Saša Popović

Prava istina o vezi Saše Popovića i Lepe Brene

Poznati harmonikaš otkrio je pravu istinu o bliskosti Lepe Brene i Saše Popovića.

Saša Popović se oglasio o navodima da napušta "Grand"

Spekuliše se o tome da Saša Popović odlazi sa javne scene, budući da je prodao "Grand", ali i napunio godine koje mu omogućavaju penziju.

Saša Popović i Lepa Brena prodali "Grand" i inkasirali milione?

Saša Popović i Lepa Brena, zajedno sa Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 procenata "Grand produkcije" kompaniji "Junajted medija", koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto.

Tamara Milutinović prestaje sa pjevanjem

Pjevačica Tamara Milutinović navodno je riješila da se muzikom bavi još svega nekoliko godina. Naime, kada bude imala svoju porodicu, nema u planu da nastavi s pjevanjem.

Lepa Brena i Saša Popović za pet godina zaradili 21.500.000 evra

Saši Popoviću i Lepoj Breni, kao manjinskim vlasnicima kompanije, čuvenom estradnom dvojcu, i dalje na godišnjem nivou pripada pozamašna svota novca. Samo u prošloj godini dobili su približno po 950.000 evra.

Saša Popović iskeširao milion evra za jahtu

Suvlasnik "Grand produkcije" prije dvije nedjelje kupio je skupocjeno plovilo kojim će od ove godine krstariti Jadranom. Jahta će biti usidrena u Opatiji, gdje Popović ima stan i tamo provodi skoro cijeli godišnji odmor.

Produžen pritvor sinu policijskog generala zbog pljačke kuće Saše Popovića

Treći osnovni sud u Beogradu produžio je za još mjesec dana pritvor Vojislavu Stojičiću, sinu policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji se tereti da je u martu, na Bežanijskoj kosi, opljačkao porodičnu kuću Saše Popovića, vlasnika "Grand produkcije" i njegove supruge Suzane.

Stojčić negirao pljačku: Sve mi je namješteno zbog oca

BEOGRAD - Vojislav Stojčić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i odnio nakit vredan oko 80.000 evra, saznaje Tanjug.

Uhapšen Badžin sin zbog pljačke kuće Saše Popovića

BEOGRAD - Zbog sumnje da je opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića i odnio nakit vrijedan oko 100.000 evra, policija je uhapsila Vojislava Stojčića (38), sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, saznaje Tanjug.

Oglasio se Popović: Ukrali su mi satove, ali ne i pare

Saša Popović oglasio se povodm pljačke njegovog doma na Bežaniji. Lopovi su prošlu noć ušli u dom Saše Popovića i ukrali sef.

Najčitanije