Saobraćaj

Pojačan saobraćaj na izlazu na prelazu Gradiška

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška je na izlazu iz BiH pojačana frekvencija vozila u saobraćaju.

Snijeg otežava saobraćaj u višim krajevima

BANJALUKA - Snijeg jutros otežava saobraćaj na putevima u višim krajevima, posebno preko Romanije i Rogoja na putnim pravcima Sarajevo-Rogatica i Trnovo-Foča, kao i na širem području Mrkonjić Grada, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Audijem udarila maloljetnika u Doboju

DOBOJ - Maloljetno lice povrijeđeno je večeras kada ga je na raskrsnici u Doboju udarilo putničko vozilo, rečeno je u dobojskoj Policijskoj upravi.

Snijeg otežao saobraćaj, preko Romanije šleperima potrebni lanci

Snježne padavine otežavaju saobraćaj na putevima u višim krajevima Republike Srpske, pa je preko Romanije, na putnom pravcu Sarajevo - Rogatica, za teretna vozila s prikolicom i šlepere obavezna upotreba lanaca, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

U Slatini ukraden autobus, uhapšen Laktašanin

BANJALUKA - Policija u Laktašima juče je uhapsila Z.S. koji je osumnjičen da je u Slatini ukrao autobus "Mercedes", da bi vozilo nakon određenog vremena vratio na parkiralište, saopšteno je iz PU Banjaluka.

"Turbo" kružni tok - bezbjednije rješenje bez konfliktnih situacija

Zbog svog specifičnog dizajna, ovaj tip raskrsnice isključuje potrebu za prestrojavanjem vozila i moguće konfliktne situacije u kružnom toku.

Džonson sazvao hitan sastanak nakon zabrana putovanja

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson predsjedavaće hitnim sastankom nakon što je niz evropskih i svjetskih država obustavilo letove, putovanja i teretni saobraćaj iz Velike Britanije.

Odron na putu Crna Rijeka - Dabrac, saobraćaj usmjeren preko Manjače

BANJALUKA - U prekidu je saobraćaj na putu Crna Rijeka - Dabrac zbog većeg odrona i vozila se preusmjeravaju iz Krupe na Vrbasu preko Manjače, saopšteno je Iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Odron na Jadranskoj magistrali usporio saobraćaj kod Makarske

MAKARSKA - Usljed velikih padavina došlo je do odrona zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali u mestu Podgora, kod Makarske.

U prekidu saobraćaj prema Trapistima i Bistrici

BANJALUKA - Zbog oborenih stabala na kolovozu u prekidu je saobraćaj na pravcu Slatina - Trapisti i Lauš - Bistrica na području Banjaluke, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije