SP

Đokić: Usvojen koalicioni sporazum, slijedi ujedinjenje sa SPS-om

BANJALUKA - Glavni odbor Socijalističke partije (SP) usvojio je koalicioni sporazum koji će biti potpisan naredne sedmice sa koalicionim partnerima u Republici Srpskoj, te odlučio da se programski i organizaciono ujedini sa Socijalističkom partijom Srbije, rekao je predsjednik SP Petar Đokić.

Pavić: Koalicioni odnosi korektniji nego prije nekoliko mjeseci

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da su odnosi u vladajućoj koaliciji u Republici Srpskoj sada korektniji nego prije nekoliko mjeseci i da bi naredne sedmice trebalo da bude potpisan koalicioni sporazum kojim je definisana raspodjela mjesta u javnim preduzećima, agencijama, upravama i drugim pozicijama u javnom sektoru.

Održana sjednica Gradskog odbora SP-a: Evidentan napredak u radu

BANJALUKA - Banjalučki Socijalisti su na sjednici Gradskog odbora Socijalističke partije održanoj u Banjaluci razmatrali izvještaje o redovnim aktivnostima, kao i aktuelne teme i projekte.

Ništa od ideje "48 reprezentacija u Kataru"

Svjetska fudbalska federacija je odustala od namjere da na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine učestvuje 48 nacionalnih timova.

Vladajuća koalicija u Srpskoj dogovorila raspodjelu svih direktorskih pozicija

​BANJALUKA - Koalicionim sporazumom šest političkih partija koje čine vladajuću koaliciju u Republici Srpskoj o raspodjeli 100 prioritetnih mjesta u javnim preduzećima i ustanovama predviđeno je da na 54 pozicije direktore imenuje SNSD, 14 DNS, 13 SP, po sedam Demos i Ujedinjena Srpska, a pet NDP, saznaje Srna.

Navijači ismijavaju oblik stadiona na kojem će se igrati utakmice SP-a u Kataru

U Kataru je svečano predstavljen novi fudbalski stadion koji je postao predmet ismijavanja zbog svog "neobičnog" dizajna.

SP nije dao glas Vasiliću

DOBOJ - Opozicija u Skupštini grada Doboj svela se na tri odbornika SP-a, koji ne samo da nisu podržali izbor zamjenika gradonačelnika, nego nisu željeli ni da ispune svoje glasačke listiće.

Srbija protiv Italije, Filipina i Angole na SP

ŠENŽEN - Košarkaška reprezentacija Srbije igraće sa Italijom, Filipinima i Angolom u D grupi na Svjetskom prvenstvu u Kini, odlučeno je danas žrebom u Šenženu.

"The Times": Katar kupio Svjetsko prvenstvo

Novi veliki skandal potresa krovnu fudbalsku organizaciju FIFA-u. Ovoga puta su se našli na udaru engleskog lista "The Times", koji je objavio dokumente do kojih je došao, a za koje tvrdi da su dokaz malverzacija i korupcije.

Banjaluka ima odlične uslove za SP u kajaku

Banjaluka ima odlične uslove za organizaciju Svjetskog prvenstva u kajaku za juniore i seniore do 23 godine, koje bi trebalo da bude održano od 24. do 28. jula na Vrbasu.

Najčitanije