San Francisko

Film "Lica Lafore" na festivalu u San Francisku

BANJALUKA - Film "Lica Lafore" autora Denisa Bojića, rađen u produkciji Radio-televizije Republike Srpske (RTRS), našao se u zvaničnoj selekciji vodećeg međunarodnog Filmskog festivala posvećenog rijetkim bolestima (Rare Disease Film Festival), koji se održava u San Francisku.

U ponudi najskuplja kafa na svijetu, 75 dolara po šoljici

U ponudi kalifornijskih kafića od skoro se nalazi i najskuplja kafa na svijetu po cijeni od 75 dolara po šoljici, javlja AP.

Policija blokirala srednju školu zbog pucnjave u San Francisku

SAN FRANCISKO - Policija u San Francisku blokirala je srednju školu Balboa zbog prnađenog pištolja, prenose američki mediji.

Rubensova platna iz cijelog svijeta sljedeće godine u San Francisku

U Muzeju primjenjene umjetnosti San Franciska naredne godine će biti predstavljena izložba sa djelima flamanskog umjetnika Petera Pola Rubensa čija će platna biti prikupljena iz muzeja širom svijeta, saopšteno je u Briselu.

Ovo je žena koja je pucala po sjedištu Youtubea

SAN FRANCISKO - Policija San Franciska objavila je identitet napadača koji je pucao u sjedištu Youtubea u San Brunu. U pitanju je žena Nasim Agdam (39).

Kamion udario pješake u San Francisku, sedmoro povrijeđenih

SAN FRANCISKO - Najmanje sedam ljudi je povrijeđeno kada je kamion udario pješake i još dva vozila u San Francisku, a policija smatra da incident nije povezan sa terorizmom, objavile su lokalne vlasti i američki mediji, prenosi Rojters.

Vraćene zastave na ruski Konzulat u San Francisku

SAN FRANCISKO - SAD su vratile zastave koje su ranije uklonjene sa zgrade Generalnog konzulata Rusije u San Francisku, izjavio je danas zamjenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.

AP: Rusi prije napuštanja konzulata pale stvari

SAN FRANCISKO - Iz dimnjaka ruskog konzulata u San Francisku, koji po nalogu administracije američkog predsjednika Donalda Trampa treba do subote da se zatvori, kulja crni dim, javila je agencija AP, tvrdeći da osoblje pali neidentifikovane predmete u kaminu.

Ubio troje kolega, pa izvršio samoubistvo

SAN FRANCISKO - Radnik kompanije UPS u San Francisku, u srijedu je iz vatrenog oružja ubio troje kolega i ranio još dvoje, nakon čega je izvršio samoubistvo, saopštile su američke vlasti.

Pucnjava u San Francisku, četvoro poginulo

SAN FRANCISKO - Najmanje četiri osobe su poginule, uključujući osumnjičenog napadača, u pucnjavi u objektu poštanske službe "United parcel service" u San Francusku, prenijeli su lokalni američki mediji.

Najčitanije