Sahrana

Nosio krst sa svojim imenom kroz grad, policija ga našla u mrtvačkom sanduku

Mještani Bora bili su u srijedu popodne zaprepašćeni kada su vidjeli svog sugrađanina N. L. (34) kako sa krstom, na kome je bilo napisano njegovo ime, ide kroz sam centar ovog mjesta.

Trojica drugara ispraćena na vječni počinak

LAKTAŠI - Laktaši su od subote zavijeni u crno, kada su u saobraćajnoj nesreći nastradali Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25). Danas su na njihovom ispraćaju na vječni počinak jauci parali nebo, dok je u ovoj opštini bio proglašen dan žalosti.

Stradali ruski mornari sahranjeni u Sankt Peterburgu

SANKT PETERBURG - U Sankt Peterburgu danas je sahranjeno 14 ruskih mornara koji su poginuli u požaru u podmornici u Barencovom moru.

Sahranjeni otac i ćerka čija je fotografija potresla svijet

SAN SALVADOR - Otac i ćerka, koji su se utopili u rijeci Rio Grande, pokušavajući da pređu u SAD, sahranjeni su u rodnom Salvadoru.

Ovo su najtraženije pjesme na sahranama

Pjesma "My way" legendarnog Frenka Sinatre opet je najtraženija na sahranama u Velikoj Britaniji. S tog trona zbacila je pjesmu šarmantnog Eda Širana "Supermarket Flowers", prenosi Gardijan.

Sahranjen Slaviša Krunić

BANJALUKA - Slaviša Krunić, banjalučki biznismen koji je ubijen u ponedjeljak naveče sahranjen je na groblju u Glamočanima.

Sahranjene tri radnice škole stradale u stravičnoj nesreći kod Sarajeva

SARAJEVO - Na gradskom groblju Vlakovo u podnevnim satima sahranjene su Lejla Sadiković, Almina Ćorović i Mini Kadrić, radnice Osnovne škole "Kovačići" koje su tragično stradale u saobraćajnoj nesreći u mjestu Bulozi nedaleko od Sarajeva.

U subotu sahrana Mire Marković u Požarevcu

BEOGRAD - Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković biće položena u grob u Požarevcu u subotu, 20. aprila, potvrdio je njen sin Marko Milošević za BK televiziju.

Staricu kod Prnjavora sahranili iz drugog puta

PRNJAVOR - Osmadestdvogodišnja Nedeljka Vujičić iz Donjih Vijačana kod Prnjavora je, ipak, preminula i, poslije niza peripetija i filmskog zapleta, sahranjena u srijedu na mjesnom groblju. I to na drugoj njenoj organizovanoj sahrani, u roku od svega nekoliko dana, pošto je srce starice, uistinu, prestalo da kuca u noći između ponedjeljka i utorka, a ne prošlog petka, kako je to prvobitno bilo dojavljeno ožalošćenoj porodici i komšijama.

Sahranjen Zdravko Krsmanović

FOČA - Potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović sahranjen je na groblju Barakovac u Foči, u prisustvu brojnih građana.

Najčitanije