SNSD

SNSD ne pristaje na kadrovska uslovljavanja SDA

SARAJEVO, BANJALUKA - Dom naroda BiH potvrdiće smjenu Miloša Lučića sa mjesta ministra za ljudska prava i izbjeglice, ali zbog uslovljavanja SDA da izbor novog ministra zavisi od vraćanja Senada Bratića na mjesto potpredsjednika Narodne skupštine RS, sadašnji Lučićev zamjenik Dževad Mahmutović (SDA), po svemu sudeći, do kraja mandata biće na čelu Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice.

SNSD Stanivukoviću: Da su vam građani na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće

BANJALUKA – Gradski odbor SNSD u Banjaluci saopštio je večeras da su zlonamjerne tvrdnje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivuković da je grad zatrpan smećem zbog neusvajanja budžeta i da će se pogoršati higijena u gradu.

Funkcioneri SNSD-a u Mostaru o sprovođenju izbornih rezultata

MOSTAR - Funkcioneri SNSD-a danas su u Mostaru sa predsjednikom Gradskog odbora ove stranke Veliborom Milivojevićem razgovarali o sprovođenju izbornih rezultata i načinima kako da se sa viših stranačkih organa i nivoa vlasti pomogne srpskom narodu u ovom gradu.

SDA, HDZ i SNSD optimistični: Već šest od 14 prioriteta EK završeno

MOSTAR, BANJALUKA – Delegacije HDZ-a BiH, SDA i SNSD-a iskazale su spremnost da se riješi 14 ključnih prioriteta koje je EU postavila pred BiH, a koje mora ispuniti za dobijanje kandidatskog statusa.

SNSD: Pustiti birače da glasaju slobodno bez pritisaka

BANJALUKA - Savez nezavisnih socijaldemokarata (SNSD) pozvao je sve političke partije da daju svoj doprinos da današnji ponovljeni izbori u Doboju prođu mirno i u skladu s Izbornim zakonom, rekao je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Rajčević: Dobre sugestije, ali i oštre kritike od predstavnika medija

BANJALUKA - Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Rajčević izjavio je da su funkcioneri te partije na današnjem sastanku u Banjaluci od predstavnika medija čuli dobre sugestije, ali oštre kritike.

Kovačević: Konačno ćemo okončati farsu u Doboju i Srebrenci i potvrditi pobjedu

SARAJEVO - Kandidati SNSD-a za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić i načelnika Srebrenice Mladen Grujučić u potpunosti su spremni da na ponovljenim lokalnim izborima u nedjelju, 21. februara, ostvare još ubjedljiviju pobjedu, izjavio je večeras portparol ove stranke Radovan Kovačević.

SNSD predlaže zakon o ispitivanju porijekla imovine

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, rekao je da će ova stranka predložiti donošenja zakona o porijeklu imovine i porezu na nezakonito stečenu imovinu sličan onome kakav se u Srbiji već primjenjuje.

Žmirić: Srpskoj potrebna slobodna zona koja će zaživjeti

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Ognjen Žmirić rekao je tokom rasprave o Prijedlogu zakona o slobodnim zonama Republike Srpske da Srpska mora imati opredjeljenje da joj je potrebna slobodna zona koja će zaživjeti i pokazati se kao uspješna.

Dodik: SNSD kreće u reviziju članstva

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, rekao je nakon sjednice Predsjedništva ove partije da SNSD kreće u reviziju članstva kako bi do kraja godine znali ko je ostao privržen stranci.

Najčitanije