Saša magazinović

Magazinović u Parlamentarnoj skupštini BiH kritikovao odnos prema novinarima

Saša Magazinović, šef Kluba SDP-a BiH kritikovao je danas odnos prema medijima u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Stigao nalaz: Magazinović pobijedio rak

Saša Magazinović, šef kluba poslanika SDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, objavio je da mu je stigao nalaz nakon druge operacije, te da je sve čisto i da je ovo konačna pobjeda.

Magazinoviću operisan rak, iz bolnice poslao poruku građanima

Saša Magazinović, šef kluba poslanika SDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine objavio je da mu je otkriven rak kože zbog čega je imao dvije operacije.

Poslanici i delegati o slanju "aprilskog paketa": Magazinovićev potez populizam

SARAJEVO - Poslanici Predstavničkog doma i Doma naroda BiH smatraju najavu Saše Magazinovića, poslanika SDP-a, da će u parlamentarnu proceduru uputiti "aprilski paket", koji je pao 2006. godine, populističkim potezom i uzaludnim trošenjem vremena, te će on teško proći u ovim domovima.

"Fon der Lejen da se uključi u problem Trgovske gore"

SARAJEVO - Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Saša Magazinović, upozorio je novoizabranog predsjednika Evropske komisije Ursulu fon der Lejen na problem namjere Hrvatske da nuklearni otpad odlaže na lokaciji Trgovska gora, na samoj granici sa BiH.

Magazinović uputio otvoreno pismo Predsjedništvu BiH zbog Trgovske gore

​SARAJEVO - Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović uputio je otvoreno pismo članovima Predsjedništva BiH povodom problema odlagališta radioaktivnog i nuklearnog otpada na lokaciji Trgovske gore.

Magazinović: Parlament EU upozoren na opasnosti nuklearnog otpada u Trgovskoj gori

SARAJEVO - Poslanik u Predstavničkog domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović pozvao je poslanike Evropskog parlamenta da se uključe u rješavanje problema u vezi sa namjerom institucija Hrvatske da nuklearni i radioaktivni otpad skladište i odlažu na lokaciji Trgovska gora, koja će imati najveći negativni uticaj na stanovništvo i životnu sredinu u BiH.

Magazinović: Odluka CIK-a biće predmet sudske i parlamentarne rasprave

SARAJEVO - Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović najavio je da će uslijediti apelacija Ustavnom sudu, pa i rasprava u državnom parlamentu, povodom današnje odluke Centralne izborne komisije (CIK) BiH o načinu popune Doma naroda Parlamenta FBiH.

Nikšić, Magazinović, Mektić i Borenović odbili primiti poslaničke sertifikate

SARAJEVO - Novoizabrani poslanici SDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Saša Magazinović i Nermin Nikšić odbili su primiti poslaničke sertifikate jer su, kako su naveli, tužili Centralnu izbornu komisiju.

Najavljena blokada vlasti na nivou FBiH i BiH na vidiku

SARAJEVO - Kao što je bilo i najavljeno prije oktobarskih izbora da će konstituisanje vlasti na nivou Federacije BiH, ali i BiH, biti teško ostvarivo, prema prvim izjavama stranačkih prvaka iz FBiH, to je na vidiku, što će zasigurno dovesti do već očekivane blokade.

Najčitanije