Samardžija

Remenar iz Sanskog Mosta opremio i trkaća grla u Njemačkoj

SANSKI MOST - Sanski Most je u prošlosti bio poznat po velikom broju vještih majstora koji su se bavili izradom konjske opreme, ali i drugih predmeta od kože.

Samardžija: Nema zaraženih među graničnim policajcima

SARAJEVO - U Graničnoj policiji BiH nema zaraženih virusom korona, a do danas se u samoizolaciji nalaze četiri pripadnika, izjavio je Srni načelnik kabineta direktora Granične policije BiH Radiša Samardžija.

Samardžija: Više izlazaka nego ulazaka u BiH

SARAJEVO - Na graničnim prelazima u BiH situacija je mirnija u odnosu na protekle dane, ali još ima dosta prelazaka granice vozila i lica, a bilo je više izlazaka nego ulazaka, izjavio je načelnik kabineta direktora Granične policije BiH Radiša Samardžija.

Samardžiji određen jednomjesečni pritvor

Stefanu Samardžiji iz Istočnog Sarajeva, osumnjičenom za saučesništvo u ubistvu Damira Ostojića iz Banjaluke u septembru prošle godine, na prijedlog Republičkog javnog tužilaštva određen je jednomjesečni pritvor.

Ispitan Samardžija, upućen prijedlog za određivanje pritvora

BANJALUKA - Tužilac Republičkog javnog tužilaštva ispitao je Stefana Samardžiju iz Istočnog Sarajeva osumnjičenog za ubistvo Damira Ostojića i uputiće Okružnom sudu Banjaluka prijedlog za određivanje pritvora, rečeno je danas Srni u ovom tužilaštvu.

Samardžija predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Pripadnici policije Republike Srpske predali su Republičkom javnom tužilaštvu u Banjaluci Stefana Samardžiju iz Istočnog Sarajeva, osumnjičenog da je učestvovao u ubistvu Damira Ostojića prošle godine u Banjaluci.

Majka i sin na vječni počinak ispraćeni u bijelim kovčezima

BANJALUKA - Na vječni počinak, u bijelim kovčezima, danas su na Gradskom groblju u banjalučkom naselju Vrbanja zauvijek ispraćeni desetogodišnjak, koji je poginuo u padu sa četvrtog sprata, i njegova majka Darija Samardžija (39), koja se ubila nakon djetetove smrti.

Samardžija Gajanović iz Banjaluke: Bez ljubavi i strpljenja nema dobrog majstora

BANJALUKA - Stevo Gajanović (71), penzioner iz Banjaluke, koji je jedan od malobrojnih majstora u Bosni i Hercegovini za izradu samara za konje i magarce, kaže da se dobar samardžija ne može biti bez strpljenja i ljubavi za ovaj posao.

Četvoro usvojenih mališana usrećilo Samardžije (FOTO)

KOZARSKA DUBICA - Svrha svakog roditelja je, kažu, da iza sebe ostavi djecu koju je izveo na pravi put. Ipak, desi se da nekome priroda nije dala mogućnost da se ostvari kao biološki roditelj, ali bračnom paru Samardžija iz Kozarske Dubice to nije bila prepreka da stvore toplo porodično gnijezdo i usreće četvoro mališana.

Najčitanije