Saobraćajka

Objavljena fotografija vozača neposredno nakon tragične nesreće u Novom Travniku

Građane Novog Travnika u petak je pogodila teška tragedija. Vozač opel astre Nermin Rustempašić, koji je bio u alkoholisanom stanju, oko 21.30 sati usmrtio je dvije osobe, te tri teško povrijedio u centru ovog grada u Srednje-bosanskom kantonu.

U Tuzli povrijeđen pješak

TUZLA - U Tuzli je u večernjim satima došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je povrijeđen pješak.

Za 24 sata na putevima u BiH ugašeno šest života

Od petka naveče do subote oko podneva na putevima širom BiH ugasilo se šest života, a više osoba je povrijeđeno.

Pritvor vozaču osumnjičenom da je ubio majku i kćerku

NOVI TRAVNIK - Sudija za prethodni postupak Kantonalnog suda u Novom Travniku odredio je jednomjesečni pritvor Nerminu Rustempašiću, koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nesreću u Novom Travniku u kojoj su poginule majka i kćerka, a tri dječaka povrijeđena

Sahranjene majka i kćerka poginule u nesreći u Novom Travniku

NOVI TRAVNIK - U mjestu Kasapovići kod Novog Travnika sahranjene su Azra Hajrić i njena devetogodišnja kćerka, koje su izgubile život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u večernjim satima.

Muškarac poginuo u slijetanju auta kod Bratunca

BRATUNAC - Za sada nepoznati muškarac poginuo je u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Bratunac-Konjević Polje u mjestu Repovac, rekao je portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Jedna osoba poginula u sudaru BMW-a i mercedesa

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se nešto poslije 18 sati dogodila na regionalnom putu Vitina – Orahovlje, u mjestu Veljaci, jedna osoba je smrtno stradala, javlja portal "Grude online".

Nakon udara u bankinu izgorjelo vozilo i vozač u njemu

Vozilo vranjskih registarskih oznaka u potpunosti je izgorjelo, a i vozač u njemu, u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 18 časova na autoputu Vranje – Leskovac, nedaleko od Vlasotinačke petlje.

Traktorista povrijeđen u sudaru s autom kod Šamca

ŠAMAC - Pedesetšestogodišnje lice Z.S. povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na regionalnom putu Šamac-Gradačac u mjestu Gornja Slatina, potvrđeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Teška saobraćajka u Sarajevu, ima povrijeđenih

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Kobilja Glava u 18 sati i pet minuta došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj ima više povrijeđenih osoba.

Najčitanije