SRBIJA

Otvorena fabrika "Kontintental automotiv Srbija" u Novom Sadu

U Novom Sadu je otvorena fabrika "Kontinental automotiv Srbija" u koju ova njemačka kompanija planira da investira 140 miliona evra i otvori 500 radnih mjesta.

U Srbiji rade samo prodavnice, pumpe i apoteke

BEOGRAD - U Srbiji će od danas u podne do ponedjeljka, 8. marta u 6.00 časova raditi samo prodavnice hrane, lijekova i benzinske pumpe, a od ponedjeljka na onlajn nastavu prelaze srednje škole.

Portugal pronašao rješenje - ipak dolaze u najjačem sastavu u Srbiju

Portugalci su riješili problem oko crvene liste i izostanka glavnih igrača.

Dragan Stojković Piksi na rođendan zvanično selektor Srbije

Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragan Stojković je selektor A reprezentacije, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije. Stojković je potpisao ugovor na tri godine, odnosno do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Kon: Daleko smo od uvođenja vanrednog stanja, to je procedura

BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da je Srbija daleko od uvođenja vanrednog stanja, jer je to procedura.

Usvojena informaciju o donaciji vakcina iz Srbije, Turkovićeva ima uslov

SARAJEVO - Savjet ministara je na jutrošnjoj sjednici jednoglasno usvojilo informaciju o Sporazumu o donaciji vakcina AstraZeneca (Covishield) između Vlade Srbije i Savjeta ministara BiH.

Mineralno bogatstvo Srbije vrijedno više od 200 milijardi dolara

BEOGRAD - Vrijednost mineralnog bogatstva Srbije iznosi više od 200 milijardi dolara i to bogatstvo treba da se koristi na održiv način, izjavila je ministar rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović.

Novi Zeland odustao, Srbija dobija novog rivala u borbi za OI

Košarkaški savez Novog Zelanda saopštio je da muška reprezentacija neće učestvovati na predolimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu ovog leta.

Srbija pooštrava mjere, za vikend ugostitelji i tržni centri do 14 sati?

BEOGRAD - Tokom predstojećeg vikenda ugostitelji i tržni centri radiće do 14 sati, odlučio je Krizni štab, saznaje Tanjug u Vladi Srbije.

Federacija BiH prihvatila vakcine iz Srbije

SARAJEVO - Na sastanku Predsjedništva BiH danas u Sarajevu je odlučeno da Federacija BiH prihvati 5.000 vakcina koje je ovom entitetu ponudio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Najčitanije