Saobraćaj

Obustavlja se javni prevoz na područnim linijama do 50 kilometara u RS

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije donio je danas Zaključak o obustavljanju javnog prevoza osoba u drumskom saobraćaju, saopšteno je danas iz Vlade RS.

Slabiji saobraćaj poboljšao kvalitet vazduha u evropskim gradovima

Od momenta kada su uvedene mjere ograničenog kretanja zbog virusa korona, u urbanim područjima Evrope smanjen je nivo zagađenosti vazduha, pokazuju najnoviji satelitski snimci.

Jaki udari vjetra otežavaju saobraćaj

SARAJEVO - Jaki udari vjetra povremeno otežavaju saobraćaj na putevima na jugozapadu, saopšteno je iz Bihamka.

Tramp: Morao sam brzo da djelujem

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da nije mogao da se konsultuje s evropskim partnerima prije donošenja restrikcija u putničkom saobraćaju zbog virusa korona, jer je morao brzo da djeluje.

"Lasta" obustavila saobraćaj sa Švajcarskom i Italijom

Saobraćajno preduzeće "Lasta" obustavila je od danas prevoz iz Srbije za Švajcarsku i Italiju zbog epidemije virusa korona.

Slovenija zatvara granicu s Italijom

LJUBLJANA - Slovenački premijer Marjan Šarec naredio je zatvaranje granice prema Italiji, što je, kako je rekao, mjera koju je preuzeo od Austrije i ne odnosi se na teretni transport.

Oprez zbog mokrih kolovoza i povremeno jakih udara vjetra

BANJALUKA - U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH (FBiH) kolovozi su mokri, a u Sarajevsko-romanijskoj regiji povremeno su jaki udari vjetra, ukazuju iz Auto-moto saveza Srpske.

Pogledajte gdje je izmijenjen režim odvijanja saobraćaja u BiH

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra vozi se po pretežno suvim kolovozima, a povoljni vremenski uslovi pogoduju nesmetanom odvijanju saobraćaja.

Dodatne table rješavaju problem niskog podvožnjaka kod "Incela"

BANJALUKA - Problem niskog podvožnjaka kod "Incela" gdje su u posljednjih nekoliko godina u saobraćajnim nesrećama poginule četiri osobe uskoro bi mogao biti riješen postavljanjem dodatnih tabli s obje strane, koje bi upozoravale vozače.

Đaci učili uz "Saobraćajne čarolije"

Predstavnici Auto-moto saveza RS i Ministarstva unutrašnjih poslova RS posjetili su danas OŠ "Desanka Maksimović" u Dragočaju, gdje je za više od 150 učenika prvog, drugog i trećeg razreda izvedena interaktivna saobraćajno-obrazovna predstava "Saobraćajne čarolije".

Najčitanije