Saobraćaj

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Kamensko, Izačić, Deleuša, Zupci, Gorica i Osoje pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Naređena zabrana teretnog saobraćaja 10. i 11. jula na više pravaca

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izdao je naredbu da u subotu i nedjelju, 10. i 11. jula, na više magistralnih i regionalnih puteva bude zabranjen saobraćaj za teretna vozila koja imaju više od 3,5 tona mase, s ciljem bezbjednog obilježavanja komemorativnog skupa u Potočarima.

Pojačan saobraćaj u Gradišci i Brodu

BANJALUKA - Pojačana je frekvencija vozila na ulazu u BiH na graničnim prelazima Gradiška i Brod, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Pojačan saobraćaj na prelazima Gradiška i Doljani

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačan je intenzitet saobraćaja i na ulazu i na izlazu iz BiH, a na Doljanima na izlazu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Za prvih pet mjeseci napisano preko 17.000 kazni, sankcionisano i 550 pješaka

BANJALUKA - Za prvih pet mjeseci ove godine policijski službenici na području grada napisali su 17.240 kazni za počinjene prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, rekla je za "Nezavisne" Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Beograd: Mladić (19) vozio bez vozačke pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

BEOGRAD - Policija u Beogradu isključila je iz saobraćaja devetnaestogodišnjaka koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Obustavljen saobraćaj na dijelu puta Banjaluka - Prijedor

Saobraćaj na magistralnom putu MI-108 (stara oznaka M-4) Banjaluka - Prijedor, dionica Lamovita - Ivanjska, od Verića do Lamovite, potpuno je obustavljen zbog asfaltiranja, objavio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Za dva dana sankcionisana 153 pijana vozača

BANJALUKA - Šesnaest lica je privedeno zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 g/kg i pet vozača koji su odbili alkotestiranje u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja na području Banjaluke, saopšteno je iz Policijske uprave.

Mjesečno 77 vozača odbije testiranje na drogu

BANJALUKA - Za prva tri mjeseca ove godine policajci su evidentirali 36 vozača na području Republike Srpske koji su vozili pod dejstvom droge, a čak 232 vozača su odbila da se testiraju na prisustvo opojnih droga, kazali su iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS za "Nezavisne".

Bez vozačke vozio neregistrovan auto, dužan preko 2.000 KM

GRADIŠKA - Od osobe A.T. iz Gradiške oduzeta je opel korsa sa lažnim tablicama, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Najčitanije