SNSD

PDS podržao kandidata SNSD-a za gradonačelnika Gradiške

GRADIŠKA - Penzionerska demokratska stranka (PDS) sedma je politička partija koja je podržala kandidata SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića na predstojećim lokalnim izborima.

Koprivica: Osoba koja je upala u prostorije SNSD slala prijeteće poruke

SOKOLAC - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Sokolac Bojan Koprivica izjavio je Srni da mu je muškarac koji je četvorotočkašem upao danas u novootvorene prostorije SNSD-a na Sokocu ranije slao prijeteće poruke da će ga ubiti.

Upao vozilom u prostorije SNSD-a

SOKOLAC - Muškarac čiji su inicijali S.P. uhapšen je i nad njim je u toku kriminalistička obrada, nakon što je danas vozilom (kvadom) upao u novootvorene prostorije SNSD-a u Sokocu, rečeno je Srni iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Radojičić: "Okupljanje za Srpsku" sa ciljem razvoja i jedinstva

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke i kandidat za novi mandat, poručio je da okupljanje za Republiku Srpsku predstavlja Banjaluke i svih gradova i opština sa ciljem da se izabere put razvoja i jedinstva.

Konvencija SNSD-a u Banjaluci

BANJALUKA - Konvencija SNSD-a, kojoj prisustvuje rukovodstvo stranke predvođeno njenim liderom Miloradom Dodikom, počela je u Banjaluci.

Gradski odbor SNSD-a Istočno Sarajevo bogatiji za 74 člana

ISTOČNO SARAJEVO - Gradskom odboru SNSD-a Istočno Sarajevo pristupila su 74 nova člana.

Dodik: Sve urađeno posljednjih godina u Šipovu ima predznak SNSD-a

ŠIPOVO - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da su godine bile potrebne da se društveni život vrati u Šipovo poslije okupacije hrvatske i muslimanske vojske, te da sve što je posljednjih godina tu urađeno ima predznak aktivnosti i volje ljudi SNSD-a.

Kandidata SNSD-a za načelnika Srpca podržale US, NDP i DEMOS

SRBAC - Lider SNSD-a Milorad Dodik očekuje da će kandidati ove stranke na načelnike i gradonačelnike odnijeti podbjedu u 80 odsto lokalnih zajednica, a da će SNSD sa svojim koalcionim partnerima u 85 do 90 odsto sredina imati skupštinske većine.

Tegeltija: Očekujem pobjedu Grujičića u Srebrenici

SREBRENICA - Član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija i član Glavnog odbora stranke Staša Košarac razgovarali su danas sa predstavnicima Opštinskog odbora SNSD-a Srebrenica o pripremama za predstojeće lokalne izbore.

Sastanak Dodika i Čovića danas u Mostaru

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, i Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i srpski član Predsjeništva BiH, sastaće se danas u Mostaru.

Najčitanije