Sanacija

Za sanaciju objekata Maternite i Klinike za infektivne bolesti 2,6 miliona KM

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske prihvatila je danas Informaciju o pokretanju procedure za djelimičnu sanaciju objekata Maternite i Klinike za infektivne bolesti ЈZU Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

U sanaciju objekata Univerziteta u Banjaluci uloženo oko tri miliona KM

BANJALUKA - U sanaciju objekata Univerziteta u Banjaluci i njihovo energetsko utopljavanje u proteklih pet godina uloženo oko tri miliona KM, saopšteno je iz Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske.

Za glavne puteve u pet banjalučkih naselja pet miliona KM

BANJALUKA - Blizu pet miliona KM predviđeno je za rekonstrukciju i modernizaciju dotrajalih glavnih saobraćajnica u pet prigradskih naselja u Banjaluci, što će u velikoj mjeri popraviti uslove života mještanima, naveli su iz Gradske uprave Banjaluka.

Odjeljenje za saobraćaj i puteve: Za održavanje saobraćajnica 400.000 maraka

BANJALUKA - Programom zajedničke komunalne potrošnje za ovu godinu za održavanje gradskih asfaltnih i makadamskih saobraćajnica namijenjeno je oko 400.000 KM iz budžeta grada.

Elektrokrajina: Sanirana većina kvarova

BANJALUKA - Sanirana je većina kvarova na naponskim vodovima do kojih je došlo u Banjaluci usljed nevremena koje je jutros zahvatilo grad, saopšteno je iz "Elektrokrajine".

Počela sanacija klizišta u Priječanima

BANJALUKA - U naselju Priječani počela je sanacija klizišta, za šta je Gradska uprava izdvojila 51.000 KM.

Voda u Njemačkoj se povlači, a iza sebe ostavlja milijarde evra štete

Ministar unutrašnjih poslova u Njemačkoj Horst Sihofer, posjetio je jedan od gradova koji je najviše stadao u poplavama koje su zadesile ovu zemlju.

Najavljena sanacija štete prouzrokovane poplavama u Modriči

MODRIČA, PRIJEDOR - Jako nevrijeme praćeno snažnim pljuskovima i grmljavinom pogodilo je u petak i subotu Republiku Srpsku, a najteže je prošla opština Modriča, u kojoj je ogromna količina vode pala na uže gradsko jezgro i izazvala poplave u ulicama, te narednih dana slijedi sanacija štete.

Sanirana fiskulturna sala Centra za rehabilitaciju slušanja i govora

BANJALUKA - Zajedničkim sredstvima Kabineta predsjednika Republike Srpske i Udruženja "Misli dobro" u potpunosti je sanirana fiskulturna sala u Centru za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora u Banjaluci.

Sanacija šest stambenih jedinica oštećenih tokom poplava Bijeljini

BIJELJINA - Predstavnici Gradske uprave grada Bijeljina potpisali su u okviru "Programa za oporavak od poplava" ugovore sa šest korisnika čije su stambene jedinice oštećene tokom majskih poplava 2014. godine, a za sanaciju navedenih objekata u narednom periodu biće izdvojeno oko 65.000 konvertibilnih maraka.

Počinje sanacija Ulice Ivana Gorana Kovačića u Banjaluci

BANJALUKA - Očekujem da rekonstrukcija dijela Ulice Ivana Gorana Kovačića, poveznice novoizgrađenog kružnog toka kod "Lesnine" i kružnog toka kod "Centruma", počne do kraja sedmice, rekao je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Počela sanacija krova MSU RS

BANJALUKA - Sanacija krova Muzeja savremene umjetnosti RS u Banjaluci počela je ovih dana, u okviru prve faze obnove zgrade te institucije kulture.

Počela sanacija mosta u Bočcu

BANJALUKA - U okviru investicionog održavanja mostova, počela je sanacija mosta preko Vrbasa u Bočcu, na pravcu prema hidroelektrani, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Radovi u Trebinju: Sanacija raskrsnice ispod bolnice

TREBINJE - Radnici preduzeća "Hercegovina putevi" počeli su radove na sanaciji raskrsnice ispod Bolnice Trebinje, zbog čega će tokom njihovog trajanja na snazi biti izmijenjen režim saobraćaja u ovom dijelu grada.

Potpisan ugovor za sanaciju ceste Zenica - Vjetrenice

ZENICA - Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak i direktor Kantonalne direkcije za ceste Rasim Kovač potpisali su s predstavnikom izvođača radova direktorom preduzeća "ALMY-Transport" Jasminom Kalabićem Ugovor o realizaciji projekta sanacije i modernizacije dijela regionalne ceste R441 Zenica-Vjetrenice.

Najčitanije