SPS

SPS: Izbjegavanje dijaloga ne vodi nigdje

BANJALUKA - Odbornici u Skupštini grada Banjaluka su izabrani od strane građana da rade za dobrobit grada i da snagom argumenata dokazuju svoje politike. Izbjegavanje dijaloga ne vodi nigdje, poručili su iz kluba odbornika Socijalističke partije Srpske, nakon što je sjednica gradskog parlamenta otkazana jer predsjednik Skupštine Mladen Ilić (SNSD) prekinuo sjednicu nakon što se većina odbornika Skupštinske većine nije pojavila na zasjedanju.

SPS: Incko namjerno diže tenzije

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske najoštrije osuđuje nametanje izmjena Krivičnog zakona BiH za kojima je posegao odlazeći visoki predstavnik Valentin Incko.

Novi sukob Selaka i Đokića

BANJALUKA - Gradski odbor SPS-a Banjaluka najoštrije je osudio izjavu predsjednika SP-a i ministra u Vladi RS Petra Đokića, koji je na svom stranačkom skupu u Banjaluci uporedio SPS sa "virusom korona " te poručio "da će SPS nestati kad i korona", što je objavio na zvaničnom partijskom sajtu.

Održana konferencija GO SPS Banjaluka: Kondić izabran za predsjednika

BANJALUKA - Na Izbornoj konferenciji gradske organizacije Socijalističke partije Srpske Banjaluka na kojoj je prisustvovalo 284 delegata, kao i 164 kandidata za člana Gradskog odbora, za predsjednika Gradskog odbora izabran je dosadašnji povjerenik SPS za Banjaluku Saša Kondić, a izabrani su i svi organi banjalučkog Gradskog odbora.

Sastali se Selak i Miličević

Predsjednik SPS Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko i predsjednik OO SPS Teslić Dragutin Škrebić sastali su se danas s načelnikom opštine Teslić Milanom Milićevićem i predsjednikom Skupštine opštine Teslić Savom Kasapovićem.

SPS: Zaključci NS RS i dalje obavezni, nećemo učestvovati u predstavama

BANJALUKA - Stav Socijalističke partije Srpske jeste da nema nikakve rasprave i dijaloga o statusu Republike Srpske, ni sa predstavnicima FBiH, ni sa bilo kojim drugim predstavnicima. Jedina adresa i jedina koja ima kredibilitet za takvu vrstu rasprave je Narodna Skupština, koja je u više navrata jasno iskazala složan stav i donijela zaključke koji služe kao mehanizam zaštite interesa Republike Srpske, navodi se u saopštenju SPS-a.

SPS: Na godišnjicu partije usvojena platforma "Budućnost Srpske"

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske predstavila je povodom godišnjice od osnivanja programsku platformu "Budućnost Srpske" te usvojila operativni plan aktivnosti za naredni period, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva ove partije, koja je održana u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

Tubin zvanično u Klubu SPS-a

BANJALUKA - Narodni poslanik Milan Tubin prešao je i zvanično u Klub SPS-a, koji sada ima pet poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

SPS će podržati Grujičića na ponovljenim izborima u Srebrenici

SREBRENICA - SPS će na ponovljenim izborima u Srebrenici podržati zajedničkog kandidata stranaka iz Republike Srpske Mladena Grujičića za načelnika opštine, a očekuje se i dobar rezultat liste SPS za skupštinu opštine, zaključeno je na sjednici Predsjedništva koja je danas održana u Srebrenici.

Todorović: Saradnja SPS i SP garancija za bolji i sigurniji život

Potpredsjednik Socijalističke partije Srđan Todorović istakao je danas na sastanku sa predsjednikom Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije Vladanom Zagrađaninom u Beogradu da je saradnja SPS i SP garancija za bolji i sigurniji život svih građana i stabilnost Republike Srpske i Srbije.

Najčitanije