Samsung

Samsung Galaxy Fold će podržavati više stotina aplikacija

Savitljivi telefoni sami po sebi nemaju neku vrijednost ukoliko nisu podržani odgovarajućim aplikacijama, koje mogu da iskoriste prednosti fleksibilnih ekrana. Ovo neće predstavljati problem za prerađeni Galaxy Fold, koji je konačno spreman da se nađe u prodaji.

Samsungov prvi sklopivi smartfon od sutra u Južnoj Koreji

​Južnokorejska kompanija Samsung elektroniks je objavila danas da će njen prvi sklopivi pametni telefon "galaxy fold" biti dostupan u Južnoj Koreji od 6. septembra sa mobilnom konekcijom pete generacije (5G).

Četiri Xiaomi telefona će koristiti Samsungovu 108MP kameru

​Prošlog meseca Samsung je objavio kamera senzor sa do sada najvišom rezolucijom: 1/1.33" 108MP ISOCELL Bright HMX. Xiaomi će biti prva kompanija koja će koristiti senzor u mejnstrim telefonu, a najveći broj glasina sugeriše da će to biti Mi Mix 4, koji se očekuje tokom oktobra.

Naređeno novo suđenje Parkovoj i Liju

SEUL - Vrhovni sud Južne Koreje naredio je novo suđenje bivšoj južnokorejskoj predsjednici Park Gun Hje i potpredsjedniku kompanije Samsung Li Džae Jongu zbog skandala u vezi sa korupcijom.

Pametni telefon uz koji ćete dostići svoj maksimum

U današnje vrijeme svi smo u konstantnoj žurbi i pokretu, te neprestano tražimo rješenje kako da nam u tom dinamičnom ritmu aktivnosti budu pojednostavljene, a rezultati kvalitetniji. Ali, užurbani raspored i nedostatak vremena često predstavljaju veliki izazov i zato nam je potreban funkcionalni pametni telefon s odličnim performansama koji zadovoljava sve naše svakodnevne poslovne i privatne potrebe.

Samsung predstavio Galaxy Watch Active 2

​Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je Galaxy Watch Active2. Kao deo Galaxy porodice, Galaxy Watch Active2 sadrži nove, intuitivne, rafinirane funkcije koje poboljšavaju kvalitet života kroz male, ali značajne, dnevne promene – od postizanja wellness ciljeva kao što su praćenje sna, vežbanja i nivoa stresa, do efikasnog ispunjavanja obaveza.

Samsung ozvaničio 7nm Exynos 9825 čipset

Samsung je upravo zvanično predstavio Exynos 9825, a ovo se desilo nekoliko sati pred Unpacked događaj tokom kojeg će biti predstavljeni Galaxy Note10 telefoni. Novi čipset je kreiran u 7nm EUV procesu, a nadogradnja u odnosu na 8nm Exynos 9820 model se ogleda u bržem Mali-G76 MP12 GPU-u.

Exynos 9630 stiže na buduće Samsung telefone iz A serije

Prema navodima insajderskih izvora, Samsung sprema naslednika Exynos 9610 čipseta (koji se može naći u Galaxy A50 modelu i pod drugim imenom u nekoliko drugih telefona).

Šta se desi ako savitljivi telefon savijete na pogrešnu stranu?

Otprilike u vrijeme kada su Samsung i Huawei počeli da se "preganjaju" ko će prvi da predstavi telefon sa ekranom na preklop, jedna takav model je već bio pušten u prodaju.

Samsung predstavio novi tablet

Samsung je predstavio Galaxy Tab S6, novi tablet koji korisnicima omogućuje stvaranje sadržaja, povezivanje i uživanje u impresivnoj zabavi kamo god krenuli. Namijenjen je onima koji žele zadovoljiti znatiželju i izraziti kreativnost.

Najčitanije