Sahrana

Ovo su najtraženije pjesme na sahranama

Pjesma "My way" legendarnog Frenka Sinatre opet je najtraženija na sahranama u Velikoj Britaniji. S tog trona zbacila je pjesmu šarmantnog Eda Širana "Supermarket Flowers", prenosi Gardijan.

Sahranjen Slaviša Krunić

BANJALUKA - Slaviša Krunić, banjalučki biznismen koji je ubijen u ponedjeljak naveče sahranjen je na groblju u Glamočanima.

Sahranjene tri radnice škole stradale u stravičnoj nesreći kod Sarajeva

SARAJEVO - Na gradskom groblju Vlakovo u podnevnim satima sahranjene su Lejla Sadiković, Almina Ćorović i Mini Kadrić, radnice Osnovne škole "Kovačići" koje su tragično stradale u saobraćajnoj nesreći u mjestu Bulozi nedaleko od Sarajeva.

U subotu sahrana Mire Marković u Požarevcu

BEOGRAD - Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković biće položena u grob u Požarevcu u subotu, 20. aprila, potvrdio je njen sin Marko Milošević za BK televiziju.

Staricu kod Prnjavora sahranili iz drugog puta

PRNJAVOR - Osmadestdvogodišnja Nedeljka Vujičić iz Donjih Vijačana kod Prnjavora je, ipak, preminula i, poslije niza peripetija i filmskog zapleta, sahranjena u srijedu na mjesnom groblju. I to na drugoj njenoj organizovanoj sahrani, u roku od svega nekoliko dana, pošto je srce starice, uistinu, prestalo da kuca u noći između ponedjeljka i utorka, a ne prošlog petka, kako je to prvobitno bilo dojavljeno ožalošćenoj porodici i komšijama.

Sahranjen Zdravko Krsmanović

FOČA - Potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović sahranjen je na groblju Barakovac u Foči, u prisustvu brojnih građana.

Etiopija u suzama: Hiljade ljudi na masovnoj sahrani žrtava avionske nesreće

ADIS ABEBA – Hiljade građana i članova porodica okupile su se danas na masovnoj sahrani žrtava stradalih u nedavnoj avionskoj nesreći u blizini glavnog etiopskog grada Adis Abebe.

Porodica izabrala pjesmu uz koju će sahraniti Divnu Karleušu

Divna Karleuša preminula je u svom stanu u 61. godini, nakon duge borbe sa opakom bolešću. Porodica radijske voditeljke odlučila je da će je ispratiti uz pesmu "Bila je tako lijepa", koju će izvesti Beogradski duvački pogrebni orkestar.

Sahranjen Šaban Šaulić

Šaban Šaulić, legenda narodne muzike, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

Snimak sa sahrane u Srbiji šokirao: Muzika i veselje, žena se popela na sanduk

Snimak sahrane u Somboru šokirao je cijelu Srbiju, jer je na njoj atmosfera drugačija od uobičajene.

Najčitanije