SPAS

Šapić nakon sastanka sa Brnabić zadovoljan, nije otkrio hoće li u vladu

BEOGRAD - Sastanak mandatarke za sastav Vlade Srbije Ane Brnabić i lidera Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića u Vladi Srbije završen je nešto poslije 10 časova, a Šapić je novinarima rekao da je zadovoljan razgovorom, ali nije želeo da otkrije da li će biti deo buduće vlade.

Aleksandar Šapić za "Nezavisne": SPAS spreman da uđe u vlast u Srbiji

SPAS je spreman da uđe u vlast na nivou Republike, ali to ne zavisi od nas, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Aleksandar Šapić, predsjednik te političke organizacije.

Šapić: Bez glasova iz unutrašnjosti, prošli bi kao Metla, PSG

BEOGRAD - Predsjednik SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je danas da je zadovoljan rezultatima svoje stranke i na parlamentarnim i na lokalnim izborima i ocijenio da je kampanja SPAS-a doprla i do građana u unutrašnjosti zemlje, jer, u suprotnom, kaže, Beograd ne bi bio dovoljan za uspjeh, zbog male izlaznosti.

Znaci da vam veza ne ide u pravom smijeru

Ako se u zadnje vrijeme osjećate nesigurno i nezadovoljno u vezi, treba da pokušate da otkrijete uzrok tih negativnih osjećaja. Prvo što trebate uraditi je preispitati ove četiri stvari i tako ćete doći do zaključka možete li i želite li da poradite na vezi ili ste zajedno samo zbog navike.

Tri najgore stvari koje parovi rade da bi spasili vezu

Spasiti vezu ili brak je pohvalno, ali postoje granice preko kojih ne treba da pređete i kada treba da shvatite da treba samo da pustite brod koji tone.

Najčitanije