SP

Đokić: Rusi se neće povući iz naftne industrije RS

BANJALUKA - Remont Rafinerije nafte u Brodu bi trebao biti završen polovinom naredne godine, rekao je Petar Đokić, ministar energetike i rudarstva na Aktuelnom času Narodne skupštine RS.

Đokić sa Dačićem o saradnji Srpske i Srbije

BEOGRAD - Predsjednik Socijalističke Partije Petar Đokić, sastao se danas u Beogradu sa predsjednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem.

Srbija do kraja godine završava dio "Turskog toka", Srpska sljedeća

BEOGRAD - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je danas da ima informacije da Srbija treba već do kraja godine da završi najveći dio gasne mreže na izgradnji gasovoda "Turski tok", te da je Republika Srpska sljedeća na redu.

Pezer i Mešić bez plasmana u finale kugle na SP u Dohi

​Bosanskohercegovački atletičari Mesud Pezer i Kemal Mešić nisu uspjeli izboriti plasman u finale bacanja kugle na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Selak: Banjaluka na pravom putu

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak istakao je da je Banjaluka grad koji se ubrzano gradi i razvija, te da je pored infrastrukturnog razvoja grad napredovao i u mnogim drugim sferama života. Selak je čestitao Gradskoj upravi i timu za pripremu projekta "Banjaluka evropska prestonica kulture 2024".

Komentator tokom prenosa zapjevao pjesmu Halida Bešlića

Hrvatski komentator Sport Kluba Marin Mrduljaš Babo zapjevao je u prenosu uživo stihove Halida Bešlića, a sve zbog argentinskog košarkaša Luisa Skole.

Skola odveo Argentinu u finale Svjetskog prvenstva

Košarkaška reprezentacija Argentine se plasirala u finale Svjetskog kupa pobjedom na Francuskom rezultatom 80:66.

Radojičić se sastao sa socijalistima

BANJALUKA - U Gradskoj upravi su danas održane konsultacije gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića sa predstavnicima Socijalističke partije o prioritetima razvoja grada do 2025. godine.

Srbija pobjedom nad Italijom potvrdila prvo mjesto u grupi

Košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivom pobedom nad Italijom 92:77 (28:23, 22:19, 20:15, 22:20) završila je na prvom mjestu D grupe Mundobasketa u Kini.

Italijani "pregazili" Filipine

Košarkaši Italije ubjedljivo su pobijedili Filipine rezultatom 108:62 u prvom meču Svjetskog prvenstva u Kini.

Najčitanije