Sandra Perković

Sandra Perković i Tin Srbić najbolji sportisti Hrvatske

Atletičarka Sandra Perković i gimnastičar Tin Srbić proglašeni su za najbolje sportiste Hrvatske po izboru Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), dok su po sedmi puta zaredom veslači Martin i Valent Sinković proglašeni za najbolju posadu, par ili štafetu.

Perković za "Nezavisne": Samo mi je nebo granica, želim svjetski rekord

Volim ovo što radim, dobila sam dar od Boga i želim ga iskoristiti do kraja. Ovako je počela svoju priču jedna od najdominantnijih i najtrofejnijih atletičarki na svijetu Sandra Perković, koja je na kraju 2018. godine rado pristala da razgovara za "Nezavisne".

Perković nominovana za najbolju atletičarku svijeta u 2018.

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković nominovana je za najbolju atletičarku svijeta u 2018. godini od strane Međunarodne asocijacije atletskih federacija.

Hrvatska sportistkinja pokazala dvoglavog orla

Hrvatska bacačica diska Sandra Perković nakon što je pobijedila na 68. Hanžekovićevom memorijalu u Hrvatskoj, prekrstila je ruke u obliku orla.

Trener Sandre Perković: Mi smo dvije budale koje se trgaju da bi ljudi u kravatama bili ponosni

Sandra Perković već godinama je dominantna figura u bacanju diska, što je potvrdila i u nedjelju osvajanjem drugog naslova svjetske prvakinje. Ali mnogi nisu ni svjesni kakvi se problemi stoje na Sandrinom putu do uspjeha.

Sandra Perković osvojila svjetsko zlato

Sandra Perković je najbolja na svijetu. To nije novost, ali je dobilo potvrdu na Svjetskom prvenstvu u Londonu gdje je hrvatska atletičarka uvjerljivo osvojila zlato. Bacila je disk 70.31m i uzela zlatnu medalju.

Sandra Perković izborila finale u bacanju diska

Hrvatska bacačica diska Sandra Perković plasirala se danas u finale te discipline na SP u Londonu nakon što je u kvalifikacijama u drugom pokušaju bacila disk 69,67 metara.

Hrvatska atletičarka oduševila fanove seksi fotografijama

Sandra Perković, aktuelna olimpijska i evropska šampionka u bacanju diska, sprema se na pohod ka najsjajnijem odličju i na Svjetskom prvenstvu.

Najčitanije