Saobraćajna nesreća

Janjiću dvije godine zatvora za smrt suvozača

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci osudio je Dragana Janjića (30) iz Gradiške na dvije godine zatvora, jer je, po presudi, skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njegov poznanik Nemanja Galić (29), a koji je bio suvozač u golfu kojim su 1. juna prošle godine sletjeli s puta.

Detalji nesreće kod Srpca: Automobil bio potpuno uništen, kao da je bomba pala

SRBAC - Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na putu Laktaši - Srbac u kojoj su stradala trojica mladića Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25).

Motorista udario u banderu, pao na asfalt, a onda je BMW prešao preko njega

BEOGRAD - Motorista Daniel V. (29) poginuo je na obilaznici Pupinov most – Ovča u Beogradu zakačivši prednjim točkom motora kavasaki ivičnjak neosvijetljenog puta prilikom čega je izgubio kontrolu nad vozilom i udario o banderu.

Tri mladića poginula u nesreći kod Srpca

SRBAC - Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25), sva trojica iz opštine Laktaši, poginuli su rano jutros kada je njihov automobil skliznuo s puta u mjestu Kukulje kod Srpca, potvrđeno je "Nezavisnim novinama" iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Počelo ponovljeno suđenje Sanjinu Sefiću

SARAJEVO - Čitanjem optužnice danas je u Kantonalnom sudu Sarajevo počelo ponovljeno suđenje Sanjinu Sefiću, koji se tereti da je 10. oktobra 2016. godine u ulici Zmaja od Bosne u Sarajevu skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule studenkinje Edita Malkoč iz Bosanske Krupe i Selma Agić iz Bugojna.

Sudar kedija i kombija u tunelu, poginula jedna osoba, šestoro povrijeđenih

BEOGRAD - Jedna osoba je poginula a šest je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći na Obilaznici oko Beograda, u tunelu Straževica.

Australijanac poginuo u slijetanju kod Šamca

BIJELJINA - Australijski državljanin čiji su inicijali V.K. (31) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u mjestu Kornica kod Šamca, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Automobil sletio s puta, jedna osoba poginula, dvije povrijeđene

Jedan čovjek je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros oko 5.20 na Braču. Automobil je sletio s puta Selca-Povlja.

U nesreći kod Jagodine poginula beba

JAGODINA - Teška saobraćajna nesreća, u kojoj je život izgubilo dijete staro 14 mjeseci, dogodila se rano jutros na autoputu Beograd - Niš u Bagrdanskom tesnacu kod Jagodine, izjavio je Tanjugu dežurni u Odelenju saobraćajne policije Policijske uprave u Jagodini.

Zbog pogibije učenica 10. juni dan žalosti u Osječko-baranjskoj županiji

ZAGREB - U Osječko-baranjskoj županiji je ponedjeljak, 10. juni, proglašen Danom žalosti zbog pogibije dvije četrnaestogodišnje učenice Osnovne škole u Dalju, koje je na odmaralištu kod Novske udario kamion.

Najčitanije