Sanacija

Počela sanacija mosta u Bočcu

BANJALUKA - U okviru investicionog održavanja mostova, počela je sanacija mosta preko Vrbasa u Bočcu, na pravcu prema hidroelektrani, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Radovi u Trebinju: Sanacija raskrsnice ispod bolnice

TREBINJE - Radnici preduzeća "Hercegovina putevi" počeli su radove na sanaciji raskrsnice ispod Bolnice Trebinje, zbog čega će tokom njihovog trajanja na snazi biti izmijenjen režim saobraćaja u ovom dijelu grada.

Potpisan ugovor za sanaciju ceste Zenica - Vjetrenice

ZENICA - Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak i direktor Kantonalne direkcije za ceste Rasim Kovač potpisali su s predstavnikom izvođača radova direktorom preduzeća "ALMY-Transport" Jasminom Kalabićem Ugovor o realizaciji projekta sanacije i modernizacije dijela regionalne ceste R441 Zenica-Vjetrenice.

Počinje sanacija i izgradnja mostova u Srebrenici

SREBRENICA - U Srebrenici je počela sanacija mosta u naselju Plavi most, u okviru plana obnove oštećenih i izgradnje dva nova mosta preko rječice Križevice, saopšteno je iz kabineta načelnika ove opštine.

Za sanacijom vapi više od 10 banjalučkih vrtića

BANJALUKA - Mnogi vrtići u gradu zbog starosti i dotrajalosti vape za sanacijama, ali će naredne godine prioritet imati izgradnja vrtića na Petrićevcu, završetka druge faze dogradnje "Kolibrija" te potpuna sanacija ili izgradnja novog objekta vrtića "Nataša".

Počela sanacija Kupreške ulice na Petrićevcu

BANJALUKA - Kupreška ulica na Petrićevcu biće ovih dana temeljno rekonstruisana, na dionici od preduzeća “Maksmara“ do Njegoševe ulice.

Sanacija fasada na šest stambenih zgrada u Banjaluci

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka najavila je sanaciju oronulih fasada na šest stambenih zgrada, ukupne vrijednosti oko 220.000 KM, koje će zajedno finansirati sa zajednicama etažnih vlasnika izabranih putem javnog poziva.

"Eko-toplane": Sanacija na kritičnim tačkama

Pripreme za sezonu grijanja 2019-2020. su u toku, a trenutno se radi na sanaciji toplifikacione mreže i to na nekoliko kritičnih dionica u gradu, rekli su u "Eko-toplanama".

Velika obnova u 16 banjalučkih škola

BANJALUKA - Dok osnovci uživaju u čarima ljetnog raspusta, čak 16 gradskih i prigradskih osnovnih škola biće sanirano i obnovljeno u velikom projektu vrijednom 600.000 KM.

1,6 miliona za sanaciju 36 škola u RS

BANJALUKA - U Republici Srpskoj tokom ove godine biće sanirano 36 škola, od kojih su 33 osnovne i tri srednje, a biće izvršena sanacija mokrih čvorova, grijanja i krovova kako bi se poboljšali uslovi za učenike i radnike.

Najčitanije