Sajam

Održan sajam knjiga na Crvenom trgu u Moskvi

Na stotine Moskovljana pohrlilo je danas na sajam knjiga na Crvenom trgu, iako su neke izdavačke kuće odlučile da ne učestvuju, pošto većina mjera ograničenja protiv širenja korona virusa ostaje na snazi.

Otkazan jedan od najvećih automobilskih sajmova na svijetu

“Mondial de l'Automobile”, jedan od najvećih automobilskih sajmova na svijetu koji se trebao održati početkom oktobra u glavnom gradu Francuske otkazan je zbog pandemije virusa korona.

Odložen Sajam automobila u Beogradu

BEOGRAD - Beogradski sajam automobila "DDOR BG car show", odložen je zbog situacije izazvane korona virusom, a u cilju prevencije i sprečavanja daljeg masovnijeg obolijevanja, izjavila je danas direktorka Beogradskoj sajma Danka Selić.

Odgođen Međunarodni sajam privrede u Mostaru

MOSTAR - Međunarodni sajam privrede u Mostaru koji se trebao održati od 31. marta do 4. aprila odgađa se do daljnjeg, u skladu preporukama Federalnog ministarstva zdravstva i ostalih nadležnih institucija vezano uz javna okupljanja i nove okolnosti oko širenja virusa korona, saopšteno je u srijedu iz Uprave Mostarskog sajma.

Otvoren sajam pčelara u Novom Sadu

NOVI SAD - U Novom Sadu otvoren je Sajam pčelara Vojvodine kojim se, osim pčelarstva, promoviše proizvodnja meda u Srbiji i regionu.

Sajam automobila se iz Frankfurta seli u Minhen

Minhen će u budućnosti biti domaćin salona automobila koji se tokom jeseni, decenijama unazad, u tandemu s Parizom, održavao u Frankfurtu, objavila je juče Asocijacija njemačkih proizvođača automobila (VDA). Izbor prestonice Bavarske predstavlja malo iznenađenje jer su drugi gradovi – kandidati smatrani favoritima u trci za naslednika Frankfurta.

Mostarski Sajam privrede počinje 31. marta

MOSTAR - Mostarski Sajam privrede ove će godine imati svoje 23. izdanje, a početak manifestacije uz prisustvo najviših zvaničnika u regionu zakazan je za 31. mart. Sajam će svoja vrata zatvoriti četiri dana kasnije nakon niza zanimljivih sadržaja. Zemlja partner ovog puta je Mađarska, koja je istu ulogu na Sajmu imala i prije 14 godina.

Otkazan sajam knjiga u Lajpcigu

BERLIN - Organizatori velikog sajma knjiga u Lajpcigu, na istoku Njemačke, potvrdili su danas da je događaj otkazan zbog širenja novog virusa korona.

Najvažniji svjetski sajam turizma otkazan zbog virusa

Najvažniji svjetski sajam turističke industrije ITB Berlin ipak je otkazan, potvrdila je njemačka ministarka zdravstva Dilek Kolat, a informacija je objavljena i na službenoj stranici sajma.

Otkazan Sajam automobila u Ženevi

Organizatori ženevskog salona automobila "Palexpo" obavijestili su automobilske kompanije da je ova sajamska manifestacija otkazana zbog zabrinutosti vezane za epidemiju virusa korona, rekla su za Rojters tri izvora.

Najčitanije