SP

Đokić: Potrebna liberalizacija granica između BiH i Srbije

VIŠEGRAD - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je danas u Višegradu da razvoj ove opštine nije moguć ukoliko se ne liberalizuje granica između BiH i Srbije na ovom području.

DNS puca na lokalu

BANJALUKA - Samo nekoliko dana nakon što je DNS i zvanično izašao iz koalicije na republičkom nivou, počele su trzavice na lokalnom, pa će tako ova stranka ostati u koaliciji sa SNSD-om u Banjaluci, Kotor Varošu, Loparama itd., dok će im leđa okrenuti, recimo, u Bileći i Palama, gdje su već najavili da će podržati Nenada Vukovića, kandidata SDS-a i PDP-a za načelnika ove opštine.

Kokanović: Očekujemo najbolji izborni rezultat SP od njenog osnivanja

BRČKO - Nosilac liste Socijalističke partije (SP) za poslanike u Skupštini Brčko distrikta Zoran Kokanović očekuje da na narednim lokalnim izborima ova partija ostvati najbolji rezultat od svog osnivanja, uz ocjenu da je narod prepoznao SP kao partiju promjena, mladih i iskusnih ljudi.

SP: Đurković će dokazati da je nevin

Opštinski odbor Socijalističke partije Ugljevik izrazio je uvjerenje da će uhapšeni major Vojske Republike Srpske i član te partije Ratko Đurković dokazati nevinost, ističući da će biti uz Đurkovića i njegovu porodicu.

Banjac: Gradonačelniku sam sve rekao u četiri oka

BANJALUKA - Sve u vezi s razmatranjem povlačenja potpisa podrške Gradskog odbora Socijalističke partije kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke rekao sam gradonačelniku u četiri oka, izjavio je za "Nezavisne" Dragan Banjac, potpredsjednik Gradskog odbora SP-a i načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport u Gradskoj upravi Banjaluka.

SP razmatra povlačenje podrške kandidaturi Radojičića

BANJALUKA - Predsjedništvo Socijalističke partije (SP) naložilo je banjalučkoj gradskoj organizaciji da na svojim organima razmotri povlačenje potpisa podrške kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke.

Milikić: Fokus rada staviti na potrebe običnog čovjeka

BANJALUKA - Aktiv žena Gradskog odbora SP-a Banjaluka u narednom periodu će fokus svog rada staviti na potrebe običnog čovjeka, jer je jedan od osnovnih principa partije izgradnja pravednijeg društva za sve građane, rekla je predsjednik ovog aktiva Slavica Milikić.

DEMOS i SP podržali kandidata SNSD-a za načelnika Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Mrkonjić Grad Zoran Tegeltija potpisao je večeras sa predsjednicima opštinskih odbora Demosa Radomirom Popadićem i Socijalističke partije Blaškom Kaurinom koalicioni sporazum za predstojeće lokalne izbore kojim je data podrška kandidatu SNSD-a za načelnika Mrkonjić Grada Draganu Vođeviću.

Aktiv mladih SP obilježio Međunarodni dan mladih

BANJALUKA - Aktiv mladih Socijalističke partije (SP) obilježio je danas širom Republike Srpske 12. avgust - Međunarodni dan mladih, a tim povodom u Banjaluci su građanima dijeljena sredstva za dezinfekciju i voda za piće.

SP podržao kandidaturu Zorana Stevanovića za gradonačelnika Zvornika

ZVORNIK - Predstavnici gradskih odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i Socijalističke partije (SP) Zvornik potpisali su danas sporazum o podršci kandidaturi Zorana Stevanovića iz SNSD-a za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima.

Najčitanije