SNSD

Dodik i Čović nakon sastanka: Pratićemo se na svim nivoima vlasti

ISTOČNO SARAJEVO - Naša saradnja će se produžiti i dogovorili smo se da se pratimo na svim nivoima vlasti, rekao je Milorad Dodik predsjednik SNSD-a i novoizabrani srpski član Predsjedništava BiH nakon sastanka delegacija SNSD-a i HDZ-a u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Počeo sastanak delegacija SNSD-a i HDZ-a

ISTOČNO SARAJEVO - Sastanak delegacija SNSD-a i HDZ-a počeo je u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Sutra sastanak delegacija SNSD-a i HDZ-a u Istočnom Sarajevu

BANJALUKA - Delegacije SNSD-a i HDZ-a sastaće se sutra u Administartivnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Zvornički SDS traži ostavku rukovodstva stranke i saradnju sa SNSD-om

ZVORNIK - Zvornički Gradski odbor SDS-a pozvao je predsjednika stranke Vukotu Govedaricu, generalnog sekretara Igora Ostojića i kompletno stranačko Predsjedništvo da podnesu ostavke radi loših izbornih rezultata, a svoje članstvo da na sjednici Glavnog odbora glasaju za razgovore o formiranju vlasti na svim nivoima sa SNSD-om i svim srpskim partijama.

Čavić: NDP započinje razgovore sa SNSD-om

BANJALUKA - Dragan Čavić, lider NDP-a, nakon sjednice Predsjedništva ove stranke rekao je da započinju razgovore sa SNSD-om te poručio da svako ima pravo da mu se ova odluka ne sviđa.

Šarović: Saradnja sa SNSD-om nije najvažnije pitanje za SDS

SARAJEVO - Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i potpredsjednik Glavnog odbora SDS-a, kazao je u razgovoru za Klix.ba da pitanje saradnje njegove stranke sa SNSD-om nije danas najvažnije pitanje za SDS.

Sarajevsko-romanijski SDS ulazi u vlast

BANJALUKA - Nakon dobojskog, saradnju sa SNSD-om, u srijedu će zvanično prihvatiti i sarajevsko romanijski SDS, saznaje ATV.

Srpskog bloka na nivou BiH (ne)će biti

BANJALUKA - Dok iz vrha vlasti RS i stranaka koje su osvojile najviše glasova na izborima i dalje dolaze pozivi za stvaranje srpskog bloka na nivou BiH, u SDS-u kažu da nisu protiv da se razgovara, ali da se protive federalizaciji BiH i trećem entitetu.

SDS iz zvorničke i sarajevsko-romanijske regije prihvata ponudu SNSD-a

BANJALUKA - SDS-ovci iz zvorničke i sarajevsko-romanijske regije ulaze u vlast, saznaje ATV.

Dodik: Predložićemo Radovana Viškovića za mandatara

BANJALUKA - Aktuelni predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da će ova stranka novoizabranom predsjedniku Republike Željki Cvijanović predložiti Radovana Viškovića za mandatara za sastav nove Vlade Srpske.

Najčitanije