Sajam knjiga Beograd

Beogradski sajam kniga odložen za decembar

Međunarodni beogradski sajam knjiga, koji je trebalo da se održi od 25. oktobra do 1. novembra 2020, odlaže se, ukoliko epidemiološke prilike budu dozvolile, za sredinu decembra ove godine, saopštili su organizatori.

Sajam knjiga krajem oktobra u Beogradu ako epidemiloške prilike dozvole

Sajam knjiga biće održan u Beogradu u izvornom terminu, krajem oktobra, ukoliko to dozvole epidemiološke prilike, izjavio je danas sekretar za kulturu grada Beograda Ivan Karl.

Uspješan nastup Republike Srpske na Sajmu knjiga u Beogradu

BEOGRAD - Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović ocijenio je uspješnim nastup Republike Srpske na ovogodišnjem 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, na kome je predstavljeno ukupno 114 izdanja autora i izdavača iz Srpske.

Sukob PSG i SRS na Sajmu knjiga zbog Šešelja

Pokret slobodnih građana saopštio je da je na Sajmu knjiga u utorak došlo do incidenta između člana njihovog pravnog tima i pristalica SRS.

Zadužbina "Petar Kočić" na Sajmu u Zagrebu predstaviće 350 izdanja

BANJALUKA - Zadužbina "Petar Kočić" Banjaluka-Beograd predstaviće 350 naslova na Međunarodnom sajmu knjiga i nastavnih sredstava "Interliber", koji sutra počinje u Zagrebu.

Čubrilović posjetio Štand RS na sajmu knjiga u Beogradu

BEOGRAD - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović posjetio je danas Štand Republike Srpske i izdavače iz Srpske na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, poručivši da je veoma značajno što se Srpska predstavlja na ovoj manifestaciji.

Predstavljen drugi tom Enciklopedije RS

BEOGRAD - Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske (ANU RS) danas je na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu predstavila nekoliko novih izdanja, među kojima i drugi tom Enciklopedije Republike Srpske.

Počeo 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga

BEOGRAD - Šezdeset treći Međunarodni beogradski sajam knjiga, koji je danas počeo pod sloganom "Radost čitanja", privukao je brojne ljubitelje pisane riječi iz Srbije, ali i regiona i svijeta.

Bećković danas otvara Međunarodni sajam knjiga

BEOGRAD - Akademik Matija Bećković otvoriće danas 63. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu.

Međunarodni sajam knjiga u Beogradu od 21. do 28. oktobra

BEOGRAD - Međunarodni sajam knjiga pod sloganom "Radost čitanja" biće održan u Beogradu od 21. do 28. oktobra na Beogradskom sajmu.

Najčitanije