Sanski most

Stepenište vodi do vodopada Blihe

SANSKI MOST - Okončani su svi građevinski radovi u izgradnji pristupnog drvenog stepeništa do podnožja vodopada rijeke Blihe, udaljenog petnaestak kilometara od Sanskog Mosta i sada je pristup ovoj prirodnoj destinaciji lagan i bezbjedan.

Saobraćajna nezgoda na putu Ključ - Sanski Most, obustavljen saobraćaj

SANSKI MOST - Na magistralnom putu Ključ - Sanski Most u mjestu Čaplje obustavljen je saobraćaj zbog saobraćajne nezgode, saopšteno je iz BIHAMK-a.

Drogu pokušao sakriti u dimnjak kuće pa uhapšen

​SANSKI MOST - Pripadnici Policijske stanice Sanski Most uhapsili su dva muškarca iz ove opštine, koji su osumnjičeni da su neovlašteno proizvodili i stavljali u promet drogu.

Opozicija u Sanskom Mostu: Nećemo TE, to je prljava tehnologija

SANSKI MOST - Predstavnici opozicionih političkih partija u Sanskom Mostu izjasnili su se u danas protiv moguće izgradnje termoelektrane u Sanskom Mostu.

Divlje svinje prošetale Sanskim Mostom

SANSKI MOST - U neposrednoj blizini naselja Krkojevci i Mahala, svega kilometar od centra Sanskog Mosta, uočeno je krdo od dvadesetak divljih svinja, koje su se s okolnih brda spustile praktično u naseljeno mjesto.

Prodajom kolača pomažu oboljeloj sugrađanki

SANSKI MOST - Humanitarna akcija, u kojoj su se prodajom kolača prikupljala sredstva za oboljelu Saudinu Behremović (27), održana je u petak u Sanskom Mostu.

Sanskom Mostu smiješi se investicija od 2,3 milijarde KM

SANSKI MOST - Kineska kompanija "China Energy Engineering Corporation Limited International Company" i preduzeće "Lager" iz Posušja poslali su općinskim vlastima u Sanskom Mostu pismo namjere kojim iskazuju interes za izgradnju termoelektrane na području ove općine.

U prvom "hotelu za krave" u BiH puštaju i muziku

SANSKI MOST - Otac i sin Huzejir i Husein Mehić iz sela Skucani Vakuf, koje je udaljeno dvadesetak kilometara od Sanskog Mosta, vlasnici su jedine farme na ovim prostorima koja u potpunosti ispunjava zahtjevne kriterijume Evropske unije kada se radi o uzgoju muznih grla i proizvodnji mlijeka.

Vakcinacija pasa obavezna, cijene snižene

SANSKI MOST - Široka akcija registracije, cijepljenja i sterilizacije pasa započela je u Sanskom Mostu i trajaće sve do polovine decembra, a svi vlasnici pasa pozvani su da vakcinišu svoje ljubimce.

Poljoprivrednici očajni, divlje svinje potamanile kukuruz

SANSKI MOST - Poljoprivredni proizvođači na području općine Sanski Most pretrpjeli su tokom proteklih mjeseci ogromnu štetu zbog divljih svinja, a procjene su kako su ove životinje uništile gotovo 30 posto prinosa kukuruza.

Najčitanije