Sahrana

Sahranjen Milutin Mrkonjić, Dačić: Putuj u večnost, dragi ćale

BEOGRAD - Narodni poslanik i počasni predsjednik SPS-a Milutn Mrkonjić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih poštovalaca.

Poznat datum komemoracije i sahrane Milutina Mrkonjića

U četvrtak će u Skupštini Srbije biti održana komemoracija povodom smrti Milutina Mrkonjića, a sahrana će biti istog dana, izjavio je danas predsjednik Narodne skupštine i lider SPS Ivica Dačić, i naveo da će tražiti da se Mrkonjić sahrani u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Sahranjen Marinko Rokvić

Pjevač narodne muzike Marinko Rokvić sahranjen je danas po podne na Bežanijskom groblju u prisustvu velikog broja poštovalaca, a posljednju počast legendarnom pjevaču došao je da oda i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Trevis Skot će platiti sahrane svih koji su preminuli na njegovom nastupu

Trevis Skot će platiti troškove sahrane svih koji su izgubili živote u tragičnom incidentu na festivalu Astroworld u Hjustonu u petak.

Poznato gdje i kad će biti sahranjen Marinko Rokvić

Sahrana Marinka Rokvića obaviće se u četvrtak, 11. novembra, sa početkom opjela u 14:30 časova, u crkvi Svetog Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju.

Sahranjen Muamer Zukorlić na porodičnom groblju kod Tutina

BEOGRAD - Potpredsjednik Skupštine Srbije i predsjednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić sahranjen je danas u svom rodnom selu Orilju, kod Tutina, u prisustvu porodice i velikog broja vjernika, prijatelja i poštovalaca.

Sahranjen Slaviša Sabljić

BANJALUKA - Na banjalučkom Novom groblju - Pobrđe danas je sahranjen dugogodišnji novinar i urednik Radio-televizije Republike Srpske Slaviša Sabljić.

Sahranjeno sedam stradalih u požaru u Brčkom

BRČKO - U Brčkom je sahranjeno sedam osoba stradalih u požaru koji se desio u subotu u naselju Suljagića sokak.

Sahranjen Marko Živić

Glumac Marko Živić sahranjen je danas na Novom Groblju u Beogradu.

Sahranjen Zoran Stanković

BEOGRAD - Poznati srpski patolog, general i bivši ministar, prof. dr Zoran Stanković, uz vojne počasti sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Najčitanije