San

Kineskinja bjegunac uhapšena nakon skrivanja u konzulatu

VAŠINGTON – Žena bjegunac koju Sjedinjene Američke Države optužuju da se skrivala u kineskom konzulatu u San Francisku uhapšena je i odvedena u pritvor, navodi se u više medijskih izvještaja objavljenih u petak.

FBI: U kineskom konzulatu u San Francisku krije se begunac

SAN FRANCISKO - FBI vjeruje da se kineska naučnica optužena za pokušaj prevare prilikom podnošenja zahtjeva za dobijanje američke vize krije u kineskom konzulatu u San Francisku.

Nakon više od četiri mjeseca bolnica u Ðenovi "kovid fri"

ÐENOVA - Nakon više od četiri mjeseca od početka krize s virusom COVID-19 u regionu Ligurija na sjeveru Italije, bolnica "San Martino" u Ðenovi zvanično je od danas "kovid fri", odnosno bez pacijenata oboljelih od tog virusa.

Ibrahimović: Ja sam predsjednik, igrač i trener, ali ima jedan problem

Milan je pobijedio Juventus 4:2 preokretom u 31. kolu Serie A nakon što su gosti u 53. minutu vodili 2:0 golovima Adrijena Rabija i Kristijana Ronalda.

Novi film Vudija Alena otvara festival u San Sebastianu

SAN SEBASTIAN - Nova romantična komedija Vudija Alena "Rifkin’s Festival" otvoriće Međunarodni filmski festival u San Sebastianu u septembru, a to će takođe biti njegova međunarodna premijera, saopštili su organizatori.

Vigo Mortensen dobitnik nagrade na festivalu u San Sebastijanu

Američki glumac Vigo Mortensen, koji je glumio Aragorna u trilogiji "Gosdpodar prstenova" i glavnog junaka u Oskarom nagrađenom filmu "Zelena knjiga", ovogodišnji je dobitnik počasne nagrade na filmskom festivalu u San Sebastijanu, u Španiji.

Bosiljčić doživio neprijatnost dok je bio u dubokom snu

Popularni glumac Ivan Bosiljčić pokazao je kako izgleda kada se nakon snimanja scene opusti i odmara, a zbog fotografije koju su zabilježile njegove kolege, mnogi su se nasmijali.

Kako se riješiti loših navika zbog kojih se budite umorni?

Iako nam je san svima potreban, mnogi ne uspijevaju svaku noć kvalitetno se naspavati i često se bude umorni i tromi.

U garaži pronađena mrtva šestočlana porodica i dvije mačke

U San Antoniju u Teksasu dogodila se velika tragedija.

Navike kojih se trebate odreći ako želite imati kvalitetan san

Nedostatak sna utiče na mentalno i fizičko zdravlje, a oni ljudi koji ne dobijaju dovoljno sna tokom noći skloniji su debljanju te imaju slabiji imunitet, česte promjene raspoloženja i povišen rizik od oboljenja od kardiovaskularnih bolesti.

Najčitanije