SPS

Đokić čestitao Dačiću na ostvarenom rezultatu na izborima

BEOGRAD - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić čestitao je Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) na rezultatu ostvarenom na nedavnim izborima i izrazio zadovoljstvo što je ova partija druga po snazi u Srbiji.

SPS podržava Mićića u Bijeljini

Socijalistička partija Srpske će pružiti punu podršku zajedničkom kandidatu koalicije za gradonačelnika Bijeljine Mići Mićiću, zaključeno je danas na sastanku delegacija SPS i SDS Semberije koji je održan u Bijeljini, na kojem je potpisan i sporazum ove dvije partije o podršci Mićićevoj kandidaturi.

Dačić zadovoljan: Spremni smo za saradnju sa SNS-om

BEOGRAD - Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da će koalicija SPS-JS imati više od 30 mandata u parlamentu i da je zadovoljan rezultatom na parlamentarnim izborima i istakao da su spremni da nastave saradnju sa SNS-om.

Aleksandar Bogosavac imenovan za povjerenika SPS-a

DERVENTA - Aleksandar Bogosavac imenovan je danas za povjerenika Socijalističke partije Srpske - SPS u Derventi.

Krunić i Klimenta pristupli Socijalističkoj partiji Srpske

LJUBINJE- Načelnik Ljubinja Darko Krunić i predsjednica Skupštine opštine Ljubinje Persa Klimenta pristupili su Socijalističkoj partiji Srpske.

SPS i SNSD potpisali koalicioni sporazum

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske i Savez nezavisnih socijaldemokrata potpisali su danas sporazum o saradnji na svim nivoima.

Došenović pristupio SPS-u

BANAJLUKA - Predsjednik Gradskog odbora SDP Banjaluka Aleksandar Došenović pristupio je danas Socijalističkoj partiji Srpske

SPS: Povjereništvo za Banjaluku kao operativni tim za pomoć sugrađanima

BANJALUKA - Socijalstička partija Srpske imenovala je povjereništvo za Gradski odbor Banjaluka. Ovo je za portal “Nezavisnih” potvrdila generalni sekretar SPS Andrea Dorić. Povjereništvo SPS-a za grad Banjaluku inаče ima obavezu da pripremi izbornu konferenciju i organizuje Gradski odbor, ali u ovom momentu prioritet je podrška institucijama i solidarnost prema sugrađanima kao i onima kojima je pomoć najpotrebnija, kažu u SPS.

Dorić: Odluka suda je očekivana, trenutno imamo druge prioritete

BANjALUKA - Komentarišući za Srnu odluku o odbijanju tužbe SP protiv SPS zbog naziva stranke, generalni sekretar Socijalističke partije Srpske (SPS) Andera Dorić istakla je da ova politička partija očekivala takav ishod, ali i da se SPS neće baviti takvim temama do okončanja vanrednog stanja.

SPS predstavila 20 kratkoročnih ekonomskih mjera

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske predstavila je danas set od 20 kratkoročnih ekonomskih mjera , koje će uputiti i nadležnim institucijama u vidu prijedloga za uklanjanje posljedica epidemije u Republici Srpskoj. U SPS ističu da je neophodno preduzeti korake za spašavanje radnih mjesta, pomoć privrednim društvima i saniranje posljedica ekonomske krize prouzrokovane epidemijom korona virusa.

Najčitanije