Samsung

Samsung pravi pametnu majicu za detektovanje bolesti

Samsung razvija novu pametnu majicu sa ugrađenim senzorima koji mogu da dijagnostifikuju bolesti putem pametnog telefona. Tehnologija koristi senzore koji mogu da naprave opsežna očitavanja funkcije pluća detektujući zvuke iz organa i pružajući dijagnoze i savjete.

Samsung zaštitio naziv za Perenna displej

Samsung je kod USPTO i EUIPO organizacija podnio zahtjev za trejdmark naziva Perenna.

Samsung patentirao savitljivi gejming telefon

Samsung je patentirao ultimativni gejming telefon. USPTO organizacija je 29. januara objavila dizajn patent kompanije Samsung, koji nosi naziv "Display device".

Samsung patentirao pametnu majicu

WIPO je 24. januara 2019. godine objavio novi patent kompanije Samsung Electronics. Patent pod nazivom "Elektronski aparat i metod kontrole istog" opisuje Samsung pametnu majicu sa senzorima koji su u stanju da odrede fizičko stanje kosrisnika, a ovo se specifično odnosi na stanje pluća.

Samsung Galaxy S10 stiže sa podrškom za kriptovalute

Interesovanje za kriptovalutama bi moglo dobiti određeni podstrek zahvaljujući Samsungovom narednom telefonu.

Samsung sprema Galaxy A8s FE

Samsung je dodao opciju roze i zlatnog gradijenta boja na Galaxy A8s i planira da ga prodaje kao Galaxy A8s FE (vjerovatno oznaka za Female Edition) tokom 14. februara u Kini.

Samsung predstavlja Galaxy S10 20. februara

​Samsung će 20. februara održati događaj u San Francisku na kome će, kako stvari stoje, najaviti nove telefone Galaxy S10 linije.

Samsungov TV kao računar: Tastaturom i mišem upravljate uređajem

Samsung-ovi pametni televizori 2019. godine omogućiće kupcima da pretražuju internet, pristupaju svojim računarima i čak uređuju službena dokumenta iz udobnosti kauča u dnevnoj sobi.

Galaxy A10 prvi Samsungov telefon sa senzorom otiska ispod ekrana

Samsung se izgleda drži plana da implementira nove funkcije u Galaxy A seriju iz srednjeg segmenta, prije nego što ih donese na premijum modele. Najnovije glasine sada potvrđuju da južnokorejska kompanija nastavlja u ovom smjeru.

Samsung Lifestyle TV uređaji za 2019. godinu

Samsung Electronics najavio je svoje nove TV uređaje za 2019. godinu – "Frame" i ,"Serif TV", koji će biti izloženi na sajmu CES 2019, najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu početkom januara.

Najčitanije