Sanitet

Vozači saniteta u Hrvatskoj u bijelom štrajku

ZAGREB - U Hrvatskoj je više od 700 vozača saniteta od danas u bijelom štrajku, saopštio je Sindikat medicinskih sestara i tehničara.

Petoro povrijeđenih u sudaru saniteta i automobila

TUZLA - Pet lica povrijeđeno je večeras u sudaru saniteta i automobila u Tuzli, potvrđeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Donacija Srbije RS: Uručeni ključevi 15 sanitetskih vozila

BANJALUKA - Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije, Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, i Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, Uručili su ključeve sanitetskih vozila domovima zdravlja u RS.

Srbija plaća nabavku 15 sanitetskih vozila za RS

BANJALUKA, GRADIŠKA, ČELINAC - Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS pokrenulo je javnu nabavku sanitetskih vozila za 15 lokalnih zajednica, a sredstva za realizaciju su obezbijeđena iz donatorskih sredstava Republike Srbije.

Porodila se na naplatnoj rampi: Dječak stigao na Vidovdan u sanitetu

Mlada mama iz Vranja porodila se u petak oko 17 sati po četvrti put, ali ovog puta u kolima Hitne pomoći, koja su išla punom brzinom.

U prevrtanju saniteta troje povrijeđeno

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 11.15 na raskrsnici kod novog Merkatora na Novom Beogradu prevrnulo se sanitetsko vozilo, a tom prilikom povrijeđene su tri osobe.

Pojedine službe hitne pomoći u RS na muci, potrebni sanitetska vozila i kadar

BIJELJINA, TREBINJE - Službe hitne pomoći u Republici Srpskoj kubure sa sanitetskim vozilima, a neke i sa kadrom.

Najčitanije