Saša Đorđević

Ðorđević: Pristup i ozbiljnost doprineli velikoj razlici

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević rekao je da je ozbiljan pristup doprinio ubjedljivoj pobjedi nad Portorikom (90:47) na Svjetskom prvenstvu u Kini.

Đorđević: Ekipa polako dobija prepoznatljivu fizionomiju

KAUNAS - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević, posle pobede protiv Litvanije u pripremnom meču za Svjetsko prvenstvo u Kini, rekao je da je njegov tim odigrao bolje nego prije dva dana u Beogradu.

Adam Tatalović u stručnom štabu "orlova": Nesuđeni sveštenik desna ruka Đorđevića

Ime Adama Tatalovića prvi put je isplivalo nakon 2002, kada je video-snimcima dao sve od sebe da pomogne Jugoslaviji da pokori svijet u Indijanapolisu. Životni put ga je vodio od Amerike, Australije, Evrope do Azije.

Policajac i roker s perom u ruci

BANJALUKA - Saša Edi Đorđević, policijski oficir, rok muzičar u bendu "Patrias" i pisac iz Smedereva, juče se u knjižari "MyBook" u Banjaluci družio s čitaocima, kojima je predstavio svoju "Trilogiju o slobodi".

Muke za Đorđevića, poslije Jokića, otpali Teo i Bobi

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević neće moći da računa na još dvojicu NBA igrača za septembarske kvalifikacione utakmice za Mundobasket.

Sportska bajka o 250 stepenica

U Beogradu je premijerno prikazan dokumentarni film "250 stepenika". To je priča o legendarnom košarkaškom timu Jugoslavije koji je prije 30 godina osvojio juniorsku titulu prvaka svijeta.

Srpski košarkaši i selektor Ðorđević otputovali na EP

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je jutros za Istanbul, gdje će na Evropskom prvenstvu pokušati da osvoji medalju.

Najčitanije