Sahrana

Muškarac poginuo na sahrani majke, ubio ga sanduk

Muškarac je poginuo na sahrani vlastite majke u Indoneziji, i to kad je njen sanduk pao na njega i nanio mu smrtonosne povrede.

Sahranio oca u novom BMW-u

Jedan Nigerijac sahranio je svog oca u potpuno novom BMW-u umjesto u sanduku, a sve sa željom da preminuli na drugi svijet ode sa stilom.

Ispraćaj legende: Sahranjen Sinan Sakić

Legendarni pjevač Sinan Sakić sahranjen je na Muslimanskom groblju u rodnoj Loznici.

Svađa u Sloveniji oko sahrane migranata koji su se utopili u Kupi

NOVO MESTO - Ko će platiti troškove obdukcije i ukopa ilegalnih migranata iz sjeverne Afrike koji su se utopili u rijeci Kupi, pitanje je koje je dovelo do spora između male slovenačke opštine Črnomelj i Ljubljane, a na koje još nema odgovora.

Sahranjen snimatelj RTRS-a Bojan Babić

PRIJEDOR - Na gradskom groblju u Prijedoru danas je u prisustvu rodbine, kolega i prijatelja sahranjen Bojan Babić, dugogodišnji snimatelj prijedorskog Informativno-tehničkog centra /ITC/ RTRS-a.

Majka i sin na vječni počinak ispraćeni u bijelim kovčezima

BANJALUKA - Na vječni počinak, u bijelim kovčezima, danas su na Gradskom groblju u banjalučkom naselju Vrbanja zauvijek ispraćeni desetogodišnjak, koji je poginuo u padu sa četvrtog sprata, i njegova majka Darija Samardžija (39), koja se ubila nakon djetetove smrti.

Hokingova urna biće položena blizu grobova Njutna i Darvina

Urna sa pepelom engleskog teoretskog fizičara Stivena Hokinga biće položena u Vestministerskoj opatiji, blizu grobova velikana istorije nauke Isaka Njutna i utemeljivača moderne teorije evolucije Čarlsa Darvina, prenosi Bi-Bi-Si.

Novi trendovi: Jeftinije sahrane u Njemačkoj

Sahrane su oduvijek povezane sa prilično velikim troškovima. Danas međutim postoje brojni alternativni i jeftiniji trendovi kada je riječ o pogrebima.

Pojedini mještani pravdaju "pijanog popa": Nije pio, dobio je napad astme

Glavna tema među Drugovčanima u blizini Smedereva, ali i šire, od jutros je pop Nenad koji se navodno pijan vozio u prikolici pored pokojnika.

Pijanog popa do groblja vozili u prikolici pored mrtvaca jer nije mogao da hoda

SMEDEREVO – Fotografija sveštenika koji spava u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva, izazvala je opštu nevjericu na društvenim mrežama. Sve se usijalo kada je ustanovljeno da je fotografija autentična, nastala 11. marta na sahrani jednog mještanina.

Najčitanije