Sabor

Hrvatski sabor danas glasa o povjerenju vladi

ZAGREB - Današnja sjedica Hrvatskog sabora, na kojoj bi trebalo da se glasa o (ne) povjerenja vladi Andreja Plenkovića započela je petnaestominutnom pauzom.

Burno u hrvatskom Saboru, Plenković raspravu ocijenio kao "dno dna"

ZAGREB - Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković, čiji kabinet će sutra u Saboru biti na još jednom, trećem po redu testu povjerenja, razočaran je raspravom tokom Aktuelnog prepodneva koju je nazvao "dnom dna".

Izglasano osnivanje komisije za "Agrokor"

ZAGREB - Hrvatski Sabor je sa 113 glasova za izglasao osnivanje Komisije za "Agrokor", čiji je zadatak da u roku od šest mjeseci ispita sve okolnosti u vezi sa poslovanjem koncerna od dana osnivanja do danas i parlamentu predloži zaključke.

Glasnović u Saboru: Streljao bih sudiju, ali na žalost ne možemo

ZAGREB - Poslanik hrvatskog Sabora Željko Glasnović rekao je za govornicom da bi streljao jednog sudiju, piše portal index.hr.

Mediji: Uhapšen Igor Jug; Živaljević: Htio da ubije Zaeva

U Kumanovu je uhapšen Igor Jug jedan od članova grupe koje je 27. aprila upala u Sobranje gdje su bili napadnuti i pretučeni poslanici opozicije i novinari.

Ljubić: Izmjena Izbornog zakona ili "strateške odluke" Sabora

SARAJEVO - Predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora /HNS/ Božo Ljubić izjavio je danas da će, ukoliko ne budu na vrijeme usvojene izmjene Izbornog zakona BiH koje bi garantovale legitimno predstavljanje naroda, Glavno vijeće zatražiti vanredno zasjedanje Sabora.

"Zlatna" truba Jovanoviću

GUČA – "Zlatnu trubu" na ovogodišnjem, 57. Saboru trubača u Guči osvojio je Ivan Jovanović iz Užica.

Dragačevski sabor Guča na programu ATV-a

ATV ove godine ekskluzivno prenosi 57. Sabor trubača.

Ovogodišnji sabor u Guči bez estradnih zvijezda

Iako će 57. sabor trubača u Guči biti formalno otvoren u četvrtak podizanjem zastave kod spomenika trubaču, one koji tamo budu prisutni večeras očekuju dva trubačka koncerta ili, kako to kažu u Guči - trubačke poslastice.

Novine na Saboru trubača, besplatan ulaz u Guču

Ovogodišnji Sabor trubača u Guči, koji počinje sljedeće nedjelje, biće posvećen trubi i saborašima, izjavio je predsjednik Saborskog odbora Slobodan Jolović, najavljujući brojne novine na ovoj manifestaciji.

Reklame

Najčitanije