Sanski Most Povratnici

Za povratnike u Sanski Most 100.000 KM

SANSKI MOST - Za infrastrukturne projekte u povratničkim mjestima na području općine Sanski Most osigurano je novih 100.000 maraka, potvrdio je Faris Hasanbegović, načelnik te općine.

Prvi projekti poslije 20 godina: Asfaltiran put kroz Lušci Palanku

SANSKI MOST - U Lušci Palanci, najvećem povratničkom mjestu u općini Sanski Most, asfaltiran je lokalni put kroz centar tog mjesta, koji je do sada bio u jako lošem stanju, što je predstavljalo veliki problem mještanima.

Obnova glavnog puta znači život povratnicima

​SANSKI MOST - Sredstvima Vlade Republike Srpske u iznosu od 20.000 maraka biće sufinansirana rekonstrukcija glavne saobraćajnice u Lušci Palanci, najvećem povratničkom mjestu u općini Sanski Most, što je obradovalo mještane, jer se nastavlja obnova infrastrukture koja je značajna i za bolji život i ostanak u ovom kraju.

Brat i sestra, povratnici u selo Podovi, žive u kućici punoj štakora

SANSKI MOST - Brat i sestra Miodrag i Dušanka Jagodić, povratnici u selo Podovi, udaljeno dvadesetak kilometara od Sanskog Mosta, žive u krajnjem siromaštvu boreći se s bolešću i teškim životnim problemima, a najčešći i najneželjeniji gosti su im štakori.

Povratnicima u Lušci Palanci obnavljaju puteve i crkvu

SANSKI MOST - Za sanaciju i rekonstrukciju saobraćajnica u Lušci Palanci, najvećem povratničkom mjestu na području općine Sanski Most, osigurano je 200.000 maraka, potvrdio je Faris Hasanbegović, načelnik ove općine.

Najčitanije