Saobraćaj

Obustava saobraćaja u Tijesnom

BANJALUKA - Na dijelu magistralnog puta Karanovac - Crna Rijeka u mjestu Tijesno sutra će, zbog asfaltiranja, biti obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Ljekari će odlučivati ko ne mora vezivati pojas

SARAJEVO, BANJALUKA - Bezbjednosni pojas u vozilima neće morati koristiti vozači i putnici kojima to odobre ljekari. Ova odredba bi trebalo da bude uvrštena u Zakon o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima (ZOBS) u BiH, čije su izmjene u toku.

Radovi na putevima, u kanjonu Tijesno povremena obustava saobraćaja

Na većini putnih pravaca u BiH ovog jutra se vozi bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama na kojima se izvode radovi, a gužve nema ni na granici, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Detekcija opasnih uslova uskoro na banjalučkim saobraćajnicama

Jedan od projekata koji bi, u sklopu programa "Banjaluka - pametni grad", trebalo da bude realizovan na području grada do kraja godine jeste i "Detekcija opasnih uslova na saobraćajnicama".

Obustava saobraćaja od nadvožnjaka Roguljić do Klašnica

BANJALUKA - Zbog radova na ispitivanju nadvožnjaka danas će od 10.00 do 11.00 časova biti obustavljen saobraćaj na dijelu magistralnog puta Banjaluka-Klašnice, od nadvožnjaka Roguljić do Klašnica, odnosno desne saobraćajne trake gledano od Banjaluke prema Klašnicama.

Povremena obustava saobraćaja na putevima između Dervente i Banjaluke

BANJALUKA - Na dionicama puteva Derventa - Srbac - Nova Topla - Gradiška, Čatrnja – Laktaši i Laktaši - Banjaluka danas će povremeno biti obustavljan saobraćaj zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka 2020".

Banjalučka policija uhapsila drogiranog vozača

BANJALUKA - Banjalučka policija juče je prilikom redovne kontrole učesnika u saobraćaju testiranjem potvrdila prisustvo narkotika u organizmu vozača M.V., koji je nakon toga uhapšen.

Dionice na kojima se obustavlja saobraćaj zbog trke Beograd - Banjaluka

BANJALUKA - Zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka 2020" biće povremenih obustava saobraćaja danas, sutra, u nedjelju, 6. septembra, i u ponedjeljak, 7. septembra, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Izmjena i zabrana saobraćaja u Bijeljini zbog trke Beograd - Banjaluka

BIJELJINA - Za potrebe organizovanja nesmetanog i bezbjednog sprovođenja Međunarodne biciklističke trke Beograd - Banjaluka, na Gradskom trgu i ulicama u gradu Bijeljina, biće uvedena zabrana saobraćaja 4. septembra (petak) od 15 časova, pa sve do prolaska biciklista, najkasnije do 18 časova, za sve vrste vozila u ulicama:

Teretni saobraćaj jedino u BiH na silaznoj putanji

BANJALUKA, BEOGRAD - Teretni saobraćaj na svim graničnim prelazima u BiH je od maja do jula u silaznoj putanji, dok je na prelazima u ostalim zemljama u regionu obim teretnog saobraćaja u porastu, navedeno je na stranici Delegacije EU u Beogradu, citirajući izvještaj Sekretarijata Transportne zajednice u Beogradu.

Najčitanije