Sajam automobila

Odložen Sajam automobila u Beogradu

BEOGRAD - Beogradski sajam automobila "DDOR BG car show", odložen je zbog situacije izazvane korona virusom, a u cilju prevencije i sprečavanja daljeg masovnijeg obolijevanja, izjavila je danas direktorka Beogradskoj sajma Danka Selić.

Sajam u Ženevi prkosi virusu korona - biće održan prema planu

Zbog virusa Covid-19 već su otkazane ili pomjerene brojne međunarodne manifestacije.

Počelo "zagrijavanje motora" za sajam automobila u Beogradu

Ovogodišnji sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i 14. Međunarodni sajam motocikala, dijelova i opreme MOTOPASSION, održaće se na Beogradskom sajmu od 19. do 25. marta 2020.

Na Sajmu automobila u Banjaluci izložena 24 modela

BANJALUKA - Na prvom Sajmu automobila, koji je večeras otvoren u "Delta Planetu" u Banjaluci, izložena su 24 vozila.

Sajam automobila u Frankfurtu najavljuje 60 premijera

Sljedeće nedjelje počinje sajam autobila u Frankfurtu. Njemački proizvođači najavljuju veliki izbor novih modela, najviše na električni pogon, i motora sa evro šest plus standardima, koji će biti obavezni od januara 2021. godine na tržištu Evropske unije.

Audi u Beogradu predstavio novi A1

Automobilski brend iz Ingloštata, kompanija Audi, je na Sajmu automobila u Beogradu premijerno predstavila nove generacije modela A1 i Q3.

Sve premijere Ženeve na jednom mjestu

Uprkos padu popularnosti sajmova automobila, Ženeva je zadržala kultni status u industriji pa i dalje predstavlja početnu tačku za plasiranje novih modela.

Sajam u Detroitu se više neće održavati u januaru

Sjeverno-američki, međunarodni sajam automobila se decenijama održavao u januaru, početkom svake nove godine, međutim, od sljedeće godine se to mijenja.

Na sajmu automobila 132.525 posjetilaca

BEOGRAD - Sajam automobila i Sajam motocikala u Beogradu privukli su 132.525 posjetilaca tokom sedam dana trajanja i prodato je više od 3.000 vozila svih kategorija.

Otvoren sajam automobila u Beogradu

U Beogradu su otvoreni Sajam automobila i Sajam motocikala na kojima učestvuje više od 350 izlagača iz dvadesetak zemalja, a beogradskoj publici, odmah nakon Ženeve, premijerno će biti predstavljeno oko 60 automobila i motocikala.

Najčitanije