Samsung

Samsung otkrio dizajn savitljivog telefona "u kvadrat"

Samsung je otkrio dizajn novog telefona, pokušavajući da napravi prednost u trci savitljivih uređaja nakon lansiranja prvog takvog modela u septembru.

"Moj muž može da otključa moj telefon svojim otiskom prsta"

Jedna Britanka, vlasnica Samsungovog flegšip telefona Galaxy S10, požalila se da njen muž može da otključa njen telefon svojim otiskom prsta.

Samsung upozorava, obrišite sve registrovane otiske prsta

Tehnološki gigant Samsung electronics priznao je danas postojanje ozbiljne greške u radu sistema za čitanje otiska prsta, koja omogućava drugim licima da otključaju najbolje telefone ove marke, a korisnicima je preporučeno da obršu sve registrovane otiske.

Samsung razmatra Ultra Thin Glass za svoj naredni fleksibilni telefon

Plastična zaštita za ekran na Galaxy Fold modelu je mekana i lako se grebe, a sada ET News izvještava da Samsung razmatra da zamijeni plastični polimer Ultra Thin Glass (UTG) materijalom na svom narednom fleksibilnom telefonu, koji se očekuje početkom naredne godine.

Samsung QLED TV: Uvjerite se zašto je veličina ekrana bitna

Nekada davno, nepisano pravilo je bilo da se cijela porodica okupi u dnevnoj sobi da bi zajedno gledali program na TV-u. Kako su te sobe postajale veće, a porodice se širile, javljale su se i potrebe za televizorom većih dimenzija.

Samsung očekuje veliki pad profita

"Samsung elektroniks" saopštio je danas da očekuje smanjenje operativnog profita u trećem kvartalu za više od 50 odsto usljed pada globalnog tržišta čipova.

Samsung Galaxy Fold će podržavati više stotina aplikacija

Savitljivi telefoni sami po sebi nemaju neku vrijednost ukoliko nisu podržani odgovarajućim aplikacijama, koje mogu da iskoriste prednosti fleksibilnih ekrana. Ovo neće predstavljati problem za prerađeni Galaxy Fold, koji je konačno spreman da se nađe u prodaji.

Samsungov prvi sklopivi smartfon od sutra u Južnoj Koreji

​Južnokorejska kompanija Samsung elektroniks je objavila danas da će njen prvi sklopivi pametni telefon "galaxy fold" biti dostupan u Južnoj Koreji od 6. septembra sa mobilnom konekcijom pete generacije (5G).

Četiri Xiaomi telefona će koristiti Samsungovu 108MP kameru

​Prošlog meseca Samsung je objavio kamera senzor sa do sada najvišom rezolucijom: 1/1.33" 108MP ISOCELL Bright HMX. Xiaomi će biti prva kompanija koja će koristiti senzor u mejnstrim telefonu, a najveći broj glasina sugeriše da će to biti Mi Mix 4, koji se očekuje tokom oktobra.

Naređeno novo suđenje Parkovoj i Liju

SEUL - Vrhovni sud Južne Koreje naredio je novo suđenje bivšoj južnokorejskoj predsjednici Park Gun Hje i potpredsjedniku kompanije Samsung Li Džae Jongu zbog skandala u vezi sa korupcijom.

Najčitanije