Sahrana

Sahranjen Dijego Maradona

BUENOS AJRES - Argentinska fudbalska legenda Dijego Maradona sahranjen je nedaleko od mjesta na kojem počivaju njegovi roditelji u Buenos Ajresu.

Vučić o spekulacijama da je htio govoriti na sahrani Amfilohija

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova odluka bila da prisustvuje sahrani mitropolita Amfilohija i oda poštovanje čovjeku s kojim se, kaže, nije često slagao, ali koga je cijenio kao velikog narodnog tribuna, koji se rijetko rađa.

Sahranjen mitropolit Amfilohije

Arhiepiskop cetinjski i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije sahranjen je danas u podgoričkom hramu Hristovog vaskrsenja.

Dejan Bodiroga na sahrani Amfilohija

PODGORICA - Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga prisustvuje sahrani mitropolita Amfilohija u Podgorici.

Dodik i Vučić odali počast pored odra mitropolita Amfilohija

PODGORICA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigli su u Saborni hram u Podgorici gdje je u toku sveta arhijerejska zaupokojena liturgija blaženopočivšem mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju.

Počelo liturgijsko sabranje oko odra mitropolita Amfilohija

PODGORICA - U Sabornom hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici, počela je sveta arhijerejska zaupokojena liturgija blaženopočivšem mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju.

Sahrana mitropolita Amfilohija danas u podgoričkom hramu

PODGORICA - Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije biće sahranjen danas u kripti Sabornog hrama u Podgorici, a svetu liturgiju će predvoditi patrijarh srpski Irinej.

Pola estrade na sahrani Bore Drljače

Pjevač Bora Drljača, koji je u 80. godini preminuo poslije duge i teške bolesti, biće sahranjen danas, a na sahranu su došle brojne njegove kolege.

Sahrana Isidore Bjelice u subotu u Aleji zaslužnih građana

Književnica Isidora Bjelica biće sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u subotu u 16 časova, saopštio je njen sin Lav Pajkić.

Održana komemoracija slikaru Tihomiru Ilijaševiću

PRIJEDOR - U Prijedoru je danas održana komemoracija povodom smrti slikara Tihomira Ilijaševića, koji je juče iznenada preminuo u 59. godini.

Najčitanije