Saobraćajka

Uhapšen vozač osumnjičen da je usmrtio pješaka pa pobjegao

KAKANJ - Na lokalnom putu u mjestu Brežani, opština Kakanj, juče u 17 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo nepoznato vozilo, a kojim je upravljao vozač koji je pobjegao sa mjesta nesreće.

Oglasila se pjevačica koja je bila sa Šabanom na posljednjem koncertu

Pjevačica Tea Tairović pjevala je na posljednjem Šabanovom nastupu zajedno s njim.

Optuženi za lažiranje saobraćajki kako bi naplatili osiguranje

JAJCE - Opštinski sud u Jajcu potvrdio je optužnicu Kantonalnog tužilaštva Travniku protiv Ajdina Kadunića, Mukadese Kadunić te Irzala Mangafića koja je proitv njih podignuta zbog sumnje da su fingirali saobraćajne nezgode i doveli u zabludu policijske službenike da sačine izvještaje o izvršenom prekršaju sa lažnim podacima, a radi namirenja štete od osiguravajućih društava

Sudar 43 vozila u Mizuriju, objavljen snimak nesreće

KONKORDI - U Sjedinjenim Američkim Državama u petak se dogodila teška saobraćajna nesreća u blizini gradića Konkordi, u državi Mizuri.

Vozio "mrtav pijan" pa napravio haos

Četrdesetdvogodišnji muškarac napravio je haos na ulicama Zagreba, kada je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj su učestvovala tri vozila.

Djevojka povrijeđena u slijetanju škode u kanal

SARAJEVO - U mjestu Srednje, sarajevska opština Ilijaš, dogodila se saobraćajna nezgoda prilikom koje je automobil škoda sletio sa kolovoza i završio u kanalu pored puta.

Nakon tri godine rasvijetljena saobraćajka: Udario dijete pa gurnuo auto u jezero?

GRADAČAC - Policijski službenici PU Gradačac rasvijetlili su saobraćajnu nezgodu koja se dogodila 19. decembra 2015. godine u Gradačcu.

Pronađen vozač kamiona osumnjičen da je pregazio staricu

MOSTAR - Sjeverno od Mostara kod naselja Bijelo Polje mostarska policija zaustavila je kamion kojim je upravljao muškarac, a koji se sumnjiči da je oko 11:30 na Aveniji udario staricu koja je preminula od posljedica nesreće.

Višković izrazio saučešće Zaevu

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je premijeru Sjeverne Makedonije Zoranu Zaevu izrazio saučešće povodom teške saobraćajne nesreće kod Tetova u kojoj je poginulo 14 ljudi.

Četvoro povrijeđeno u udesu, saobraćaj potpuno obustavljen

TUZLA - Četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 17 sati dogodila na dijelu magistralnog puta Tuzla-Kalesija, u mjestu Čaklovići, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

Najčitanije