San

Sanjala da je pljačkaju pa progutala vjerenički prsten

Neobična situacija dogodila se 29-godišnjoj Dženi Evans iz Teksasa.

Nakon 15 godina objavljene nove šifre za GTA San Andreas

GTA San Andreas izašao je sad već davne 2004. Bez obzira na ogromnu popularnost igre, čini se da su neke stvari ipak ostale tajna, sve donedavno.

Kvalitet sna tokom noći utiče na rezultate na poslu

Spavanje je od suštinskog značaja za ljude jer omogućava tijelu da opravi mišiće, imunološki sistem i hormone. Takođe, ono igra vrlo važnu ulogu u održavanju memorije svježom. Ako ste poslovni lider koji se želi upustiti u novi poduhvat, ključ je u kvalitetnijem spavanju, navodi se u novom istraživanju.

Pet navika uz koje ćete imati kvalitetniji i ljepši san

​Kada pričamo o odmaranju i osjećaju relaksacije koji bismo voljeli kreirati u vlastitoj spavaćoj sobi, postoji nekoliko ključnih stvari na koje se trebamo koncentrisati.

Patite li od hipersomnije?

Kad je u pitanju količina sna potrebna da biste se probudili svježi, učestalo je vjerovanje da je potrebno negdje između šest i osam sati.

Navijač povrijedio Adrijana

Golman Liverpula Adrijan San Miguel mogao bi da propusti sutrašnji meč protiv Sautemptona u Premijer ligi zbog povrede članka koju je zaradio na bizaran način u Istanbulu poslije pobjede protiv Čelsija u Superkupu Evrope.

Kafa prije spavanja ne remeti san

VAŠINGTON - Šoljica kafe popijena nekoliko časova prije odlaska u krevet ne utiče na spavanje, pokazuju rezultati nove studije.

Film "Lica Lafore" na festivalu u San Francisku

BANJALUKA - Film "Lica Lafore" autora Denisa Bojića, rađen u produkciji Radio-televizije Republike Srpske (RTRS), našao se u zvaničnoj selekciji vodećeg međunarodnog Filmskog festivala posvećenog rijetkim bolestima (Rare Disease Film Festival), koji se održava u San Francisku.

Tri savjeta za bolji san

Spavanje je jednako važno kao zdrava prehrana i fizička aktivnost, ali puno ljudi ipak spava maksimalno šest i po sati.

Jedna noć bez sna može da uništi organizam

Ostao vam je neki nezavršeni posao i mislili ste da je najbolje da ga završite uveče. Greška!

Najčitanije