Saobraćajka

Jedno povrijeđeno u sudaru auta i policijskog motora

ZENICA - Jedna osoba je povrijeđena u sudaru putničkog vozila i policijskog motocikla, javljaju federalni mediji.

Vozač škode teško povrijeđen u stravičnom sudaru s autobusom

SARAJEVO - Jedna osoba teško je povrijeđena u sudaru škode oktavije i autobusa u Vogošći, prenose federalni mediji.

Poginuo stariji pješak

ZVORNIK - Šezdesetogodišnji pješak poginuo je na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Karakaj, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Dva lica povrijeđena kod Kotor Varoša

BANJALUKA - Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Pobrđe u opštini Kotor Varoš i zbrinuta u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Težak udes u Banjaluci, mercedes se zabio u kamion

BANJALUKA - Na banjalučkom zapadnom tranzitu došlo je do teške saobraćajne nezgode, zbog čega se saobraćaj odvija otežano.

Djevojčica teško povrijeđena u naletu golfa

Na magistralnom putnom pravcu koji povezuje Tomislavgrad i Šuicu danas oko 9:30 sati došlo je dosaobraćajne nezgode u kojoj je teže povrijeđena 14-godišnja djevojčica iz Šuice, potvrdio je portparol MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.

Državljanin BiH vozio sa 2,06 promila pa se zabio u trolejbus u Salcburgu

SALCBURG - Šezdesetogodišnji državljanin BiH osumnjičen je da je izazvao saobraćajnu nezgodu u austrijskom Salcburgu, prenose tamošnji mediji.

Kombi udario dvije djevojčice u dvorištu vrtića

Dvije petogodišnje djevojčice povrijeđene su u dvorištu vrtića u Rumi kada ih je udarilo dostavno vozilo, potvrđeno je RTS-u u policiji.

Kamion usmrtio dijete

Dijete u dobi od oko deset godina poginulo je u stravičnoj nesreći koja se dogodila u poslijepodnevnim satima u karlovačkom naselju Turanj

Svjedoci ispričali kako su spasili vozača "BMW-a smrti": Ni hvala za spaseni život

SARAJEVO - Vladimir Petrović, pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, koji je među prvima pritekao u pomoć unesrećenima nakon saobraćajne nesreće u kojoj su u Sarajevu ljetos poginule tri djevojke, ispričao je danas da je skalpelom presjekao bezbjednosni pojas koji je vozača Almira Ejubovića (20) stezao oko vrata i gušio ga, i tako mu vjerovatno spasio život.

Najčitanije