SP

Navijači ismijavaju oblik stadiona na kojem će se igrati utakmice SP-a u Kataru

U Kataru je svečano predstavljen novi fudbalski stadion koji je postao predmet ismijavanja zbog svog "neobičnog" dizajna.

SP nije dao glas Vasiliću

DOBOJ - Opozicija u Skupštini grada Doboj svela se na tri odbornika SP-a, koji ne samo da nisu podržali izbor zamjenika gradonačelnika, nego nisu željeli ni da ispune svoje glasačke listiće.

Srbija protiv Italije, Filipina i Angole na SP

ŠENŽEN - Košarkaška reprezentacija Srbije igraće sa Italijom, Filipinima i Angolom u D grupi na Svjetskom prvenstvu u Kini, odlučeno je danas žrebom u Šenženu.

"The Times": Katar kupio Svjetsko prvenstvo

Novi veliki skandal potresa krovnu fudbalsku organizaciju FIFA-u. Ovoga puta su se našli na udaru engleskog lista "The Times", koji je objavio dokumente do kojih je došao, a za koje tvrdi da su dokaz malverzacija i korupcije.

Banjaluka ima odlične uslove za SP u kajaku

Banjaluka ima odlične uslove za organizaciju Svjetskog prvenstva u kajaku za juniore i seniore do 23 godine, koje bi trebalo da bude održano od 24. do 28. jula na Vrbasu.

Đokić: Socijalisti imaju dobra rješenja za Ribnik

RIBNIK - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je u Ribniku da socijalisti imaju dobra rješenja da život stanovnika u ovoj lokalnoj zajednici usmjere u boljem pravcu.

Odbornik SP Prijedor prešao u DEMOS

PRIJEDOR - Donedavni predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije (SP) Prijedor i jedini odbornik te stranke u Skupštini grada Ranko Kolar prešao je u Demokratski savez (DEMOS) i ubuduće će u lokalnom parlamentu djelovati kao nezavisni odbornik, a zastupati politiku DEMOS-a.

Đokić: SP snažna poluga razvoja Dervente

DERVENTA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je da je ova partija svih 25 godina postojanja u Derventi nastojala da budu snažna poluga života i razvoja ove lokalne zajednice, te da je značajno doprinijela obnovi ove opštine.

Danska pregazila Norvešku i prvi put postala svjetski prvak u rukometu

Rukometna reprezentacija Danske prvi put u svojoj istoriji osvojila je Svjetsko prvenstvo, a oni su u finalu pregazili Norvešku rezultatom 31:22 te sasvim zasluženo nose epitet najjačih na svijetu.

Rukometaši Francuske osvojili bronzu

Rukometna reprezentacija Francuske porazila je Njemačku u meču za 3. mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu rezultatom 26:25, a do pobjede su stigli u posljednjoj sekundi susreta.

Najčitanije