Santa

Megan i Hari kupili novi dom u Santa Barbari, ima devet spavaćih soba

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl kupili su kuću u Santa Barbari u Kaliforniji vrijednu 11 miliona funti, a koja ima devet spavaćih soba, sobu za igranje, mini-pozorište, lift, teretanu i bazen.

Na Arktiku nestale dvije sante leda stare 5.000 godina

Novi satelitski snimci NASA pokazali su da su dvije velike sante leda u kanadskom zalivu Svetog Patrika u potpunosti nestale.

Obožava plastične operacije i želi najveću stražnjicu na svijetu

Meli Santa je 24-godišnjakinja koju prati više od 400.000 ljudi na Instagramu i koja redovno objavljuje provokativne fotografije u donjem vešu.

Velika opasnost vreba iz otopljenih santi leda: "Recept za katastrofu"

Naučnici upozoravaju da bi ubrzano zagrijavanje krajnjeg sjevera Zemlje moglo da "oslobodi" brojne viruse stare i po stotine hiljada godina, koji su zakopani u sibirskom vječnom ledu, što može da dovede do velikih posljedica po čovječanstvo.

Za silovanje drogiranih žrtava producentu prijeti doživotna robija

Holivudski producent Dejvid Gilod, poznat po svom radu na filmu "Atomic blond", izjasnio se da nije kriv nakon što je optužen za višestruka silovanja i otmice.

Svjetska premijera: Hyundai Santa Fe za 2021.

Hyundai je predstavio restilizovani Santa Fe sa potpuno izmijenjenim prednjim dijelom.

Santa Tracker: Krenite sa Deda Mrazom na put oko sveta

​Santa Tracker se vraća i ove godine - krenite na put sa Deda Mrazom. Igrica Santa Tracker omogućava svima na Google pretraživaču da prate Deda Mraza dok isporučuje poklone dobrim dječacima i djevojčicama širom svijeta.

Da li je vizantijska bazilika trajno oštećena?

MILANO - Jedna od najstarijih crkava u Veneciji, vizantijska bazilika Santa Maria Asunta osnovana 639. godine, jedna je od 60 crkava oštećenih u tri razorne poplave prošle nedjelje.

Napad u Kaliforniji: Ubio četiri, ranio dvije osobe

KALIFORNIJA - Četiri osobe su ubijene, a dvije ranjene, u napadu koji je u Santa Ani u Kaliforniji izveo muškarac, naoružan nožem i pištoljem, koji se potom predao policiji.

Dvije nove sante leda odvojile se od glečera Grej

Dvije nove sante leda odvojile su se posljednjih nedelja od glečera Grej u čileanskoj Patagoniji izazivajući zabrinutost naučnika jer se to događa sve češće.

Najčitanije