Sahrana

Sahranjene majka i kćerka poginule u nesreći u Novom Travniku

NOVI TRAVNIK - U mjestu Kasapovići kod Novog Travnika sahranjene su Azra Hajrić i njena devetogodišnja kćerka, koje su izgubile život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u večernjim satima.

Tražio da ga sahrane sa hrpom novca kako bi podmitio Boga

Pedesetdvogodišnji Čarls Obong iz Ugande je tražio od supruge da ga sahrani sa velikom količinom novca kako bi podmitio Boga i uz novac ga zamolio da mu oprosti sve grijehe.

Sahranjena srpska manekenka i voditeljka Marija Ćurčić

Nekoliko stotina ljudi došlo je na Zemunsko groblje kako bi se oprostili od Marije Ćurčić (25) koja je 11. novembra oko 23 časa uveče izvršila samoubistvo u stanu koji je iznajmljivala, u Beogradu.

Davor Vujinović sahranjen u Sarajevu

SARAJEVO - Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Davor Vujinović ukopan je na groblju Sveti Josip na Ciglanama.

Sahrana policajaca u ponedjeljak

SARAJEVO - Policajci Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koji su ubijeni juče u sarajevskom naselju Alipašino Polje, biće sahranjeni u ponedjeljak, 29. oktobra, u Sarajevu, rekao je predsjednik Sindikata Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Sahrana Milene Dravić u Aleji zaslužnih građana

BEOGRAD - Glumica Milena Dravić biće danas sahranjena u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju pored supruga Dragana Nikolića.

Danas sahrana Mije Jandrića

BANJALUKA - Nekadašnji urednik i novinar na Radiju Republike Srpske i Radio Glamoču, Mijo Jandrić, koji je preminuo u Banjaluci, u 72. godini, biće sahranjen danas u rodnim Kovačevcima, kod Glamoča.

Danas sahrana bivšeg šefa UN-a Kofi Anana

AKRA - Bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija Kofi Anan biće danas sahranjen nakon što je tri dana njegov kovčeg bio izložen u konferencijskom centru u prestonici Gane, Akri.

Predsjednik države umro prije 25 godina i još čeka sahranu

Bivši predsjednik Istočne Njemačke Erih Honeker umro je u egzilu u Čileu davne 1994., no njegovi posmrtni ostaci i dalje nisu ispod zemlje.

Sahrana Marijana Beneša u petak

BANJALUKA - Marijan Beneš, proslavljeni banjalučki bokser biće sahranjen u petak u 14 časova na groblju Sveti Marko u Banjaluci.

Najčitanije