Samsung

Samsung slučajno otkrio dvije ključne funkcije novog Galaxyja S11

Samsung je, sudeći prema tehno insajderima, postao predvidljiv sa skrivanjem funkcija nadolazećih smartfona u softveru trenutno dostupnih uređaja.

Samsung najavio nasljednike modela Galaxy A70 i A50

Samsung Galaxy A70 i A50 naišli su na dobar odziv prošle godine, a sada su zvanično najavljeni i njihovi nasljednici. Tržišta širom sveta upoznaće modele Galaxy A71 i A51.

Zvanično predstavljeni Galaxy S10 Lite i Note10 Lite

Samsung je danas najavio novi Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite. Oslanjajući se na naslijeđe ove dve serije, Galaxy Lite uređaji omogućiće korišćenje ključnih, premijum funkcija i pogodnosti poput najnovijih kamera, S Pen olovke, proširenog displeja i dugotrajne baterije još većem broju korisnika.

Da li će ovo biti godina 5G Samsunga?

Samsung je prodao 6,7 miliona 5G telefona u 2019. godini. Kako iz ove kompanije tvrde, telefoni koje su oni prodali pokrivaju 53,9 odsto globalnog 5G tržišta.

Novi Samsung Galaxy telefon možda će se zvati S20

​Kada Samsung sledeće godine predstavi naslednike Galaxy S10 serije telefona, možda će oni imati sufiks S20. Ova glasina potekla je od poznatog Samsung leaker-a, „Ice Universe“ koji je informaciju objavio na Twitter-u.

Samsung se sprema za lansiranje prvog 5G tableta na svijetu

Samsungov Galaxy Tab S6 uskoro će biti dostupan sa podrškom za 5G mrežu, što će ga vjerovatno učiniti prvim tabletom sa bržom internet konekcijom.

Samsungov telefon na preklop nadmašio očekivanja

Prvi telefon sa ekranom na preklop koji se pojavio na svjetskom tržištu - Samsung Galaxy Fold, prošao je put do prvog prikazivanja u februaru i prvih najava prodaje, preko povlačenja na doradu zbog određnih nedostataka, do konačnog puštanja u prodaju u septembru.

Jedna stranica iz njenog dnevnika: Kako da pratite svoj dnevni ritam

Jutro je, tačno 7:00 sati. Ustaje i pokušava da se razbudi gledanjem u sat gdje se vidi analiza različitih faza sna tokom protekle noći.

Samsung Galaxy S11 će biti opremljen novim 5G čipom

Svi znakovi upućuju na to da će Samsung Galaxy S11 biti telefon koji će podržavati 5G mrežu bez potrebe da korisnici kupuju dodatni 5G modem, piše Tech Radar.

Samsungova kamera sa novim senzorom pretvoriće noć u dan

Samo mali dio onoga što smo čuli o Galaxy S11 telefonu uključuje nevjerovatnu rezoluciju kao i optičke i hibridne nivoe zoom-a, dodatni time-of-flight senzor. Ako je vjerovati glasinama Samsungov S11 bi trebalo da krasi druga generacija Samsungovog senzora od 108MP koji će vjerovatno biti korišćen za glavnu kameru.

Najčitanije