Sakib Malkočević

Malkočević podnio ostavku

Sakib Malkočević odstupio je sa funkcije selektora kadetske fudbalske reprezentacije Bosne i Herecgovine.

Malkočević testira kadete u Zenici

Selektor Sakib Malkočević okupio je u Zenici kandidate za kadetsku fudbalsku reprezentaciju BiH, a 28 mladih igrača, većinom iz inostranih klubova, svoje znanje, talenat i umijeće imaće priliku da prezentuju na četvorodnevnom kampu.

Malkočević: Možemo napraviti iskorak

Grupa je teška, ali vjerujem da možemo napraviti iskorak, poručio je Sakib Malkočević, selektor mlade fudbalske kadetske reprezentacije BiH, komentarišući žrijeb grupa za EP u maju u Engleskoj.

Predstavljamo: Sakib Malkočević, odveo "zmajiće" na drugi Euro

Sakib Malkočević rođen je 25. januara 1965. godine u Tuzli. Kao igrač cijelu karijeru proveo je u Fudbalskom klubu Sloboda Tuzla, a u trenerske vode uplovio je 2003. godine. Kao trener Slobode dva puta je učestvovao u Intertoto kupu i jednom u Kupu UEFA, dok je 2011. godine sa juniorima Slobode osvojio titulu prvaka BiH.

Operisan Malkočević

Na Klinici za hirurgiju UKC Tuzla zbog zdravstvenih problema gastroenterološke prirode operisan je Sakib Malkočević, selektor kadetske fudbalske reprezentacije BiH.

Sakib Malkočević, selektor kadetske selekcije BiH: Nećemo biti turisti na EP

Bez obzira na to što putujemo za Prvi maj i pritom u Opatiju, u Hrvatsku ne idemo kao turisti nego ekipa koja želi uspjeh, poručio je juče Sakib Malkočević, selektor mlade kadetske fudbalske reprezentacije BiH.

Najčitanije