Saobraćajka

Šokantan video: Stric autom pregazio dječaka pred očima roditelja

SANTA KATARINA - Dječak Kaleb iz Brazila pukim čudom je preživio kada je ga je stric pregazio kolima dok je sjedio ispred njegovog automobila.

Dva lica povrijeđena kod Goražda

Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Goražde-Vitkovići, a na dva vozila pričinjena je velika materijalna šteta.

Dvoje povrijeđeno u sudaru škode i mercedesa u Sarajevu

SARAJEVO - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se desila danas u sarajevskom naselju Alipašino Polje, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Rekao policiji da će ubiti sebe i sina, pa se ukradenim golfom zabio u drugo auto

NIŠ - Miroslav Mitić (33) ubio se u srijedu naveče i pokušao da ubije svog šestogodišnjeg sina tako što se namjerno, ukradenim golfom 2, zakucao u drugi automobil na putu Niš – Leskovac.

Ismet Hasanbašić iz Jelaha punom brzinom udario u šleper i poginuo

RADFELD, JELAH - Dvadesetsedmogodišnji Ismet Hasanbašić, zvani Icko, porijeklom iz Jelaha, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu kod mjesta Radfeld u Austriji.

Troje povrijeđeno u sudaru dva teretna i jednog putničkog vozila

ŽEPČE - U sudaru dva teretna i putničkog vozila kod Žepča povrijeđena su tri lica.

Direktan sudar golfa i šlepera u Dervišima

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Derviši dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko vozilo golf četiri i šleper, saznaju "Nezavisne".

Teško povrijeđen vozač kombija iz Zvornika

ZVORNIK - Muškarac čiji B.L. iz Zvornika teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik u mjestu Patkovača, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Pješak teško povrijeđen u Tuzli

TUZLA - Pješak N.H. (49) iz Tuzle teško je povrijeđen kada ga je u tom gradu udario automobil, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Fordom se zabio u benzinsku pumpu, povrijeđen radnik

TREBINJE - Radnik benzinske pumpe u Trebinju povrijeđen je nakon što ga je na ulazu u market koji se nalazi na pumpi udario automobil ford kojim je upravljao Đ.R. (23), rečeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

Reklame

Najčitanije