SNSD

Dodik: Želimo da u Gacku uradimo mnogo više nakon izborne pobjede

GACKO - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je večeras u Gacku da je SNSD u ovom mjestu uvijek imao podršku i da bi vlasti Srpske voljele da u ovoj opštini urade mnogo više, ali da, nažalost, lokalna vlast to nije dozvolila.

Dodik: Na Manjači će biti ostvarena osma izborna pobjeda u nizu

STRIČIĆI - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da će SNSD na Manjači nastaviti sa infrastrukturnim projektima i da će ostvariti osmu izbornu pobjedu u nizu.

Dodik: Ako nije mogla Jugoslavija onda ne može ni BiH

VIŠEGRAD - Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras u Višegradu da je Republika Srpska država srpskog naroda i istakao da "ako nije mogla Jugoslavija onda ne može ni BiH".

Cvijanović: Politika stranke uživa podršku stanovnika

ČAJNIČE - Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da veliki broj ljudi koji se okupio na tribini ove stranke u Čajniču pokazuje da politika SNSD-a uživa podršku stanovnika ove lokalne zajednice.

Cvijanović: Politička misija SNSD-a jačanje Srpske

BIJELJINA - Kandidat SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je jaka Srpska politička misija SNSD-a, koji će nastaviti da je jača i radi na očuvanju stabilnosti njenih institucija.

Dodik u Rogatici: Brinuti o Srpskoj i jačati njenu snagu

ROGATICA - Kandidati SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik i za predsjednika Repubilke Srpske Željka Cvijanoviće poručili su večeras u Rogatici da je Republika Srpska najvažniji politički cilj.

Dodik u Ugljeviku: Ispunjena obećanja na političkom, ekonomskom i socijalnom planu

UGLJEVIK - Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras u Ugljeviku da je ova stranka svojim radom ispunila sva obećanja na političkom, ekonomskom i socijalnom planu.

Dodik: Dodatni ekonomski razvoj za Lopare i sva mjesta u Srpskoj

LOPARE - Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Loparama da ovo mjesto treba dodatni ekonomski razvoj u čemu ih je do sada ograničavala lokalna vlast.

SNSD neće prisustvovati današnjoj sjednici Predstavničkog doma

SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac najavio je da poslanici ove stranke neće učestvovati u radu današnje sjednice ovog doma, navodeći da SNSD "neće biti dopuna nikome na nivou BiH".

Ćorić: SNSD vjeruje građanima

BIJELJINA - Poslanički kandidati SNSD-a sigurni su u ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima na svim nivoima, a naročito Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH i Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske, poručeno je sa predizborne tribine u Donjoj Bukovici kod Bijeljine.

Najčitanije