Samsung

Samsung najavio prvi svjetski 5G modem

Samsung već neko vrijeme radi na svom 5G modemu, a prvi put kompanija ga je prikazala tokom ovogodišnjeg CES-a. Sad južnokorejska kompanija formalno objavljuje završeni proizvod u vidu Exynos 5100 5G modema. Ovo je kompanijin prvi 5G modem, a stiže sa podrškom za 3GPP standarde.

Samsung Galaxy pametni sat u novom ruhu

Samsung Electronic predstavio je danas novi Samsung Galaxy Watch koji dolazi sa mogućnošću povezivanja na 4G mrežu, opcijama za praćenje životnih navika, dugim trajanjem baterije i personalizovanim dizajnom.

Danas stiže Galaxy Note 9

Samsung danas na tržište pušta novi Galaxy, a dosta informacija o novom mobilnom uređaju je već procurilo u javnost.

Samsung ulaže 22 milijarde $ u vještačku inteligenciju

Južnokorejska kompanija Samsung planira da u naredne tri godine, u sklopu nove strategije, potroši 22 milijarde dolara (25.000 milijardi južnokorejskih vona) na vještačku inteligenciju, auto-djelove i druge buduće oblasti poslovanja, saopšteno je danas iz te kompanije.

Stiže Galaxy Note 9, šta možemo očekivati?

Samsung će uskoro predstaviti novo izdanje svog top modela pametnog telefona. Evo šta možemo da očekujemo i o čemu se najviše nagađa.

Samsung Galaxy A serija dobija sistem sa tri kamere?

Kompanije, kao što je Samsung, obično zadržavaju premijum funkcije i karakteristike za svoje najbolje telefone, poput onih iz Galaxy S i Note serije.

Samsung greškom postavio sliku novog pametnog sata

Samsung je slučajno predstavio novi Galaksi pametni sat na svojoj veb stranici i oduševio ljubitelje ovih uređaja, piše klix.ba.

Bežični punjač za paralelno punjenje dva uređaja

Samsung sprema "dva u jedan" punjač za svoje pametne telefone, te novi Galaxy Watch model.

Samsung Galaxy S10 neće koristiti optički senzor otiska prsta

Šef Samsungove mobilne divizije DJ Koh je istakao da dolazeći Galaxy S10 neće koristiti optički senzor otiska prsta.

Procurili detalji o nadolazećem Samsungu Galaxy Noteu 9

Samsung kompanija će za nešto manje od mjesec dana predstaviti svijetu novi Galaxy Note 9. Iako su specifikacije uređaja i dalje nepoznate, na internetu su procurili pojedini detalji koji vas mogu zainteresovati.

Najčitanije