Saobraćaj

Obustava saobraćaja u nekim banjalučkim ulicama zbog manifestacije

Zbog održavanja manifestacije pod nazivom "Oj Kosovo, Kosovo", koju organizuje Srbsko sabranje "Baštionik" danas će u periodu od 19 do 21 čas, biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Marije Bursać do Ulice Vuka Karadžića, navodi se iz Gradske uprave Banjaluka.

U Hrvatskoj zbog orkanske bure zatvoren most i putevi

ZAGREB - U Hrvatskoj je zbog orkanske bure za saobraćaj zatvoren Paški most, kao i državni put DC54 Maslenica - Zaton Obrovački, saopštio je Hrvatski auto-klub

Pojačana frekvencija vozila na izlazima iz BiH

BIJELJINA - Na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina i Brod pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

U utorak obustava saobraćaja na putu Desna Novoselija - Karanovac

Zbog asfaltiranja ulice u dužini od 500 metara, sutra će od osam do 16 časova biti obustavljen saobraćaj na dionici puta Desna Novoselija - Karanovac, i to na dijelu puta od fabrike vode prema Karanovcu.

Obustava saobraćaja u centru Banjaluke zbog biciklijade

Biciklijada pod nazivom "Dva su točka dovoljna" biće održana danas kroz Banjaluku, u organizaciji Banjalučke kritične mase i Centra za životnu sredinu, uz podršku Gradske uprave.

Loša saobraćajna kultura u istočnoj Hercegovini

TREBINJE- Stanje bezbjednosti saobraćaja, za razliku od javnog reda i mira i drugih parametara, na području cijele istočne Hercegovine nije zadovoljavajuće, a nivo saobraćajne kulture je ispod prosječnog nivoa.

Odjeljenje za saobraćaj i puteve: Za održavanje saobraćajnica 400.000 maraka

BANJALUKA - Programom zajedničke komunalne potrošnje za ovu godinu za održavanje gradskih asfaltnih i makadamskih saobraćajnica namijenjeno je oko 400.000 KM iz budžeta grada.

U Banjaluci u subotu obustava saobraćaja

Obavještavaju se građani da će zbog održavanja skupa pod nazivom "Run&more Weekend", biti obustavljen saobraćaj, saopštila je Gradska uprava.

Zbog duga od 32.820 KM vozaču oduzet automobil

DOBOJ – Policajci u Doboju juče su od H.P iz Hadžića oduzeli automobil audi a4, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pojačan saobraćaj prema Hrvatskoj

Saobraćaj je i danas pojačan granici sa Hrvatskom na izlazu iz BiH preko graničnih prelaza Velika Kladuša, Brod, Orašje i Neum dva, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Najčitanije