STUDENTSKI DOM

Topić: U Studentskom centru ima tople vode i grijanja

BANJALUKA - Direktor Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci Dragoslav Topić rekao je danas da smještajni kapaciteti ovog centra imaju toplu vodu, grijanje, kao i sve druge uslove potrebne za normalan boravak, te da to mogu potvrditi studenti koji su boravili u njemu prije vanredne situacije zbog virusa korona.

Šeranić: Studentski dom će danas biti spreman za smještaj zaraženih

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je danas da će Studentski centar u Banjaluci danas u potpunosti biti spreman za smještaj lica koja su pozitivna na virus korona, navodeći da će u njemu biti samo oni koji nemaju simptome bolesti.

Vjetar odnio krov Studentskog doma u Nikšiću

NIKŠIĆ - Jak vjetar, koji duva na području Nikšića, odnio je krov sa Studentskog doma "Braća Vučinić", kao i sa jedne stambene zgrade i više drugih objekata.

Firme iz RS grade studentski dom u Njemačkoj

FRANKFURT - Predstavnici preduzeća "Čekić" iz Gradiške i "Zrnić mont" iz Laktaša potpisali su u Frankfurtu sporazum o saradnji s njemačkom građevinskom firmom "Alpha Projektmanagement" kojim su definisana prava i obaveze u budućem dugogodišnjem partnerstvu, a prvi posao biće realizovan u sklopu izgradnje studentskog doma u Darmštatu.

Požar u Studentskom domu na Palama ugašen, nema povrijeđenih

PALE - Požar koji je danas zahvatio objekat nekadašnjeg studentskog doma na Kalovitim brdima na Palama potpuno je ugašen, rekao je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin.

Studenti bili bez tople vode, kvar otklonjen

BANJALUKA - Nakon što su nekoliko dana studenti u paviljonima jedan i dva Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci bili bez tople vode, danas je kvar na postrojenjima riješen, a najavljeno je da bi studenti vodu trebali dobiti u toku dana.

Brucošima besplatno stanovanje dva mjeseca u SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Iako su okupljeni studenti ispred paviljona u Banjaluci tražili da budu oslobođeni plaćanja smještaja deset mjeseci ili dva mjeseca sa hranom, Upravni odbor SC "Nikola Tesla" istakao je u petak da su donijeli odluku da brucoši budu dva mjeseca oslobođeni plaćanja smještaja, ali bez hrane.

Brucoši traže da im se vrati po 125 KM

BANJALUKA - Tražimo da se brucošima, za njih 87 koji su dobili smještaj u drugom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, a nisu useljeni početkom nove akademske godine, izvrši povrat novaca u visini od 125 KM, kazao je Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studenata SC, i dodao da će taj zahtjev sutra uputiti Ministarstvu prosvjete i kulture RS.

Brucoši će biti oslobođeni plaćanja soba?

BANJALUKA - Brucoši koji su dobili smještaj u drugom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci mogli bi biti oslobođeni plaćanja smještaja nekoliko mjeseci, kazao je Savan Vujin, potpredsjednik Unije studenata RS, ali to još nije ozvaničeno.

Počinje useljavanje brucoša u studentske sobe

BANJALUKA - Agonija u vezi s useljavanjem u drugi paviljon najviše je pogodila novoupisane studente, a posebno nas brucoše koji smo došli iz dalekih opština, jer smo bili prinuđeni da tražimo privatni smještaj, kazala je juče Gordana Miličević iz Bileće, studentkinja prve godine mašinskog fakulteta.

Najčitanije