Sahrana

Hokingova urna biće položena blizu grobova Njutna i Darvina

Urna sa pepelom engleskog teoretskog fizičara Stivena Hokinga biće položena u Vestministerskoj opatiji, blizu grobova velikana istorije nauke Isaka Njutna i utemeljivača moderne teorije evolucije Čarlsa Darvina, prenosi Bi-Bi-Si.

Novi trendovi: Jeftinije sahrane u Njemačkoj

Sahrane su oduvijek povezane sa prilično velikim troškovima. Danas međutim postoje brojni alternativni i jeftiniji trendovi kada je riječ o pogrebima.

Pojedini mještani pravdaju "pijanog popa": Nije pio, dobio je napad astme

Glavna tema među Drugovčanima u blizini Smedereva, ali i šire, od jutros je pop Nenad koji se navodno pijan vozio u prikolici pored pokojnika.

Pijanog popa do groblja vozili u prikolici pored mrtvaca jer nije mogao da hoda

SMEDEREVO – Fotografija sveštenika koji spava u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva, izazvala je opštu nevjericu na društvenim mrežama. Sve se usijalo kada je ustanovljeno da je fotografija autentična, nastala 11. marta na sahrani jednog mještanina.

Grande kapitano: Scene sa ulica Firence od kojih ćete se naježiti

Italija i Firenca oprostili su se od kapitena Fiorentine Davidea Astorija, koji je prošlog vikenda iznenada umro.

Sahrana Duška Šurlana 24. februara

VANKUVER, BANJALUKA - Tijelo Banjalučanina Duška Šurlana, koji je preminuo u Kanadi, u srijedu je transportovano u Banjaluku.

Glogovac će biti sahranjen u ponedjeljak u Aleji zaslužnih građana

BEOGRAD - Glumac Nebojša Glogovac biće sahranjen u ponedeljak, 12. februara, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Sahranjen Oliver Ivanović u Aleji zaslužnih građana

BEOGRAD - Oliver Ivanović sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Kako će biti sahranjen general Praljak?

ZAGREB - Nije poznao da li će hrvatski general Slobodan Praljak, koji se ubio u haškom tribunalu nakon što mu je pravosnažnom presudom potvrđena kazna zatvora u trajanju od 20 godina za počinjeni ratni zločin, biti sahranjen uz posebne državne počasti i da li će pogrebu prisustvovati predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, piše danas hrvatski portal Dnevno.

Sahranjen mladić iz Kalesije: Planirao svadbu, pa sa djevojkom otišao u smrt

KALESIJA - Na posljednji počinak u utorak je na lokalnom groblju Zaseok-Brdo ispraćen Halil Zahirović, dvadesetogodišnjak koji je tragično stradao u subotu oko 22 sata, zajedno sa svojom djevojkom Asmirom Smajić.

Najčitanije