Samsung

Samsung prestaje da proizvodi LCD ekrane ove godine

​Samsung Display prestaje sa proizvodnjom panela sa tehnologijom tečnih kristala (LCD) u Kini i Južnoj Koreji na kraju ove godine kako bi se koncentrisao na novu generaciju svoje “quantum dot” (QD) ekrane.

Samsung elektroniks zatvorio fabriku zbog virusa korona

SEUL - Kompanija "Samsung elektroniks" saopštila je danas da je jedan slučaj virusa korona potvrđen u njihovoj fabrici u jugoistočnom gradu Gumi, nakon čega je zatvoren cijeli proizvodni kompleks.

Samsung se izvinjava zbog nenamjerne poruke

SEUL - Južnokorejski tehnološki gigant "Samsung" uputio je danas izvinjenje korisnicima koji su noćas dobili obavještenje iz aplikacije "Pronađi moj mobilni".

Samsung Galaxy A71 5G prodavaće se i van Kine i SAD

Samsung je u decembru predstavio Galaxy A71 telefon, a kompanija navodno radi i na 5G verziji koja će se prodavati u SAD i Kini.

Samsung predstavio Galaxy S20 i S20 Plus telefone

Kompanija Samsung je danas, tokom svog Unpacked događaja, zvanično predstavila najnoviju liniju Galaxy telefona iz S serije. Samsung odlučio da dalju nomenklaturu ovih telefona vrši na nivou desetice pa umjesto Galaxy S11 modela sada vidimo modele pod oznakom Galaxy S20. Predstavljeni su Galaxy S20, S20 Plus i S20 Ultra.

Samsung slučajno otkrio dvije ključne funkcije novog Galaxyja S11

Samsung je, sudeći prema tehno insajderima, postao predvidljiv sa skrivanjem funkcija nadolazećih smartfona u softveru trenutno dostupnih uređaja.

Samsung najavio nasljednike modela Galaxy A70 i A50

Samsung Galaxy A70 i A50 naišli su na dobar odziv prošle godine, a sada su zvanično najavljeni i njihovi nasljednici. Tržišta širom sveta upoznaće modele Galaxy A71 i A51.

Zvanično predstavljeni Galaxy S10 Lite i Note10 Lite

Samsung je danas najavio novi Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite. Oslanjajući se na naslijeđe ove dve serije, Galaxy Lite uređaji omogućiće korišćenje ključnih, premijum funkcija i pogodnosti poput najnovijih kamera, S Pen olovke, proširenog displeja i dugotrajne baterije još većem broju korisnika.

Da li će ovo biti godina 5G Samsunga?

Samsung je prodao 6,7 miliona 5G telefona u 2019. godini. Kako iz ove kompanije tvrde, telefoni koje su oni prodali pokrivaju 53,9 odsto globalnog 5G tržišta.

Novi Samsung Galaxy telefon možda će se zvati S20

​Kada Samsung sledeće godine predstavi naslednike Galaxy S10 serije telefona, možda će oni imati sufiks S20. Ova glasina potekla je od poznatog Samsung leaker-a, „Ice Universe“ koji je informaciju objavio na Twitter-u.

Najčitanije