Sanacija

Za sanacijom vapi više od 10 banjalučkih vrtića

BANJALUKA - Mnogi vrtići u gradu zbog starosti i dotrajalosti vape za sanacijama, ali će naredne godine prioritet imati izgradnja vrtića na Petrićevcu, završetka druge faze dogradnje "Kolibrija" te potpuna sanacija ili izgradnja novog objekta vrtića "Nataša".

Počela sanacija Kupreške ulice na Petrićevcu

BANJALUKA - Kupreška ulica na Petrićevcu biće ovih dana temeljno rekonstruisana, na dionici od preduzeća “Maksmara“ do Njegoševe ulice.

Sanacija fasada na šest stambenih zgrada u Banjaluci

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka najavila je sanaciju oronulih fasada na šest stambenih zgrada, ukupne vrijednosti oko 220.000 KM, koje će zajedno finansirati sa zajednicama etažnih vlasnika izabranih putem javnog poziva.

"Eko-toplane": Sanacija na kritičnim tačkama

Pripreme za sezonu grijanja 2019-2020. su u toku, a trenutno se radi na sanaciji toplifikacione mreže i to na nekoliko kritičnih dionica u gradu, rekli su u "Eko-toplanama".

Velika obnova u 16 banjalučkih škola

BANJALUKA - Dok osnovci uživaju u čarima ljetnog raspusta, čak 16 gradskih i prigradskih osnovnih škola biće sanirano i obnovljeno u velikom projektu vrijednom 600.000 KM.

1,6 miliona za sanaciju 36 škola u RS

BANJALUKA - U Republici Srpskoj tokom ove godine biće sanirano 36 škola, od kojih su 33 osnovne i tri srednje, a biće izvršena sanacija mokrih čvorova, grijanja i krovova kako bi se poboljšali uslovi za učenike i radnike.

Za sanaciju banjalučkih osnovnih škola više od 600.000

BANJALUKA - Za sanaciju i rekonstrukciju 16 osnovnih škola na području grada ove godine je izdvojeno više od 600.000 KM, a među njima će biti sanirana i poplavljena škola "Mladen Stojanović" u Bronzanom Majdanu.

Za sanaciju i održavanje dječijih igrališta 30.000 KM

BANJALUKA - Za sanaciju i održavanje dječijih igrališta u Banjaluci ove godine planirano je 30.000 KM prema Programu zajedničke komunalne potrošnje, rečeno je Srni u gradskom Odjeljenju za komunalne poslove.

Uskoro novo ruho Ulice Davida Štrpca

BANJALUKA - Sanacija ogranka Ulice Davida Štrpca u naselju Paprikovac, u dužini većoj od 200 metara, biće izvođena u dvije etape, kazao je Ilija Đurić, vlasnik firme "Građenje Đurić", koja izvodi radove.

Sanirana kompletna stolarija na objektu osnovne škole u Mišinom Hanu

Stolarija na objektu područne Osnovne škole "Milutin Bojić" u Mišinom Hanu kompletno je obnovljena, potvrdio je Duško Petrović, direktor ove škole.

Najčitanije