Samoubistvo

Pacijentkinja skočila sa trećeg sprata bolnice u Goraždu

GORAŽDE - Pacijentkinja Internog odjeljenja Kantonalne bolnice u Goraždu izvršila je samoubistvo skočivši sa prozora sobe na trećem spratu spomenute zdravstvene ustanove.

Epstajn se ipak nije ubio?

NJUJORK - Dugogodišnji forenzički patolog Majkl Bejden, kojeg je angažovao brat Džefrija Epstajna, rekao je da neki dokazi govore da je Epstajn zadavljen.

U Sarajevu jedno samoubistvo i tri pokušaja samoubistva

SARAJEVO - U protekla 24 sata u Sarajevu se dogodilo jedno samoubistvo i tri pokušaja samoubistva, podaci su JU Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sarajevo.

Ubila se komičarka: "Zbogom i hvala vam"

Komičarka i transaktivistkinja Dafne Dorman izvršila je samoubistvo u 45. godini.

Komšije u šoku nakon porodične tragedije u Tuzli: Bili su fini ljudi

TUZLA - Komšije su u šoku nakon porodične tragedije koja se jutros dogodila u tuzlanskom naselju Paša Bunar, kada su smrtno stradali supružnici, a njihov sin povrijeđen.

Prošle godine 200 samoubistava u FBiH

SARAJEVO - U Federaciji Bosne i Hercegovine (FBiH) u prošloj godini počinjeno je 200 samoubistava, objavio je Zavod za javno zdravstvo FBiH.

Ubio se skokom sa 10. sprata bolnice u Sarajevu

SARAJEVO - Jedna osoba smrtno je stradala u okrugu Opće bolnice "Prof. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu večeras oko 21 sat nakon što je skočila sa 10. sprata.

Sestra Zeničanke koja se ubila bombom: Bila je u drugom stanju

ZENICA - "Moja sestra bila je borac, a ne kukavica! Bila je lav od žene", ovo su riječi kojima je počela ispovijest Elma Mujagić, sestra Naide Čičak (22), koja je u utorak, sat poslije ponoći, oduzela sebi život aktiviranjem ručne bombe u stanu kompleksa "Makovi", gdje je živjela kao podstanar.

Poznat identitet Zeničanke koja se ubila bombom u stanu

ZENICA - Zenica je u šoku nakon nezapamćene tragedije koja se preksinoć dogodila u stambenom kompleksu Makovi na Crkvičkom Brdu kada je Naida Čičak (22) počinila samoubistvo aktiviranjem ručne bombe.

Djevojka se ubila bombom u stanu

ZENICA - Dvadesetdvogodišnja Zeničanka Č. N., počinila je samoubistvo aktiviranjem ručne bombe.

Najčitanije