Samsung

Samsung patentirao savitljive AR naočare

Samsung istražuje mogućnost razvoja AR (augmented reality - uvećana realnost) naočara, a ovo je otkriveno u jednoj od kompanijinih prijava za patente.

Samsung priprema još Galaxy A telefona

Samsung je ove godine predstavio bar devet novih Galaxy A telefona, a u pripremi su bar još tri modela. Najnoviji izvještaji otkrivaju da nas očekuje jedan ili dva Galaxy A50 telefona, koji su upravo sertifikovani od strane Wi-Fi Alliance agencije.

Samsung navodno popravio Galaxy Fold

Samsung je redizajnirao svoj fleksibilni Galaxy Fold kako bi popravio izdržljivost ekrana, što je bila jedna od glavnih primjedbi pred objavu telefona, prema navodima Bloomberga.

Samsung Galaxy A90 neće imati slajder kameru?

Glasine i informacije o Samsung Galaxy A90 telefonu u prethodnom periodu su bile poprilično kontradiktorne i zbunjujuće, ali najnovija serija procurili informacija bi mogla razjasniti neke detalje o dolazećem telefonu.

Ovako izgleda novi Samsung Galaxy Note 10+

Tek nešto malo više od mjesec dana ostalo je do zvaničnog predstavljanja novih telefona Samsungove Galaxy Note 10 serije, a na internetu se pojavila prva (nezvanična) fotografija tog uređaja.

Samsung Galaxy Note10 će imati tri opcije otvor blende

Samsung svoje premijum telefone oprema varijabilnim otvorom blende od Galaxy S9 serije, koja se pojavila početkom prošle godine.

Nevjerovatan vizuelni doživljaj uz Samsung Qled 8K

Jedno od zasigurno najvećih inovacija kompanije Samsung u posljednje vrijeme jeste QLED 8K televizor. Sa 16 puta većom rezolucijom u odnosu na Full HD rezoluciju i sa nevjerovatnih 33 miliona piksela, imaćete osjećaj da gledate stvaran svijet, a ne ekran.

Samsung predstavio prepakovani Galaxy M40

Samsung je obnovio ponudu mobilnih telefona a iz serije Galaxy M. Novi-stari mobilni predstavljen je pod nazivom Galaxy M40.

Samsung predstavio zakrivljeni G-Sync monitor za video igre

​Kompanija Samsung je objavila novi 27-inčni CRG5 (C27RG5) monitor, namenjen ljubiteljima video igara.

Samsung Galaxy Note10 na CAD renderima

Pojavili su se novi renderi Samsung Galaxy Note10 telefona, koji nam daju do sada najbolji uvid u to kako bi dolazeći model mogao izgledati.

Najčitanije