Sanja Vulić

Mektić na najprizemniji način vrijeđao Vulićevu

SARAJEVO - Dragan Mektić, poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, uvrijedio je Sanju Vulić iz SNSD-a napisavši na svom Twitter nalogu da "Vulićka ima više od 40 godina, a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta".

"Sramno što političari novinare nazivaju izdajnicima i ismijavaju im plate"

BANJALUKA - Udruženje novinara Republike Srpske osudilo je izjavu poslanika Saveza nezavisnih sodijaldemokrata (SNSD) u Parlamentu Bosne i Hercegovine Sanje Vulić kojom je, kako su naveli iz Udruženja, na ponižavajući način aludirala na niske plate medijskih radnika.

Sindikat medija i grafičara RS osudio izjavu Sanje Vulić

BANJALUKA - Sindikat medija i grafičara Republike Srpske najoštrije je osudio izjavu poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu BiH Sanje Vulić koja je u pauzi zasjedanja ovog doma u srijedu rekla da ona nije kriva novinarima što rade taj posao i što su možda nezadovoljni svojom platom.

Vulićeva novinarima: Nisam vam kriva što ste novinari

SARAJEVO – Sanja Vulić, poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu BiH, kazala je danas u pauzi zasjedanja ovog doma novinarima da se ne slaže sa prijedlogom da se ukinu paušali državnim zastupnicima, koji iznose 700 KM.

Vulić: Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog

SARAJEVO - Zukan Helez, zastupnik SDP- a u Predstavničkom domu BiH, pitao je na prisutne pravosudne zvaničnike na sjednici ovog doma zašto nisu uhapsili Milorada Dodika, srpskog člana Predsjeništva BiH, kada je ugrozio ustavnopravni poredak BiH, podsjetivši pri tome na reakciju pravosudnih institucija u Španiji nakon referenduma o nezavisnosti Katalonije.

Fotelja Vulićeve u dobojskoj Skupštini prazna do oktobra?

DOBOJ - Funkcija predsjednika Skupštine grada (SG) Doboja, koja je ostala upražnjena nakon odlaska Sanje Vulić (SNSD) u poslaničke klupe bh. parlamenta, mogla bi biti takva sve do lokalnih izbora u oktobru, jer vladajući još procjenjuju da li da biraju njenog nasljednika ili da to učine tek nakon što glasači u oktobru izađu na birališta.

Vulićeva i Miljanovićeva preuzele mandate u Predstavničkom domu

SARAJEVO - Predsjednik Centralne izborne komisije (CIK) BiH Branko Petrić uručio je poslaničke mandate Sanji Vulić i Ljubici Miljanović na početku sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Bukejloviću se smiješi fotelja Vulićeve

DOBOJ - Velikih iznenađenja neće biti na čelu Skupštine grada nakon što Sanja Vulić preuzme mandat u bh. parlamentu i poslije sedam godina odborničke klupe u Doboju zamijeni poslaničkim u Sarajevu.

Vulićeva i Prodanović umjesto Košarca i Mitrovića u Parlamentu BiH

SARAJEVO, BANJALUKA - Zoran Tegeltija, predsjedavajući Savjeta ministara od juče obavlja konsultacije sa liderima staranaka koje čine većinu na državnom nivou o budućem sazivu Savjeta ministara.

Sanja Vulić na čelu dobojske skupštine

​DOBOJ - Sanja Vulić, predsjednica SNSD-ovog Kluba odbornika, izabrana je za novu predsjednicu Skupštine grada Doboj.

Najčitanije