Sajam

Srpsko oružje hit na Sajmu naoružanja u Bangkoku

BANGKOK - Sajam naoružanja i vojne opreme "Defense & Security 2019" svečano je otvoren u Bangkoku, a dostignuća u oblasti odbrambene industrije predstavilo se preko 500 kompanija iz više od 50 zemalja svijeta, uz 28 nacionalnih paviljona među kojima zapaženo mjesto zauzima i Srbija.

U Banjaluci otvoren "Jesenji sajam 2019"

BANJALUKA - Dvadeset treći "Jesenji sajam 2019" otvoren je danas na "Banjalučkom velesajmu", a okupio je više od 150 izlagača, kako sa prostora RS i FBiH, tako i iz zemalja regiona i Evrope.

Predstavljanje potencijala Srpske na sajmu u Solunu

BANJALUKA - Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće turističke potencijale Srpske posjetiocima Sajma turizma "Filoksenija" u Solunu, koji će biti održan od danas do nedjelje, 10 novembra.

Na Sajmu namještaja u Beogradu frižider od 35.800 €

Najskuplji eksponat na Međunarodnom sajmu namještaja u Beoradu, koji se održava do nedjelje, 10. novembra, je frižider, zajednički revolucionarni projekat koji potpisuju "Dolce&Gabbana" i "Smeg", a koji košta 4.210.000 dinara (oko 35.800 evra) sa PDV-om.

Uspješan nastup Republike Srpske na Sajmu knjiga u Beogradu

BEOGRAD - Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović ocijenio je uspješnim nastup Republike Srpske na ovogodišnjem 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, na kome je predstavljeno ukupno 114 izdanja autora i izdavača iz Srpske.

"Besjedina" biblioteka "Atribut" pred čitaocima u Beogradu

Tri nova izdanja edicije "Atribut", objavljena u izdanju banjalučke "Besjede", biće predstavljena u subotu, s početkom u 15 časova, na štandu Republike Srpske na 64. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Sukob PSG i SRS na Sajmu knjiga zbog Šešelja

Pokret slobodnih građana saopštio je da je na Sajmu knjiga u utorak došlo do incidenta između člana njihovog pravnog tima i pristalica SRS.

Počinje Međunarodni sajam knjiga u Beogradu

BEOGRAD - U Beogradu će sutra biti otvoren Međunarodni sajam knjiga koji će okupiti skoro 500 izlagača iz Srbije, Republike Srpske i svijeta.

Počeo Sajam poljoprivredne i organske proizvodnje u Zenici

ZENICA - Deveti sajam poljoprivrede i organske proizvodnje i narodnog stvaralaštva "OPENS 2019" počeo je danas u Zenici, a tokom tri dana trajanja sajma građani i posjetioci tog grada moći će kupiti proizvode 100 izlagača iz cijele Bosne i Hercegovine.

Sajam zapošljavanja u Banjaluci: Mladi hoće u proizvodnju, ali nakratko

BANJALUKA - Među mladim ljudima postoji veliko interesovanje za rad u proizvodnji, ali dio njih, nakon što dobije posao i nauči da radi, odustane.

Najčitanije