SP

"Očekujemo da budemo dio vlasti i u Srpskoj i na nivou BiH"

BANJALUKA - Zadovoljni smo rezultatima na izborima, i očekujemo da budemo dio vlasti i u Republici Srpskoj i na nivou BiH, poručeno je nakon Izvršnog odbora Socijalističke partije.

Višković: Očekujem podršku SP-a i DNS-a

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je danas Srni da čeka stavove koalicionih partnera DNS i SP o mogućnosti da bude mandatar za sastav nove vlade Republike Srpske.

Talić potvrdio: Kovačević prešao u SNSD

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić saopštio je danas odbornicima gradskog parlamenta da je odbornik Socijalističke partije (SP) Mišo Kovačević napustio ovu stranku i da će svoje političko djelovanje nastaviti u klubu SNSD-a.

Socijalisti ostaju bez fotelje u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje?

Socijalistička partija mogla bi ostati bez jedne fotelje nakon što je ostala sa dva odbornika u Skupštini grada Banjaluka, saznaju "Nezavisne", a najizvjesnije je da izgube poziciju direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Đokić: Koalicija opstaje, moguća saradnja i sa drugima

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izrazio je nadu da će koalicija SNSD-DNS-SP i u novom mandatu predvoditi vlast, ali i pokazati spremnost da sarađuju sa drugim političkim partijama s ciljem stabilizacije institucija BiH u interesu Republike Srpske i srpskog naroda.

Smjene obavijene velom tajne

BANJALUKA - Ko će još od čelnih ljudi u javnim ustanovama i preduzećima u RS biti smijenjen zbog izdaje koalicije tokom predizborne kampanje, pitanje je na koje iz SNSD-a, DNS-a i SP-a zasad ne daju odgovor.

Đokić: Šest direktnih mandata u Narodnoj skupštini

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izrazio je danas zadovoljstvo izbornim rezultatom ove partije, navodeći da je SP, prema preliminarnim podacima, na osnovu 70 odsto obrađenog materija, ostvarila šest direktih mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske i dva kompenzaciona mandata.

Odbojkašice Srbije bez izgubljenog seta pobijedile i Njemačku

Odbojkašice Srbije zadržale su stoprocentan učinak poslije sedam mečeva na Svjetskom prvenstvu u Japanu, pošto su rano jutros savladale Njemačku sa 3:0 (25:14, 25:20, 25:20), u E grupi drugog kruga takmičenja.

Đokić u Ljubinju: Razvijati Hercegovinu zarad boljeg života svih

LJUBINJE - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je danas u Ljubinju da se uvijek na sjednicama Vlade Republike Srpske zalagao za veću pomoć ovoj opštini, kako bi se i taj dio Hercegovine, kao i svaki kraj u Srpskoj, bolje razvijao.

Đokić: Cilj nova radna mjesta

BERKOVIĆI - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić poručio je večeras u Berkovićima da se ova stranka zalaže za ekonomski razvoj, podsticanje rasta svakog dijela Republike Srpske i otvaranje novih radnih mjesta.

Najčitanije