SP

Miloš Golić pristupio SP-u

Miloš Golić, dosadašnji nezavisni odbornik u Skupštini opštine Pale pristupio je danas SP.

Otkazan sastanak delegacija SNSD-a i SP-a

BANJALUKA - Sastanak delegacija SNSD-a i SP-a, koje su trebali predvoditi lideri partija Milorad Dodik i Petar Đokić, otkazan je, saopšteno je iz SNSD-a.

Hrvatska domaćin Svjetskog prvenstva u rukometu

Hrvatska je dobila domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2025. godine zajedno s Norveškom i Danskom.

Nezavisni klub Socijalističke partije osniva novu stranku?

BANJALUKA - Nezavisni klub poslanika Socijalističke partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, zajedno sa odbornicima u lokalnim zajednicama širom Republike Srpske, istaknutim članovima i osnivačkima Socijalističke partije osniva novi politički subjekat, saznaje ATV.

Nezavisni klub SP: Ustavni sud sahranjuje BiH

BANJALUKA - Nezavisni klub poslanika Socijalističke partije zalaže se za donošenje Zakona o Ustavnom sudu BiH bez stranih sudija i za odlučno zaustavljanje još jednog pokušaja narušavanja integriteta Republike Srpske, rečeno je nakon sjednice kluba koja je održana u Banjaluci.

Izbačeni članovi SP-a od Dodika traže pozicije socijalista

BANJALUKA - Pet bivših poslanika SP-a, koji su nakon neispunjavanja zahtjeva za smjenu Petra Đokića, predsjednika SP-a, formirali nezavisni poslanički klub, zatražilo je danas od Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a, preraspodjelu pozicija iz kvote koja pripada socijalistima.

Banjaluka: Socijalisti formirali Nezavisnu odborničku grupu

BANJALUKA - Odbornici Socijalističke partije u Skupštini Grada Banjaluka, Darko Milošević i Milan Milaković, koji je i potpredsjednik gradskog parlamenta, formirali su Nezavisnu odborničku grupu Socijalističke partije.

Selak: Đokić izgubio podršku i manjine koja ga je podržavala po inerciji

BANJALUKA - Poslanik Nezavisnog kluba SP-a u parlamentu Republike Srpske Goran Selak izjavio je Srni da je odluka o raspuštanju banjalučkog Gradskog odbora SP-a "očekivan potez Petra Đokića koji očigledno nije mogao da se uzdrži poslije vijesti o formiranju poslaničkog kluba socijalista, pa je požurio da, ponovo na nelegalan način, rasformira ovaj odbor koji je partiju omasovio i vratio u život".

Galić: Podrška Đokiću i odlukama Glavnog odbora SP-a

BANJALUKA - Poslanik Socijalističke partije u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Jakov Galić izjavio je da podržava predsjednika partije Petra Đokića i odluke Glavnog odbora ove stranke.

SP traži istragu protiv isključenih, oni ne odustaju od smjene Đokića

BANJALUKA - Iako je Socijalistička partija donijela odluku da se "pobunjeni" narodni poslanici, koji su zatražili smjenu predsjednika Petra Đokića, isključe iz stranke, smijenjeni poručuju da ove odluke ne prihvataju, te da će istrajati na svojim zahtjevima.

Najčitanije