SRBIJA

Ceremošnja je jedna od najljepših pećina u Srbiji

Manje od 20 kilometara dijeli Kučevo i selo Ceremošnju, u čijem se ataru nalazi jedna od najljepših pećina na našim prostorima.

Ðerlek: Čekaćemo deset dana, a onda ćemo tražiti rigoroznije mere

BEOGRAD - Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije Mirsad Ðerlek izjavio je da je legitiman potez da država zaštiti zdravlje i živote građana, a kovid propusnice se uvode da se zaštite životi.

U Srbiji više od 5.700 novozaraženih, umrla još 61 osoba

BEOGRAD - U Srbiji su u posljednja 24 časa potvrđena 5.733 nova slučaja korona virusa, od 17.354 testirana uzorka.

Vučić: Srpska nije izvor problema

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Republika Srpska nije izvor problema.

Dodik: Srpska će nastaviti da se bori protiv razvlašćivanja

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je nakon razgovora u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da će Republika Srpska nastaviti da se bori protiv razvašćivanja.

Počeo sastanak Dodika i Vučića

BEOGRAD - U Beogradu je počeo sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika na kojem će, kako je najavljeno, biti riječi o političkoj situaciji u BiH i drugim aktuelnim pitanjima.

U Srbiji preminulo 60 osoba, zaraženo još 6.748

BEOGRAD - U Srbiji je u posljednjih 24 sata registrovano 6.748 novozaraženih virusom korona, od ukupno 21.383 testiranih, a preminulo je 60 osoba.

Izbori u Srbiji 3. aprila

BEOGRAD - Predsjednički, parlamentarni i beogradski izbori u Srbiji biće održani 3. aprila, potvrđeno je danas u Skupštini Srbije, na još jednoj rundi međustranačkog dijaloga koji se odvija bez prisustva posrednika iz EU.

Od večeras u Srbiji obavezne kovid propusnice

BEOGRAD - U Srbiji večeras na snagu stupa odluka o uvođenju kovid propusnica za ugostiteljske objekte.

Dodik: S Vučićem o političkom razvoju situacije u BiH

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će sutra upoznati predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa političkim razvojem situacije u BiH i sa tim da Republika Srpska ne vjeruje u slatkorječive, lažne dobre namjere nekih zapadnih faktora i Bošnjaka.

Najčitanije