San

PSŽ zadržava Ikardija, Interu 65 miliona

Pari Sen Žermen zadovoljan je napadačem Maurom Ikardijem i od Intera aktiviraće otkupnu klauzulu u iznosu od 65 miliona evra, prenose italijanski mediji.

Pogledajte kako moždana tekućina ispire mozak tokom noći

Možda niste znali, ali naše tijelo ispire mozak svake noći, a neuronaučnici su sada napravili fascinantan video-snimak na kojem se vidi pulsirajuće čišćenje našeg moždanog aparata, piše Science Alert.

San Antonio Sparsi povukli dres Tonija Parkera

San Antonio Sparsi povukli su dres Tonija Parkera, četvorostrukog šampiona NBA lige, na svečanoj ceremoniji u čast bivšeg francuskog košarkaša koja je održana u ponedjeljak uveče.

Loš san dovodi do povećanja emocionalnog stresa

Serija problema koji su povezani sa lošim snom može da poveća nivo emocionalnog stresa kod pojedinca čak za jednu trećinu, tvrdi se u novom istraživanju.

Evo ko je kriv za vašu zaboravnost

Naučnici sa Univerziteta Langone Medicinskog centra u Njujorku za vašu zaboravnost i lošu orijentaciju okrivljuju nedostatak sna.

Kako zimsko računanje vremena utiče na naše zdravlje?

Pomjeranje sata unazad zbog zimskog računanja vremena ima i te kakav uticaj na naše zdravlje.

Berluskoni grmi: Vratite mi Milan!

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni oštro je kritikovao rad trenutne uprave Fudbalskog kluba Milan.

Namirnice koje vam garantuju čvrst i miran san

Ukoliko imate problem s nesanicom, probajte da pojedete neke od predloženih namirnica koje bi trebalo da učine vaš san čvršćim i mirnijim.

Šta vašem tijelu i zdravlju radi manje od sedam sati sna?

Nedostatak sna povezan je s brojnim zdravstvenim problemima, uključujući hipertenziju, gojaznost, dijabetes i slabiji imunološki sistem.

Najčitanije