San Francisko

Jedan od simbola San Franciska prodat za 650 miliona dolara

San Francisko - Piramida Transamerika je kultni dio horizonta San Franciska, a u srijedu je prvi put promijenila vlasnika.

"Marko" prerasta u uragan i kreće se prema San Francisku

"Marko", jedna od dvije tropske oluje koje se kreću ka Zalivskoj oblasti San Franciska, prerašće u uragan kasnije u toku dana, prognozirao je američki Nacionalni centar za uragane.

Kineskinja bjegunac uhapšena nakon skrivanja u konzulatu

VAŠINGTON – Žena bjegunac koju Sjedinjene Američke Države optužuju da se skrivala u kineskom konzulatu u San Francisku uhapšena je i odvedena u pritvor, navodi se u više medijskih izvještaja objavljenih u petak.

FBI: U kineskom konzulatu u San Francisku krije se begunac

SAN FRANCISKO - FBI vjeruje da se kineska naučnica optužena za pokušaj prevare prilikom podnošenja zahtjeva za dobijanje američke vize krije u kineskom konzulatu u San Francisku.

Požar u istorijskom dijelu San Franciska

SAN FRANCISKO - Više od 150 vatrogasaca bori se s požarom koji je izbio u istrorijskom dijelu San Franciska, u zalivu na pristaništu Pjer 45, saopšteno je iz gradske vatrogasne službe.

San Francisko beskućnicima plaća alkohol, duvan i marihuanu

San Francisko je odlučio da beskućnicima koja su zavisnici, nabavljati alkohol, duvan ili medicinski kanabis da bi ih odvratili od izlazaka iz hotela i potencijalnog širenja virusa korona.

Trenutak kad je Amerika zaćutala: Najemotivniji momenat Superboula

Kanzas slavi titulu poslije pobjede nad San Franciskom, a Superboul finale proteklo je uz minut ćutanja za sve nastradale u prošlonedjeljnoj helikopterskoj nesreći.

Nova pucnjava kod škole u Americi, ubijena dva dječaka

SAN FRANCISKO - Dva dječaka od 11 i 14 godina ubijena su u pucnjavi dok su sjedila u kombiju na parkingu osnovne škole u Sjevernoj Kaliforniji, objavio je "CNN".

San Francisko i Kalifornija pred "paklom" zbog narkomana i beskućnika

SAN FRANCISKO - Američki lider Donald Tramp najavljuje sankcije protiv kalifornijskih gradova, prvenstveno San Franciska, zbog haosa koji u njima vlada usljed velikog broja beskućnika, te narkomanskih i nehigijenskih otpadaka na ulicama.

Film "Lica Lafore" na festivalu u San Francisku

BANJALUKA - Film "Lica Lafore" autora Denisa Bojića, rađen u produkciji Radio-televizije Republike Srpske (RTRS), našao se u zvaničnoj selekciji vodećeg međunarodnog Filmskog festivala posvećenog rijetkim bolestima (Rare Disease Film Festival), koji se održava u San Francisku.

Najčitanije