Sabor

Dodik otvorio sedmi Sabor krajiške pjesme u Drvaru

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik proglasio je u četvrtak veče otvorenim sedmi Sabor krajiške pjesme u Drvaru.

Sabor: Potvrditi Ugovor Hrvatske i BiH o evropskom partnerstvu

ZAGREB - Saborski poslanici usaglasili su se u četvrtak da Hrvatski sabor treba potvrditi Ugovor između hrvatske Vlade i Savjeta ministara BiH o evropskom partnerstvu, kojim ugovorene strane potvrđuju odlučnost da razvijaju evropsko partnerstvo, te jačaju saradnju u procesu pristupanja BiH Evropskoj uniji.

Burno u Hrvatskom Saboru, opozicija traži ostavku Plenkovića

ZAGREB - Sjednica hrvatskog Sabora počela je danas burno, nakon skandala s mejlovima i ostavke potpredsjednice vlade i ministarke privrede, Martine Dalić zbog Lex Agrokora, a lider najuticajnije opozicione SDP, Davor Bernardić se prvi javio za riječ ocjenivši da je ovo vanredno stanje i da zato treba raspustiti Sabor.

14. Sabor folklora: Duh zajedništva najveća baština

TREBINJE - Zajednički koncert ansambala, učesnika 14. sabora folklora, u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva (KUD) "Hercegovina" iz Petrovog Polja, održan je u subotu uveče u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju.

Jandroković: Preko Šešeljevog incidenta se ne može preći

BEOGRAD - Šešeljev incident bio je crta preko koje nije moglo da se pređe, rekao je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nakon odluke hrvatske delegacije da prekine posjetu Srbiji, javlja N1 Hrvatska.

Hrvatski Sabor odbio da bude pokrovitelj Dana pobjede nad fašizmom

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković odbio je da bude pokrovitelj obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom, objavio je na svom Facebook profilu poslanik SDP-a Ranko Ostojić.

Sabor odbio prijedlog za smjenu Martine Delić

ZAGREB - Većina poslanika Hrvatskog sabora odbila je prijedlog opozicije za smjenu potpredsjednika Vlade Martine Dalić zbog sukoba interesa u slučaju "Agrokor".

Skandal u Saboru: Pričajte na hrvatskom, a ne na srpskom

ZAGREB- U hrvatskom Saboru i dalje se vodi rasprava o Istanbulskoj konvenciji, ali kako vreme odmiče, sve manje se biraju riječi i čini se da svaka sitnica počinje da smeta.

Hrvatski poslanik pričao o bananama pa "umro od smijeha"

Rasprava u Hrvatskom saboru tokom noći dovedena je do apsurda, pa je jedan poslanik Mosta prasnuo u smijeh zbog sopstvenog govora o bananama, prenosi N1.

Hrvatski sabor prvi put u istoriji zasjedao cijelu noć

ZAGREB - Zastupnici u Hrvatskom saboru proveli su po prvi put u svojoj savremenoj istoriji cijelu noć u sabornici u raspravi koja se nastavila i tokom jutra.

Najčitanije