Sajam

Beograd dobija sajam polovnih vozila

Glavni grad Srbije dobija svoj prvi "Sajam korišćenih vozila" koji će se održati od 3. do 5. decembra u Beogradskoj Štark areni.

Prvi virtuelni sajam poljoprivrede i informacionih tehnologija u Srpskoj

BANJALUKA - Prvi međunarodni virtuelni sajam u regionu iz oblasti poljoprivrede i informacionih tehnologija Smagtek ekspo" (SmAgTech EXPO) biće održan sutra i u srijedu, 17. novembra, posredstvom specijalizovane onlajn platforme, rečeno je na konferenciji za medije predstavnika Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

Semberski sajam mesa, predstavljene mogućnosti privrede

Organizator Semberskog sajma mesa Milenko Zupur izjavio je da se ovom manifestacijom žele predstaviti mogućnosti, kako semberske privrede, tako i proizvodnje mesa kao osnovne namirnice za život i ishranu ljudi.

Pašalić otvorio Sajam plodova sela malih proizvođača

BANJALUKA - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić danas je u Banjaluci otvorio Sajam plodova sela na kojem je proizvode izložilo više od 50 proizvođača iz cijele Republike Srpske.

Počinje sajam naoružanja Partner 2021

Jubilarni 10. Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme Partner 2021, najveći i najznačajniji sajam naoružanja i vojne opreme u Jugoistočnoj Evropi, počinje danas na Beogradskom sajmu i trajaće do 14. oktobra.

TRB na sajmu naoružanja i vojne opreme Partner 2021 u Beogradu

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) predstaviće svoje proizvode na jubilarnom, 10. Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "Partner 2021" u Beogradu od 11. do 14. oktobra .

Vlahović o Sajmu slavistike na Sorboni: Naša klasika dominantna u Francuskoj

Prvo izdanje Sajma slavistike održano je 1. oktobra na Sorboni u Parizu, u organizaciji Izdavačke kuće "Slavitude", na čelu sa Živkom Vlahovićem i mladim prevodiocima Vilijamom Viškovićem, Vesnom Bojović i Marie Vasseur.

Privrednici iz Srpske na sajmu u Novom Sadu

BANJALUKA - Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH organizovaće nastup domaćih privrednika na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji će biti otvoren sutra.

Ćorovićeva djela izlaze iz neopravdane skrajnutosti

BANJALUKA - Izabrana djela Svetozara Ćorovića u tri toma i u izdanju Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske (NUB RS) predstavljena su na 26. Međunarodnom sajmu knjige u dvorani "Borik", u srijedu uveče.

Počinje 26. Međunarodni sajam knjige "Banjaluka 2021"

BANJALUKA - Za ljubitelje knjiga i probranih djela septembar donosi posebnu radost jer će čak šest dana ovog mjeseca biće rezervisano za 26. Međunarodni sajam knjige "Banjaluka 2021", koji počinje sutra.

Najčitanije