Sahrana

Sahranjen princ Filip, suprug kraljice Elizabete II

Princ Filip, vojvoda od Edinburga i suprug kraljice Elizabete II, koji je umro prošle nedjelje u 100. godini, biće sahranjen danas nakon parastosa u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor.

Vilijam i Hari razdvojeni na djedovoj sahrani

Osoblje zaduženo za protokol na sahrani princa Filipa uspjelo je da nađe solomonsko rješenje kako prinčevi Vilijam i Hari ne bi stajali rame uz rame iza djedovog kovčega. Dva brata će razdvojiti najstariji vojvodin unuk, Piter Filips, sin princeze Ane.

Poznato ko prati kovčeg princa Filipa i kako će izgledati sahrana

Četvoro djece preminulog supruga britanske kraljice Elizabete Druge, vojvode od Edinburga Filipa, naći će se u pratnji kovčega na njegovoj sutrašnjoj sahrani.

Letjele varnice zbog uniforme koju princ Endru želi na očevoj sahrani

Nakon što je princ Endru obavijestio svoju majku, britansku kraljicu Elizabetu Drugu, da na sahrani svoga oca princa Filipa želi da se pojavi u admiralskoj uniformi, u Bakingamskoj palati poletjele su varnice, a kraljica je primorana da odlučuje koju oficirsku uniformu on smije da nosi.

Rim u problemu kao Bergamo prošle godine

RIM - U Rimu, kao u Bergamu prošle godine, gradsko pogrebno preduzeće ne stiže da kremira ili sahrani sve preminule, zbog povećane smrtnosti u posljednje vrijeme, saopštilo je to preduzeće, prenosi list "Hafington post".

Sahranjen Boris Komnenić

Boris Komnenić, proslavljeni glumac, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

Kazne za kršenje mjera na Bandićevoj sahrani

ZAGREB - Zbog nepoštovanja epidemioloških mjera na sahrani gradonačelnika Zagreba Milana Bandića kažnjeni su Zagrebački holding i v.d. šefa podružnice Gradskih groblja Roko Gruja, piše hrvatski portal Index.

Veliki broj vjernika ispraća vladiku Atanasija do manastira Tvrdoš

TREBINJE - Pogrebna povorka sa kovčegom umirovljenog episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Atanasija krenula je ispred Sabornog hrama u Trebinju ka Manastiru Tvrdoš, gdje će vladika biti sahranjen.

U subotu sahrana episkopa Atanasija

TREBINJE - Sahrana umirovljenog Episkopa zahumsko-hercegovačkog primorskog Atanasija, koji je preminuo sinoć u Bolnici Trebinje, biće u subotu, 6. marta 2021. godine, na Zadušnice, saopšteno je u Eparhiji zahumsko hercegovačkoj i primorskoj.

Gradonačelnici iz zemalja regiona na sahrani Bandića

ZAGREB - U Zagrebu će danas u podne biti sahranjen Milan Bandić, koji je u šest mandata bio gradonačelnik hrvatske prijestonice, a posljednjem ispraćaju prisustvovaće njegove kolege iz gotovo cijelog regiona.

Najčitanije