Saobraćajka

Vozač teško povrijeđen u slijetanju golfa

ISTOČNO SARAJEVO - Osoba M.P. iz Rogatice teško je povrijeđena kada je automobil golf sedam kojim je upravljala sletio sa magistralnog puta Podromanija-Han Pogled, u mjestu Majdani, opština Sokolac.

Mladić iz BiH poginuo u teškoj nesreći u Austriji

BEČ - Dvadesetpetogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na austrijskom autoputu L-20.

Četiri odrasle osobe i dijete povrijeđeni u teškom udesu kod Pala

ISTOČNO SARAJEVO - Pet osoba, među kojima i dijete, povrijeđeno je jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Ljubogošta - Mokro, opština Pale, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Poginuo devetnaestogodišnji biciklista

Biciklista je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko dva sata iza ponoći, na državnom putu u selu Odžaci kod Trstenika.

Mirka Vasiljević imala udes

Mediji su prenijeli informaciju da je popularna srpska glumica Mirka Vasiljević doživjela saobraćajnu nezgodu i da je pričinjena veća materijalna šteta na automobilu kojim je ona upravljala.

Otac poginuo, sin povrijeđen u naletu automobila

CAZIN - Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se juče u poslijepodnevnim satima dogodila u mjestu Donja Koprivna kod Cazina.

Jedna osoba poginula u stravičnom sudaru dva auta i kamiona

Jedna osoba je smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 10:15 sati dogodila u mjestu Husino kod Tuzle.

Automobilom usmrtio komšiju

DOBOJ - Dragan Dobrilović (56) iz Zarječe kod Doboja poginuo je kada ga je udario automobil na lokalnom putu u ovom mjestu, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Težak udes kod Novog Sada: Sjekli golf da izvuku tijelo nakon sudara sa autobusom

NOVI SAD - Teška saobraćajna nesreća desila se oko 19 časova na Rumenačkom putu u Novom Sadu kod naselja Sajlovo u kojoj je poginuo muškarac iz Futoga (36).

Vozač džete iz Gradiške povrijeđen u sudaru sa kamionom

GRADIŠKA - M.G. zadobio je tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, u mjestu Čatrnja, rečeno je Srni u gradiškoj Policijskoj upravi.

Najčitanije