan danas u zgradi Parlamentarne skupštine BiH s početkom u 15.00 časova.

"SNSD će iz svojih redova odabrati potpredsjednika Narodne skupštine"

BANJALUKA - Lider SNSD Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da će SNSD iz svojih redova na prvoj narednoj sjednici Narodne skupštine izabrati potpredsjednika te institucije.

Mladi SNSD-a dijelili bedževe u bojama zastave Srpske

BANJALUKA - Predstavnici Gradskog odbora mladih SNSD-a Banjaluka danas su, povodom 9. januara - Dana Republike Srpske, uručili bedževe u bojama zastave Srpske potpredsjednicima SNSD-a Željki Cvijanović i Radovanu Viškoviću, te drugim visokim zvaničnicima ove stranke.

Najčitanije