SP

Odbojkaši Srbije poraženi od Poljske

Odbojkaši Srbije poraženi su od Poljske u posljednjem meču druge faze Svjetskog prvenstva sa 3-0.

Đokić: Uz podršku naroda nastavićemo politku ekonomskog jačanja Srpske

ZVORNIK - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je večeras u Zvorniku da socijalisti žele da uz pomoć naroda, čiju podršku na oktobarskim izborima očekuju još više nego ranijih izbornih ciklusa, nastave da ekonomski jačaju i snaže Republiku Srpsku.

Brazil i Rusija maksimalni, Kanadi set protiv moćnih Amerikanaca

Odbojkaši Brazila pobijedili su Australiju u tri seta u prvom meču druge faze Svjetskog prvenstva u Italiji i Bugarskoj.

Selak: Očekujemo istorijski rezultat u Banjaluci

BANJALUKA - Kandidat SP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Goran Selak naglasio je da ova politička partija ima sve veću podršku građana u Banjaluci i Republici Srpskoj.

Đokić: Imamo jasan politički program razvoja Srpske

JEZERO - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić poručio je večeras u Jezeru da socijalisti imaju jasan politički program definisan do 2028. godine u kojem se govori kako obezbijediti ekonomski razvoj Republike Srpske.

Đokić: Ohrabriti domaće i strane investitore

DERVENTA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je u Derventi da će socijalisti nastojati još više jačati kapacitete Republike Srpske kako bi ona mogla ekonomski pružati podršku razvoju svih lokalnih zajednica.

Đokić: Srpska da odlučuje o svom putu u budućnosti

RIBNIK - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je danas da socijalisti žele da Republika Srpska odlučuje o sebi i svom putu u budućnosti.

Đokić: Nastavićemo da ekonomski osnažujemo Kneževo

KNEŽEVO - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić poručio je danas da će socijalisti nastaviti da se bore za ekonomsko osnaživanje Kneževa.

Mažić: Zbog Hrvata nisam sudio finale SP

Srpski sudija Milorad Mažić i njegovi saradnici bili su "viđeni" učesnici finala Mundijala, ali nisu imali tu čast da dijele pravdu u najvećem fudbalskom meču.

Selak: U SP mladi imaju prostor za djelovanje

BANJALUKA - Nosilac liste Socijalističke partije (SP) za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Goran Selak rekao je da ova stranka predstavlja budućnost jer u njoj mladi ljudi imaju prostor za djelovanje, odlučivanje i kreiranje politika.

Najčitanije