Samoubistvo

Policajci spriječili samoubistvo u Modriči

DOBOJ - Pripadnici modričke policije spriječili su samoubistvo lica čiji su inicijali N.B. iz ove opštine, koje su uočili da ulazi u vodu u koritu rijeke Bosne u mjestu Garevac.

Policajka ubila dva brata i roditelje pa presudila sebi

Policajka iz Gnjilana V.B. ubila je četiri osobe, članove svoje porodice, a potom izvršila samoubistvo oko 13 sati danas, saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Gnjilanu.

Za 11 mjeseci 91 samoubistvo u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori je od 1. januara do 1. decembra 2019. samoubistvo izvršilo 91 lice, a najviše suicida bilo je u Podgorici, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Užas kod Vršca: Izbo suprugu, zapalio kuću pa se objesio o traktor

Jon Nistor (66) izbo je nožem bivšu suprugu Vetutu Nistor (54), državljanku Rumunije, u njihovoj porodičnoj kući u selu Veliko Središte kod Vršca, nakon čega je kuću zapalio, pa se objesio se o traktor.

Majka bacila dvoje djece sa garaže pa se ubila

Majka (45) bacila je na Božić svoje dvoje maloljetne djece od četiri godine i 16 mjeseci sa krova javne garaže u Bostonu, nakon čega se i ona ubila, rekla je okružni tužilac Rejčel Rolins u četvrtak.

Tragedija kod Vršca: Muž ubio ženu, zapalio kuću pa ubio sebe

VRŠAC - U zapaljenoj kući u okolini Vršca pronađena su dva beživotna tijela, a sumnja se da je muškarac, prije nego što je zapalio kuću, ubio svoju partnerku i potom izvršio samoubistvo.

Mladić se objesio u pomoćnom objektu pored kuće

BILEĆA - Mlađi muškarac izvršio je samoubistvo vješanjem u bilećkom selu Todorići, potvrđeno je iz Policijske uprave Trebinje.

Porodica i prijatelji se oprostili od surovo ubijene djevojke iz Srpca

SRBAC - Na groblju u Trošeljima, kod Nove Topole, sahranjena je Milica Bajić (20), koju je prije dva dana surovo ubio Đurica Tadić (20).

Završena obdukcija tijela ubijene djevojke: Kobni bili ubodi u srce

SRBAC - Milicu Bajić sedam puta nožem je izbo Đurica Tadić (24) prije nego što se objesio, a djevojka je izbodena po vratu i stomaku i u srce, potvrđeno je "Nezavisnim" nakon obdukcije njenog tijela.

Stravični detalji: Djevojka rasporenog stomaka pronađena pored auta

GRADIŠKA - Đurica Tadić (24) iz Razboja Ljevčanskog kod Srpca ubio je nožem u tom mjestu Milicu Bajić (20) iz Trošelja kod Gradiške, a nakon toga izvršio samoubistvo.

Najčitanije