Sahrana

Mostarci se oprostili od ubijene Lane Bijedić, sahrana sutra u Beogradu

MOSTAR - Veliki broj kolega, prijatelja i porodice okupili su se danas u Mostaru na ispraćaju ubijene 19-godišnje Lane Bijedić, učenice Srednje građevinske škole u Mostaru.

Sahranjen Dragan Vrankić

ČAPLJINA - Dragan Vrankić, političar i istaknuti član Hrvatske demokratske zajednice, sahranjen je danas u rodnom mjestu Trebižat kod Čapljine.

Sahranjene beba, majka i baka stradale u tragičnoj nesreći

Na groblju Vilovac u Tarčinu klanjana je dženaza Senadi Serdarević (57), njenoj kćerki Adni Divović (21), te njenom četvoromjesečnom sinu Emanu, koji su stradali u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u Zoviku kod Hadžića.

Žak Širak sahranjen pored kćerke: Oproštaj uz vojne počasti

PARIZ - Pogrebna ceremonija za bivšeg francuskog predsjednika Žaka Širaka održana je u Parizu u crkvi Sen Sulpis, a na samom početku odata mu je vojna počast uz plotune i izvođenje nacionalne himne.

Kolege se opraštaju od Grua, sahrana u četvrtak

Ljubazan, prijatan, gotovo nesvestan da je u našim očima ćale. Tako je bilo i u narednih 17 godina svaki put kad smo se sreli. Jedna od njegovih kultnih pesama zove se 'Pravo u raj'. Prerano, druže moj, ali ako ga ima tamo si", riječi su slavnog repera Marka Šelića Marčela, kojima se oprostio od svog starijeg kolege Dalibora Andonova Grua. Za Grua je čuo kada je bio u osnovnoj, a kada je napunio 20 godina tada već slavni reper nije odbio da bude gost na njegovom prvom albumu.

Sahranjena Slobodanka Caca Aleksić

BEOGRAD - Legendarna rediteljka Slobodanka Caca Aleksić sahranjena je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice, kolega i poštovalaca njenog djela.

Nosio krst sa svojim imenom kroz grad, policija ga našla u mrtvačkom sanduku

Mještani Bora bili su u srijedu popodne zaprepašćeni kada su vidjeli svog sugrađanina N. L. (34) kako sa krstom, na kome je bilo napisano njegovo ime, ide kroz sam centar ovog mjesta.

Trojica drugara ispraćena na vječni počinak

LAKTAŠI - Laktaši su od subote zavijeni u crno, kada su u saobraćajnoj nesreći nastradali Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25). Danas su na njihovom ispraćaju na vječni počinak jauci parali nebo, dok je u ovoj opštini bio proglašen dan žalosti.

Stradali ruski mornari sahranjeni u Sankt Peterburgu

SANKT PETERBURG - U Sankt Peterburgu danas je sahranjeno 14 ruskih mornara koji su poginuli u požaru u podmornici u Barencovom moru.

Sahranjeni otac i ćerka čija je fotografija potresla svijet

SAN SALVADOR - Otac i ćerka, koji su se utopili u rijeci Rio Grande, pokušavajući da pređu u SAD, sahranjeni su u rodnom Salvadoru.

Najčitanije