Salko Bukvarević

Ko će zamijeniti preminulog Salku Bukvarevića

SARAJEVO - Vlada FBiH morala bi vrlo brzo donijeti odluku koga će ovlastiti da rukovodi Ministarstvom za boračka pitanja nakon što je nedavno preminuo od virusa korona ministar Salko Bukvarević.

Federalni ministar Salko Bukvarević sahranjen u Tuzli

Federalni ministar za pitanje boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević danas je sahranjen u haremu Džindić džamije u Tuzli.

Ispraćaj preminulog ministra Salke Bukvarevića ispred Vlade FBiH

SARAJEVO - Ispred zgrade Vlade Federacije BiH u Sarajevu danas u 12 sati upriličen je ispraćaj Salke Bukvarevića, federalnog ministra za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata, koji je u srijedu preminuo na Klinici za plućne bolesti Podhrastovi Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu od posljedica zaraze virusom korona.

U Vladi FBiH otvorena knjiga žalosti povodom Bukvarevićeve smrti

SARAJEVO - Povodom smrti federalnog ministra za boračka pitanja Salka Bukvarevića u Vladi Federacije BiH (FBiH) otvorena je knjiga žalosti, u koju se mogu upisati svi građani i zaposleni u federalnim institucijama.

Preminuo ministar Salko Bukvarević, bio zaražen virusom korona

SARAJEVO - U Izolatoriju Podhrastovi, gdje je bio hospitalizovan zbog infekcije virusom korona, preminuo je federalni ministar za boračka pitanja Salko Bukvarević.

Ministar Bukvarević u teškom zdravstvenom stanju

SARAJEVO - Ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević u težem je zdravstvenom stanju i na respiratoru je.

Najčitanije