SNSD

Klub poslanika SNSD-a traži odgađanje sjednice

SARAJEVO - Klub poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH uputio je danas zahtjev za odgađanje 2. sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, zakazane za četvrtak, 17. januara.

Kovačević: Na djelu rušenje demokratskog poretka u BiH

BANJALUKA - Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da je izjava hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da "priželjkuje da Savjet ministara iz prošlog mandata ostane još četiri godine u tehničkom mandatu" u najmanju ruku skandalozna i da je to poziv na rušenje demokratskog poretka u BiH.

SNSD i SDS pregovaraju o formiranju nove skupštinske većine

​Usred zime prilično je vruće na prijedorskoj političkoj sceni. U lokalnom SDS-u više ne kriju da pregovaraju sa SNSD-om, koji je u lokalnom Parlamentu koalicioni partner vladajućeg DNS-a, o formiranju nove skupštinske većine.

Košarac: Vlast da formiraju izborni pobjednici iz RS i FBiH

ISTOČNO SARAJEVO - Šef Kluba SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac rekao je da je najbolje za BiH kada vlast na zajedničkom nivou formiraju izborni pobjednici iz Republike Srpske i Federacije BiH (FbiH), te poručio da je jasno da u naredne četiri godine bez SNSD-a neće biti rješenja.

Prodanović: SNSD ne pristaje na ucjene

ZVORNIK - Visoki funkcioner SNSD-a Lazar Prodanović rekao je večeras da SNSD neće pristati ni na kakve ucjene, pa ni na "zategnuti konopac" lidera SDA Bakira Izetbegovića kada je riječ o podršci imenovanju Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Savjeta ministara.

"Bh. bloku" odbijenica od SNSD-a i HDZ-a

SARAJEVO - SNSD i HDZ BiH kategorično su odbili prijedlog "bh. bloka" da se treba vratiti na "aprilski paket".

Počeo sastanak Dodika sa odbornicima SNSD-a u Rudom

RUDO - U Rudom je počeo sastanak predsjednika SNSD-a Milorada Dodika sa odbornicima SNSD-a u Skupštini opštine ove lokalne zajednice, javio je izvještač Srne.

Mazalica uputio zahtjev da Stanivuković ponovo polaže zakletvu

​BANJALUKA - Poslanik SNSD-a Srđan Mazalica zatražio je od Komisije Narodne skupštine Republike Srpske za izbor i imenovanje da poslanik PDP-a Draško Stanivuković ponovo polaže zakletvu, nakon što je na sjednici parlamenta konstatovano da je prekršio skupštinski Poslovnik jer je, umjesto izgovaranja riječi zakletve, slao poruke sa mobilnog telefona.

Drago Kalabić isključen iz SNSD-a

BANJALUKA - Član Glavnog odbora i član Predsjedništva SNSD-a Drago Kalabić isključen je iz svih organa i članstva u ovoj stranci, saznaje Srna.

Košarac: SNSD za to da odmah bude izabran predsjedavajući

ISTOČNO SARAJEVO - Postoje različita stanovišta između SNSD-a i bošnjačkih političkih struktura kad je riječ o dinamici realizacije imenovanja predsjedavajućeg i članova Savjeta ministara, rekao je danas u Istočnom Sarajevu član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac.

Najčitanije