SNSD

SNSD i DNS će pokušati da ispeglaju odnose

BANJALUKA, SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik vjeruje da će koalicija sa DNS-om opstati i poručio je da je sutrašnji sastanak te dvije stranke tražio njihov koalicioni partner.

SNSD: Ne sprečavamo opoziciju da predlaže zakone

BANJALUKA – Zakoni koje su predložili opozicioni poslanici skinuti su s dnevnog reda Narodne skupštine Republike Srpske jer su dobili negativno mišljenje Vlade RS, tvrde Igor Žunić, predsjednik Kluba SNSD-a u NS RS i Dušica Šolaja, predsjednica Zakonodavnog odbora NS RS.

Dodik: Vjerujem da će opstati koalicija sa DNS-om

BANJALUKA - Na sutrašnjem sastanku sa DNS-om ćemo prijateljski razgovarati i vjerujem da će opstati koalicija sa DNS-om, izjavio je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH.

Kovačević: Dodik za godinu uradio više nego Ivanić u kompletnoj karijeri

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik definitivno je učinio mnogo više za godinu dana u Predsjedništvu BiH nego što je Mladen Ivanić u svojoj kompletnoj i sada već završenoj političkoj karijeri, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

SNSD: Interes RS ne može biti talac grupa ili pojedinaca

BANJALUKA - Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) izuzetno cijeni doprinos DNS u kreiranju i provođenju zajedničkih politika kako u Republici Srpskoj i BiH svih prethodnih godina i ne vidi nijedan razlog da se i ubuduće ne nastavi sa politikom okupljanja partija iz Republike Srpske oko vitalnih nacionalnih interesa.

Izetbegović: Status kvo dok SNSD ne prihvati da entitet ne može komandovati državom

SARAJEVO - Predsjednik Stranke demokratske akcije i Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović rekao je danas u Sarajevu, komentarišući formiranje vlasti u BiH, da će stvar biti status kvo dok SNSD ne odluči da prihvati da entitet ne može komandovati državom.

Višković: Cilj da Bijeljina dobije prvog gradonačelnika iz SNSD-a

​BIJELJINA - Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Radovan Višković najavio je večeras kao jedan od stranačkih ciljeva da na lokalnim izborima naredne godine Bijeljina dobije prvog gradonačelnika iz SNSD.

Višković: Ministri iz DNS-a na poslu

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je, povodom odluke Predsjedništva DNS-a da zaustavi dalje djelovanje u okviru sporazuma sa koalicionim partnerima, da su ministri iz ove stranke danas došli na posao kao da se ništa nije desilo, te da je zadovoljan njihovim dosadašnjim radom.

Radojičić: Nastavak saradnje u interesu i SNSD-a i DNS-a

Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a i gradonačelnik Banjaluke, rekao je da je u interesu i SNSD-a i DNS-a da se dobra saradnja nastavi.

SNSD za razgovore, DNS pri svom stavu

BANJALUKA - Nakon odluke Demokratskog narodnog saveza (DNS) da zaustavi dalje političko djelovanje u okviru koalicije, iz SNSD-a pozivaju na razgovore, dok iz DNS-a uzvraćaju da zasad ostaju pri svojim stavovima.

Najčitanije