SPS

SPS: Obilježeno šest mjeseci od osnivanja

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske - SPS danas obilježava šest mjeseci od osnivanja, a tim povodom u prostorijama SPS u Banjaluci održan je sastanak nosioca aktivnosti iz svih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj u kojima SPS nastupa na predstojećim izborima.

U Šamcu potpisan koalicioni sporazum SNSD-a, US, DEMOSA, SPS-a i DNS-a

ŠAMAC - Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a, Ujedinjene Srpske, Demosa, SPS-a i DNS-a u Šamcu potpisali su danas sporazum o koalicionom djelovanju za lokalne izbore koji će biti održani u novembru.

Kondić: Lista za budućnost grada

SPS je predstavio listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Banjaluka. Na listi su brojna zvučna imena političke scene Republike Srpske i grada.

Skoko imenovan za člana uprave ERS-a

BANJALUKA - Potpredsjednik Socijalističke partije Srpske (SPS) Maksim Skoko imenovan je za izvršnog direktora za javno snabdijevanje u preduzeću "Elektroprivreda Republike Srpske" "ERS", saopšteno je iz ove partije.

SPS kompletirao izborne liste

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske uspjela je da samo za nekoliko mjeseci organizuje partiju i da kao nova politička snaga uđe u izborne aktivnosti i proces. Veliki je rezultat što smo kao mlada i novoformirana partija okupili hiljade mladih, prosvjetnih radnika, ljekara, ljudi željnih napretka, rada za bolje sutra i budućnost naše Republike Srpske, poručio je predsjednik SPS-a Goran Selak.

Otvorene prostorije SPS u Zvorniku

ZVORNIK - U Zvorniku su danas otvorene kancelarije Socijalističke partije Srpske, u prisustvu predsjednika SPS Gorana Selaka, šefa Povjereništva SPS Zvornik Vlade Mijatovića, te delegacije rukovodstva SPS koju čine potpredsjednik Maksim Skoko, generalni sekretar Andrea Dorić, te članovi Predsjedništva Sonja Davidović, Savo Vulić i Dragutin Škrebić.

Otvorena kancelarija Gradskog odbora SPS Bijeljina

BIJELJINA - U Bijeljini su danas otvorene prostorije Gradskog odbora SPS - Socijalističke partije Srpske, a otvaranju su prisustvovali predsjednik SPS Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko, član Predsjedništva Savo Vulić i generalni sekretar Andrea Dorić.

Cijeli odbor SP-a u Tesliću prešao u SPS, Škrebić kandidat za načelnika

TESLIĆ - Kompletan Opštinski odbor Socijalističke partije (SP) u Tesliću pristupio je danas Socijalističkoj partiji Srpske (SPS) koju vodi Goran Selak.

Đokić čestitao Dačiću na ostvarenom rezultatu na izborima

BEOGRAD - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić čestitao je Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) na rezultatu ostvarenom na nedavnim izborima i izrazio zadovoljstvo što je ova partija druga po snazi u Srbiji.

SPS podržava Mićića u Bijeljini

Socijalistička partija Srpske će pružiti punu podršku zajedničkom kandidatu koalicije za gradonačelnika Bijeljine Mići Mićiću, zaključeno je danas na sastanku delegacija SPS i SDS Semberije koji je održan u Bijeljini, na kojem je potpisan i sporazum ove dvije partije o podršci Mićićevoj kandidaturi.

Najčitanije