Saobraćajka

Jedna osoba poginula u sudaru dva automobila, obustavljen saobraćaj

TUZLA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 13.50 dogodila na magistralnom puta Tuzla - Doboj, u Donjoj Orahovici, kod Gračanice, poginula je jedna osoba.

Potukli se vozači nakon udesa, jedan izboden

U tuči dvojice mladića oko 20.00 časova u samom centru Čačka naočigled brojnih prolaznika jedan od njih zadobio je nekoliko uboda nožem.

Kamera snimila jezivu nesreću u Futogu: Automobil "pokosio" biciklistu

Snimak sa nadzorne kamere jedne kuće u Futogu otkrio je kako je došlo do stravične nesreće u kojoj je 20. avgusta poginuo stariji muškarac.

Automobil udario dijete u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA - Jedan pješak povrijeđen je kada ga je udario automobil u Karađorđevoj ulici u banjalučkom naselju lauš, saznaju "Nezavisne".

Stravične fotografije udesa: Svi se pitaju kako niko nije povrijeđen

Gotovo bez ogrebotine prošli su Nijemac (58) i njegova supruga (54) nakon saobraćajne nezgode kod vijadukta Limska draga na Istarskom ipsilonu.

Povrijeđen motociklista, nakon sudara letio dvadesetak metara

BEOGRAD - Motociklista je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 18.50 sati na Dedinju kod Vile "Jelena".

Troje povrijeđeno u teškom udesu u tunelu "Gaj", saobraćaj obustavljen

SARAJEVO - U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u poslijepodnevnim satima na autoputu A1 u tunelu Gaj u mjestu Lepenica nedaleko od Sarajeva povrijeđene su tri osobe.

Motociklista povrijeđen u sudaru kod banjalučke Gimnazije

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi koja se kod banjalučke Gimnazije dogodila nešto prije 16 sati lakše povrijeđen je motociklista, saznaju "Nezavisne".

Tragedija kod Živinica: Kombi usmrtio ženu

ŽIVI­NI­CE - De­ve­de­se­tje­dno­go­diš­nja H.O. iz Živi­ni­ca po­gi­nu­la je u su­bo­tu na­veče ka­da ju je, dok je pje­šačila, uda­rio kom­bi mer­ce­des, a ko­jim je uprav­ljao se­dam­de­set­dvo­go­diš­nji S.S. iz Gra­dačca.

Prevrnuo se automobil u banjalučkom naselju Zalužani

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Zalužani došlo je do saobraćajne nezgode kada se prevrnuo automobil zbog čega je saobraćaj malo usporen na ovom dijelu puta, saznaju "Nezavisne"

Najčitanije