Sajam knjiga

Svjetski i domaći književnici stižu u Andrićgrad

VIŠEGRAD - U Andrićgradu će 2. jula biti otvoren Sajam knjiga, na kojem će do 7. jula biti promovisani izdavači obrazovne, školske i stručne literature, te izdanja u oblasti religije i teologije iz Republike Srpske, Srbije i inostranstva.

Otvoren štand Republike Srpske na sajmu knjiga u Solunu

SOLUN - Štand Republike Srpske na Međunarodnom sajmu knjiga u Solunu u okviru kojeg Narodna i univerzitetska biblioteka RS predstavlja najreprezentativnija izdanja Republike Srpske u proteklih pet godina, danas je otvorila Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture Republike Srpske.

Otvoren Međunarodni sajam knjiga u Novom Sadu

U Novom Sadu danas su otvoreni Međunarodni sajam knjiga i izložba umjetnosti "Art ekspo" na kojima će do 11. marta učestvovati 150 izlagača iz Srbije i inostranstva.

Zadužbina "Petar Kočić" na Sajmu u Zagrebu predstaviće 350 izdanja

BANJALUKA - Zadužbina "Petar Kočić" Banjaluka-Beograd predstaviće 350 naslova na Međunarodnom sajmu knjiga i nastavnih sredstava "Interliber", koji sutra počinje u Zagrebu.

Čubrilović posjetio Štand RS na sajmu knjiga u Beogradu

BEOGRAD - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović posjetio je danas Štand Republike Srpske i izdavače iz Srpske na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, poručivši da je veoma značajno što se Srpska predstavlja na ovoj manifestaciji.

Predstavljen drugi tom Enciklopedije RS

BEOGRAD - Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske (ANU RS) danas je na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu predstavila nekoliko novih izdanja, među kojima i drugi tom Enciklopedije Republike Srpske.

Kampanja "Čitajmo zajedno" promovisana na Sajmu knjiga u Beogradu

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske promovisalo je juče na Sajmu knjiga u Beogradu (na štandu Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo) kampanju "Čitajmo zajedno", čiji je cilj njegovanje kulture čitanja knjiga i promovisanje srpskog jezika i ćirilice.

Počeo 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga

BEOGRAD - Šezdeset treći Međunarodni beogradski sajam knjiga, koji je danas počeo pod sloganom "Radost čitanja", privukao je brojne ljubitelje pisane riječi iz Srbije, ali i regiona i svijeta.

Bećković danas otvara Međunarodni sajam knjiga

BEOGRAD - Akademik Matija Bećković otvoriće danas 63. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu.

Više od 100 izdanja iz RS na Sajmu knjiga u Beogradu

BEOGRAD - Međunarodni sajam knjige u Beogradu ove godine biće održan od 21. do 28. oktobra, a na 63. prazniku knjige, kako još zovu ovu manifestaciju, Republika Srpska će u 55 promotivnih programa u salama za promocije i na sopstvenom štandu predstaviti ukupno 111 izdanja. Biće to jubilarni, deseti nastup Republike Srpske na beogradskom sajmu knjige, u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji uz podršku Ministarstva prosvjete i kulture RS.

Najčitanije