Samsung

Samsungov najnoviji patent opisuje telefon bez ikakvih okvira

Jedan od Samsungovih budućih telefona bi mogao imati displej koji je u potpunosti bez okvira oko ekrana. Stranice telefona bi se koristile kao dodatni displeji sa kontrolama dodira, a ovo je Samsung već predstavio preko Galaxy Edge premijum modela.

Posebne garancije prilikom kupovine Samsung QLED televizora

Ukoliko ste došli do trenutka kada želite da promijenite TV uređaj koji imate u kući, smatrate da vam je potreban bolji kvalitet slike, pametne opcije, uopšte uređaj ispred čijeg će ekrana porodica maksimalno uživati, sada je pravi trenutak da svoje misli sprovedete u djelo.

Samsung Galaxy A8s bi mogao odbaciti 3.5mm priključak

Samsung se sprema za objavu Galaxy A8s telefona, kojim će kompanija započeti eru uređaja sa Infinity-O ekranom.

Samsung zaštitio naziv za Rize pametni telefon

Kompaniji Samsung je 27. novembra odobren trejdmark za zaštitu Samsung Rize naziva pametnog telefona, a ovo je odobreno od strane EUIPO organizacije. Zaštitni znak je kategorisan kao klasa 9 za pametne i mobilne telefone.

Galaxy S10 će imati šest kamera i ogroman ekran

Samsung bi krajem februara sljedeće godine trebalo da predstavi nove Galaxy S10 telefone, a prema svemu sudeći stiže veliki talas promjena za njihove telefone.

Tri dobra razloga da izaberete Samsung Galaxy A7

Čini se da u posljednjih nekoliko godina, nikada nije bilo teže donijeti odluku o tome koji mobilni telefon kupiti. I dok neki biraju uređaj samo zbog imena brenda, trenutnog trenda ili “jer svi imaju baš taj na oko lijep telefon”, oni pažljiviji dobro odmjere koliko će novca dati za – skupijocene “aksesoare” današnjice.

Samsung testira mogućnost upravljanja TV-om pomoću misli

Ideja kontrolisanja predmeta koristeći naš um, izgleda kao scena iz sci-fi filma ili priče, međutim to zapravo nije toliko nedostižno.

Poznati detalji budućeg Samsunga Galaxy S10

Glasine o novom premijum telefonu korejskog Samsunga prisutne su već neko vrijeme. Tako se do sada moglo čuti i pročitati da će budući Samsung S10 podržavati 5G standard, imati tri kamere na poleđini i ultrazvučni čitač otiska prsta u ekranu uređaja.

Samsung testira mogućnost upravljanja TV-a mislima

Ideja kontrolisanja predmeta koristeći naš um, izgleda kao scena iz sci-fi filma ili priče, međutim to zapravo nije toliko nedostižno.

Samsung priprema Galaxy M seriju telefona?

Kako kažu glasine, koje se pojavljuju u svijetu mobilnih tehnologija, Samsung bi mogao uskoro da objedini više serija niže klase u jednu (recimo J i C), novu klasu koja bi nosila naziv Galaxy M serija.

Najčitanije