SNSD

Dodik: Cilj - razvoj Srpske i očuvanje mira

LAKTAŠI - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Laktašima da je politika stranke koju predvodi zasnovana na stabilizaciji, jačanju i razvoju Republike Srpske, a da je glavni cilj očuvanje mira.

Dačić: Čuvanje i razvoj Republike Srpske glavni je nacionalni interes Srbije

LAKTAŠI - Predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Laktašima da BiH nije niti će biti muslimanska i da zajednički interes svih treba da bude ravnopravnost sva tri naroda i dva entiteta.

Ji Ping: Kina protiv bilo kakvog protekcionizma

LAKTAŠI - Kineski amasador u BiH Ji Ping poručio je danas u Laktašima da je Kina protiv bilo kakvog protekcionizma i da je za saradnju zasnovanu na uzajamnom poštovanju.

Vladajuća koalicija doprinijela razvoju i stabilnosti Srpske

​LAKTAŠI - Predstavnici političkih partija koje su u koaliciji sa SNSD-om poručili su danas da je ova saradnja doprinijela institucionalnoj, političkoj i ekonomskoj stabilnosti Republike Srpske.

Milorad Dodik ponovo izabran za lidera stranke

LAKTAŠI - Milorad Dodik ponovo je izabran danas za predsjednika SNSD-a.

U Laktašima počeo 6. Sabor SNSD-a

​U Laktašima je u 12 sati počeo 6. Sabor SNSD-a, a kako je ranije najavljeno, na Saboru učestvuje više od 1.200 delegata.

SNSD bira predsjednika: Šesti sabor stranke u Laktašima

​U Laktašima će danas biti održan Šesti Sabor Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/, najavljeno je iz ove stranke.

Pavić: Koalicioni odnosi korektniji nego prije nekoliko mjeseci

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da su odnosi u vladajućoj koaliciji u Republici Srpskoj sada korektniji nego prije nekoliko mjeseci i da bi naredne sedmice trebalo da bude potpisan koalicioni sporazum kojim je definisana raspodjela mjesta u javnim preduzećima, agencijama, upravama i drugim pozicijama u javnom sektoru.

Košarac: Poslanici SNSD-a neće doći na hitnu sjednicu Predstavničkog doma

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac upozorio je da se iza inicijative grupe poslanika za sazivanje hitne sjednice ovog doma krije opasna, protivustavna i protivzakonita namjera da se produži tehnički mandat Savjetu ministara u kojem sjede nelegitimni predstavnici srpskog naroda i Republike Srpske.

Dodik: Novoizabrana struktura pokretačka snaga u Doboju

DOBOJ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izrazio je očekivanje da će novoizabrana struktura Mladih socijaldemokrata u Doboju biti pokretačka snaga i podrška institucijama vlasti u ovom gradu.

Najčitanije