SNSD

Otkazan sastanak delegacija SNSD-a i SP-a

BANJALUKA - Sastanak delegacija SNSD-a i SP-a, koje su trebali predvoditi lideri partija Milorad Dodik i Petar Đokić, otkazan je, saopšteno je iz SNSD-a.

SNSD podržava mjere Vlade RS, pročitajte zaključke Izvršnog komiteta

BANJALUKA - Izvršni komitet SNSD-a donio je na danas održanoj sjednici u Banjaluci niz zaključaka u vezi sa uticajem virusa korona na privredu u RS.

Dodik: Samo zajedno se možemo izboriti sa ovim virusom

BANJALUKA - Pozivam sve građane da vjeruju svojim institucijama, samo zajedno se možemo izboriti sa ovim virusom, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a.

SNSD i HDZ prozreli DF-ovu namjeru o promjeni Ustava

SARAJEVO - Nakon žestoke polemike o prijedlogu Demokratske fronte (DF) koji se tiče izmjene Ustava i Izbornog zakona BiH, Ustavno-pravna komisija Predstavničkog doma BiH danas je dala negativno mišljenje, a o njemu će se na današnjoj sjednici Predstavničkog doma izjasniti i poslanici.

Izvršni komitet SNSD-a usvojio osam zaključaka

BANJALUKA - Izvršni komitet SNSD-a ostaje čvrsto na poziciji poštovanja zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske od 17. februara u vezi sa antidejtonskim djelovanjem Ustavnog suda BiH i daje punu podršku predstavnicima Republike Srpske u zajedničkim organima BiH u njihovom provođenju.

Mićić razočaran odlukom Predsjedništva SDS-a

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić rekao je da je razočaran odlukom Predsjedništva stranke koje je odbacilo sporazum koji je postigao sa SNSD-om.

Predsjedništvo SDS-a: Koalicija sa SNSD-om ne dolazi u obzir

BANJALUKA – Predsjedništvo SDS-a je na danas održanoj sjednici odbacilo je koalicioni sporazum SNSD-a s Gradskim odborom SDS-a u Bijeljini kao potpuno neprihvatljiv, rekao je Mirko Šarović, predsjednik stranke.

Barudžija: Od potpisa za vodu prave stranačku bazu

Agencija za zaštitu ličnih podataka BiH trebalo bi da otvori istragu protiv Gradskog odbora PDP-a zbog sumnje u zloupotrebu ličnih podataka građana, rekao je Aleksa Barudžija, član Glavnog odbora SNSD-a.

Mićić: Neću napustiti SDS, sporazum sa SNSD-om ekonomski

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je danas da nikada neće napustiti SDS, te da prijedlog sporazuma sa SNSD nije politički, već ekonomski.

Kovačević: SDS i PDP na putu bez povratka, a taj put se zove izdaja

BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović ponovo je danas demonstrirao da apsolutno ne razumije političke procese i političke termine, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Najčitanije