Sajam

Počelo "zagrijavanje motora" za sajam automobila u Beogradu

Ovogodišnji sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i 14. Međunarodni sajam motocikala, dijelova i opreme MOTOPASSION, održaće se na Beogradskom sajmu od 19. do 25. marta 2020.

U subotu praznik za ljubitelje kobasica u Bosanskom Petrovcu

BOSANSKI PETROVAC - Udruženje građana "Ruralni razvoj" i Opšta poljoprivredna zadruga "Ecorural" iz Drinića organizovaće u subotu, 25. januara, peti "Festival kob(j)asice", a koji će biti održan u selu Bravsko, kod Bosanskog Petrovca.

"Zastava" hit na najvećem svjetskom sajmu naoružanja

BEOGRAD, LAS VEGAS - Oružje iz srpske fabrike Zastava hit je na ovogodišnjem najvećem svjetskom sajmu naoružanja "Shot Show", koji se održava u Las Vegasu, objavio je srpski portal u SAD "Serbian Times".

Na Sajmu automobila u Banjaluci izložena 24 modela

BANJALUKA - Na prvom Sajmu automobila, koji je večeras otvoren u "Delta Planetu" u Banjaluci, izložena su 24 vozila.

U Kelnu počeo prestižni sajam namještaja i enterijera

KELN - U njemačkom gradu Kelnu počeo je Međunarodni sajam namještaja koji slovi za jedan od najvećih svjetskih skupova u tom sektoru i koji određuje trendove u uređenju enterijera za predstojeću godinu.

Changan Uni-T stiže na sajam u Ženevi

​Kineski Changan najavljuje da će ove godine prvi put izlagati na sajmu automobila u Ženevi, a za tu priliku je potvrdio i premijeru novog SUV modela.

Otvoren Sajam domaćih proizvoda "Naše je bolje"

BIJELJINA - Sajam domaćih proizvoda "Naše je bolje", na kojem učestvuje više od 90 izlagača iz cijele Republike Srpske, otvorila je danas u Etno-selu "Stanišići" u Bijeljini predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović.

U Bijeljini sajam domaćih proizvoda "Naše je bolje"

U Bijeljini će danas biti otvoren Sajam domaćih proizvoda "Naše je bolje" na kojem će 90 izlagača iz cijele Republike Srpske imati priliku da promoviše svoj brend.

Potraga za šivačima, zidarima, tesarima...

DOBOJ - Umjesto po zaposlenje u struci, većina Dobojlija je danas na Sajam zapošljavanja i obrazovanja odraslih došla s namjerom da uz pomoć prekvalifikacije dođe do bilo kakvog radnog mjesta.

U Bijeljini otvoren 5. Sajam srednjih škola i zanimanja

BIJELJINA - Učenici devetih razreda iz 12 osnovnih škola sa područja Grada Bijeljina danas će moći da se upoznaju sa srednjoškolskim nastavnim planovima i programima u okviru 5. Sajma srednjih škola i zanimanja, te da lakše donesu odluku o svojoj budućoj profesiji.

Najčitanije