Saobraćaj

Saobraćajne nesreće u BiH - još tri života ugašena na drumovima

OSMACI, PALE - Još tri života ugašena su na putevima BiH tokom vikenda, a saobraćajne nesreće bile su kobne po Hasu S. (62) iz Zvornika, Stefana T. (21) iz Rogatice i F.L. (81) iz Livna, dok je više osoba povrijeđeno.

Defile motociklista "Pogledaj dva puta - spasi život"

Kao i protekle dvije godine, a sada se već može reći da prelazi u tradiciju, Voodoo Free Riders Banjaluka kao neformalna organizacija unazad mjesec dana sprovodi aktivnosti u cilju ukazivanja vozačima motornih vozila da obrate pažnju na vozače motocikala u saobraćaju, imajući u vidu da svake godine na putevima širom RS i BiH strada veliki broj motociklista.

Pogledajte u kojim ulicama će biti obustavljen saobraćaj za vikend u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci će danas i sutra biti na snazi obustava saobraćaja u pojedinim ulicama radi održavanja sportske manifestacije "Ran end mor vikend" (Run&More Weekend), saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Potukli se zbog saobraćaja, kažnjeni sa po 400 KM

BIJELJINA - U centru Bijeljine danas je došlo do obračuna dva muškarca, koji su se potukli zbog nesuglasica u saobraćaju, a obojici su uručeni prekršajni nalozi od po 400 KM.

Austrija izmijenila zakon o saobraćaju, strože kazne i oduzimanje vozila

BEČ - Austrijski parlament usvojio je izmjenu Zakona o saobraćaju kojim je povećao kazne za ilegalne trke i "tjuning" vozila, a te kazne idu ne samo do oduzimanja vozačke dozvole, već i privremeno oduzimanje vozila.

Pojačan intenzitet saobraćaja na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Pojačan intenzitet saobraćaja danas je zabilježen na granici sa Hrvatskom na izlazu iz BiH, na prelazima Gradiška i Gradina, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na ulazu u BiH na prelazu Gradiška

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je saobraćaj na ulazu u BiH iz Hrvatske, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

I helikopteri će ubuduće kontrolisati saobraćaj u Srbiji

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas sa pripadnicima Helikopterske jedinice i Uprave saobraćajne policije kontroli saobraćaja korišćenjem helikoptera i posebnih uređaja i opreme u helikopteru, što predstavlja novi vid kontrole, usmjeren ka povećanju bezbjednosti saobraćaja na putevima, prenose mediji.

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Velika Kladuša, Izačić, Novi Grad, Kostajnica, Donja Gradina, Gradiška i Orašje pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na ulazu u BiH iz Hrvatske

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Kostajnica, Donja Gradina, Gradiška i Brod pojačan je saobraćaj na ulazu u BiH iz Hrvatske, saopšteno je večeras iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačana kontrola saobraćaja na području Bijeljine

BIJELJINA – Pojačana kontrola tehničke ispravnosti motornih vozila i kontrola vozača pod dejstvom alkohola na području Bijeljine počinje danas i trajaće do 20. marta, saopšteno je Policijske uprave Bijeljina.

Obustava saobraćaja u centru Banjaluke zbog koncerta Nine Badrić

BANJALUKA - U centru Banjaluke sutra uveče biće izmijenjen režim saobraćaja zbog koncerta Nine Badrić na Trgu Krajine, saopšteno je iz banjalučkog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

ŽRS uspostavile redovan putnički saobraćaj na relaciji Doboj - Petrovo Novo

DOBOJ - "Željeznice Republike Srpske" uspostavile su od jutros redovan saobraćaj vozova na relaciji Doboj - Petrovo Novo, čime je prestala potreba za angažovanjem drumskih prevoznih sredstava, saopšteno je iz ove kompanije.

Pojačan saobraćaj u Gradišci

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška, između BiH i Hrvatske, pojačan je intezitet vozila u saobraćaju na ulazu i na izlazu iz BiH.

Zbog snježnih smetova u prekidu saobraćaj na putu Ulog-Klanci preko prevoja Morine

BANJALUKA - Zbog snježnih smetova u prekidu je saobraćaj na regionalnom putu Ulog-Klanci preko prevoja Morine, dok se na ostalim putnim pravcima u Republici Srpskoj saobraćaj odvija bez zastoja, u nižim predjelima po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Najčitanije