SPS

Sastanak SPS-a: Za saradnju sa svima koji su iznad političkih podjela

JAHORINA - Na Jahorini je danas održan sastanak odbornika i povjerenika Socijalističke partije Srpske, kojom prilikom je predsjednik te partije Goran Selak učesnicima čestitao na izbornim rezultatima i naglasio da SPS, kao najmlađa partija u Srpskoj, ima kapacitet da nastavi sa provođenjem politika koje imaju za cilj bolju budućnost svih građana, te da je SPS opredijeljena za saradnju sa pojedincima i subjektima koji su iznad trenutnih političkih podjela.

SPS ni u koaliciji ni u opoziciji

BANJALUKA - Zanimljivo će biti vidjeti kako će poslanici Socijalističke partije Srpske (SPS) glasati na narednim sjednicama Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS) s obzirom na to da je SNSD raskinuo koalicionu saradnju, dok na opoziciono djelovanje, kako tvrde iz SPS-a, i ne pomišljaju.

SPS: Odbijamo odgovornost za loš rezultat Radojičića u Banjaluci

BANJALUKA - SPS je saopštila da je kao najmlađa članica koalicije okupljene oko SNSD-a, "djelovala i djeluje kao lojalan partner i iskrena podrška svim kandidatima koje je podržala zajedno sa koalicionim partnerima", te da "izričito odbija odgovornost za loš rezultat za pojedinačnog kandidata u Banjaluci".

Andrea Dorić: Nismo ni pročitali sporazum

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske ne vidi nikakvu prepreku potpisivanju novog koalicionog sporazuma sa koalicionim partnerima, ali poručuje da ni rukovodstvo ni Gradski odbor SPS nisu bili u prilici ni da pročitaju ni da potpišu pomenuti sporazum, izjavila je Andrea Dorić, generalni sekretar Socijalističke partije Srpske.

Goran Selak: Bićemo ključni za formiranje vlasti u mnogim gradovima

Najmlađa smo partija u Srpskoj, ali imamo veliko povjerenje građana i s pravom očekujemo da ćemo biti najveće iznenađenje ovih izbora, kaže u intervjuu za Srpskainfo lider SPS Goran Selak.

Goran Selak, predsjednik SPS-a: Predan rad garantuje podršku građana

Socijalistička partija Srpske je nova snaga na političkoj sceni Republike Srpske, partija koju čine većinom mladi ljudi i politička opcija koja je nastala zato što nismo htjeli da drugi donose odluke u naše ime, kaže predsjednik SPS-a Goran Selak.

Selak kod patrijarha Irineja

BEOGRAD - Delegacija SPS na čelu sa predsjednikom Goranom Selakom danas je bila na prijemu kod Njegove svetosti patrijarha Srpskog Irineja u palati Patrijaršije.

Skoko: Razmisliti o odgađanju izbora

BANJALUKA - Ukoliko ne postoje uslovi da se Lokalni izbori održe na bezbjedan i na demokratski način zbog epidemiološke situacije, onda ih treba ili odgoditi ili otkazati, poručio je šef Izbornog štaba Socijalističke partije Srpske - SPS Maksim Skoko.

Banjaluka: Sutra sjednica Predsjedništva SPS

BANJALUKA - U Banjaluci će sutra biti održana sjednica Predsjedništva SPS, na kojoj će biti riječi o aktuelnoj političkoj situaciji.

SPS započeo kampanju u Banjaluci

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske - SPS započela je kampanju za Lokalne izbore 2020 godine lijepljenjem prvog plakata na Trgu Krajine u Banjaluci i obraćanjem predsjednika partije Gorana Selaka, koji je poručio da je SPS budućnost i da SPS u svim lokalnim zajednicama očekuje odlične rezultate.

Najčitanije