SNSD

Dodik: Nema vraćanja u institucije BiH

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da se ova stranka neće vratiti u institucije BiH dok iz pravnog prometa ne budu isključene intervencije na Krivičnom zakonu BiH.

Dodik: Plan da naredna godina bude godina investicija

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ocijenio je večeras da je perspektiva Republike Srpske veoma dobra i da je u planu da naredne godine u Srpsku bude investirano više od dvije milijarde KM.

Dodik: Srpske neće ni biti sa ovakvim SDS-om i Šarovićem

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da će Republici Srpskoj možda biti bolje bez Milorada Dodika, ali sa ovakvim SDS-om i Mirkom Šarovićem Republike Srpske neće ni biti.

Kovačević: U BiH se ispunjava samo volja bošnjačkog naroda

BANJALUKA - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević izjavio je da se u BiH ispunjava samo volja bošnjačkog naroda, sa čim su i Srbi i Hrvati nezadovoljni, te da se tako dalje ne može.

Vladimir Lazić novi predsjednik GO SNSD Bijeljina

BIJELJINA - Vladimir Lazić izabran je večeras na izbornoj konferenciji u Bijeljini za predsjednika Gradskog odobra ove stranke.

Dodik: Nismo sumnjali u pobjedu, ona je melem na ranu

​PRIJEDOR - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras u Prijedoru da je SNSD zajedno sa koalicionim partnerima učinio najbolji izbor i da nijednog trenutka nije sumnjao u dobar rezultat njihovog kandidata Slobodana Javora na današnjim prijevremenim izborima za gradonačelnika.

Dodk: Banjalučki SNSD u fazi završetka konsolidacije

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da se ova stranka u Banjaluci nalazi u fazi završetka konsolidacije i da počinje period analize kako bi se moglo zaključiti da li je stranka u ovom gradu na pravom putu ili ne, sa željom da se ponudi novi koncept grada.

Javor nakon glasanja: Očekujem nastavak saradnje lokalne i republičke vlasti

PRIJEDOR - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor rekao je da je ubijeđen da će se nastaviti saradnja lokalne i republičke vlasti i da će već od naredne godine završavati krupne projekte koji su tapkali u mjestu godinama unazad.

Topić: Kad se amandmani ispune učestvovaćemo u radu Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA - Dok se ne ispuni minimum zahtjeva skupštinske većine, mi nećemo učestvovati u radu gradskog parlamenta, rekao je Dragoslav Topić, šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka.

Gradski odbor SNSD Banjaluka: Stanivuković da isplati naknade porodiljama

BANJALUKA - Na sastanku srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, rukovodstva Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka i predstavnika stranaka koalicione većine u Skupštini grada zaključeno je da ta koalicija ostaje pri stavu da neće učestvovati u skupštinskim zasjedanjima dok aktuelni gradonačelnik /Draško Stanivuković/ u potpunosti ne sprovede odluke gradskog parlamenta.

Najčitanije