Sanacija

"Eko-toplane": Sanacija na kritičnim tačkama

Pripreme za sezonu grijanja 2019-2020. su u toku, a trenutno se radi na sanaciji toplifikacione mreže i to na nekoliko kritičnih dionica u gradu, rekli su u "Eko-toplanama".

Velika obnova u 16 banjalučkih škola

BANJALUKA - Dok osnovci uživaju u čarima ljetnog raspusta, čak 16 gradskih i prigradskih osnovnih škola biće sanirano i obnovljeno u velikom projektu vrijednom 600.000 KM.

1,6 miliona za sanaciju 36 škola u RS

BANJALUKA - U Republici Srpskoj tokom ove godine biće sanirano 36 škola, od kojih su 33 osnovne i tri srednje, a biće izvršena sanacija mokrih čvorova, grijanja i krovova kako bi se poboljšali uslovi za učenike i radnike.

Za sanaciju banjalučkih osnovnih škola više od 600.000

BANJALUKA - Za sanaciju i rekonstrukciju 16 osnovnih škola na području grada ove godine je izdvojeno više od 600.000 KM, a među njima će biti sanirana i poplavljena škola "Mladen Stojanović" u Bronzanom Majdanu.

Za sanaciju i održavanje dječijih igrališta 30.000 KM

BANJALUKA - Za sanaciju i održavanje dječijih igrališta u Banjaluci ove godine planirano je 30.000 KM prema Programu zajedničke komunalne potrošnje, rečeno je Srni u gradskom Odjeljenju za komunalne poslove.

Uskoro novo ruho Ulice Davida Štrpca

BANJALUKA - Sanacija ogranka Ulice Davida Štrpca u naselju Paprikovac, u dužini većoj od 200 metara, biće izvođena u dvije etape, kazao je Ilija Đurić, vlasnik firme "Građenje Đurić", koja izvodi radove.

Sanirana kompletna stolarija na objektu osnovne škole u Mišinom Hanu

Stolarija na objektu područne Osnovne škole "Milutin Bojić" u Mišinom Hanu kompletno je obnovljena, potvrdio je Duško Petrović, direktor ove škole.

Traže sanaciju ulice Ulice despota Stefana Lazarevića

BANJALUKA - Odbornik u Skupštini grada Draško Stanivuković podržao je danas stanovnike naselja Lazarevo i zajedno s njima zatražio hitnu sanaciju Ulice despota Stefana Lazarevića u dužini od oko 200 metara.

Žalba obustavila sanaciju gradskih i prigradskih saobraćajnica

BANJALUKA - Zbog žalbe "MG Minda" na javnu nabavku za izbor izvođača, višemilionski ugovori su obustavljeni i grad u ovom momentu ne može da održava gradske i prigradske saobraćajnice.

Počinje sanacija stepenica na Banj brdu

BANJALUKA - Sanacija pristupnih stepenica kod spomenika palim Krajišnicima na Banj brdu počeće ove sedmice.

Najčitanije