Saobraćaj

Vozači, oprez: Ugažen snijeg na putevima

BANJALUKA - Putevi u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) jutros su prohodni, ali na dionicama na planinama i preko prevoja ima ugaženog snijega, posebno na putnim pravcima Bihać-Ključ, Livno-Drvar-Bosanski Petrovac, Bugojno-Novi Travnik, Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje i Livno-Kupres-Bugojno, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Srpske.

"PDP traži sjednicu o bezbjednosti saobraćaja, ali ne učestvuje u raspravi"

BANJALUKA - Gradski odbor PDP-a u Banjaluci traži hitnu sjednicu Skupštine grada o bezbjednosti saobraćaja, ali predstavnici te stranke u kontinuitetu ne učestvuju u raspravi o toj temi u gradskom parlamentu, naveli su iz Stručne službe Skupštine grada Banjaluka.

Obustava saobraćaja u centru Banjaluke

​BANJALUKA - U nedjelju, 12. januara, od 9 do 15 časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Marije Bursać do Aleje Svetog Save, zbog organizacije trke povodom Dana Republike pod nazivom "Trčimo za Srpsku".

Vozači oprez: Smanjena vidljivost zbog magle

​BANJALUKA - Magla jutros smanjuje vidljivost na putevima na širem području Sarajeva, Zenice, Kiseljaka, Viteza i Gračanice, te uz rijeke Savu, Vrbas i Lašvu, pa se vozačima savjetuje da voze maksimalno oprezno, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vozači, oprez - poledica na nekim dijelovima puta

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) usporen je saobraćaj na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja zbog ugaženog snijega i poledice.

Gužve na izlazu iz BiH u Gradišci, Brodu i Velikoj Kladuši

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Brod i Velika Kladuša pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Od sutra do nedjelje obustava saobraćaja u centru Banjaluke

BANJALUKA - Zbog proslave Dana Republike, od sutra do nedjelje, 5. januara, biće obustavljen saobraćaj u centralnoj banjalučkoj Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića.

Evo rješenja ko smije prvi i u koju traku skrenuti

Na svojoj Facebook stranici njemački autoklub ADAC stalno objavljuje zadatke iz saobraćajnih testova, ostavljajući svojim pratiocima da ponude rješenje.

Vozači oprez: Ugažen snijeg na planinama, vjetar u Hercegovini

​BANJALUKA - Na dionicama puteva u višim planinskim predjelima i preko prevoja u Republici Srpskoj i Federaciji BiH ima ugaženog i raskvašenog snijega na kolovozu, dok u Hercegovini duva vjetar, koji u višim područijima mjestimično nanosi snijeg na kolovoz.

Ugažen snijeg i poledica na dionicama u višim predjelima

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros u nizinama u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima, dok ugaženog snijega i poledice ima u višim planinskim predjelima i preko prevoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Najčitanije