Saobraćajna nesreća

Poginula beba kod Zaječara

ZAJEČAR - Jedna bebe je poginula, a dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar–Negotin kod mesta Salaš, potvrđeno je policiji.

Jedna osoba poginula, dvije povrijeđene u nesreći kod Maglaja

MAGLAJ - Jedna osoba je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17, u mjestu Jelovac kod Maglaja.

Poginuo vozač golfa iz Ljubuškog

TREBINJE - Vozač golfa pet I.M. (57) iz Ljubuškog smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u juče oko 12.25 na magistralnom putu Trebinje - Ljubinje, u dijelu koji prolazi kroz trebinjsko selo Veličani, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

U prošloj godini smanjen broj poginulih u saobraćajnim nesrećama u Srpskoj

BANJALUKA - Prošle godine 118 osoba je poginulo u saobraćajnim nesrećama na putevima na području Republike Srpske, što je za 12 osoba manje u odnosu na 2018. godinu.

Pjevač splitske grupe poginuo u saobraćajnoj nesreći

ZAGREB - Član splitske grupe "Smile" Igor Nešić poginuo je, a dvije osobe su teško povrijeđene u sudaru dva automobila u Dugopolju.

Veliki lančani sudar u SAD, sudarilo se sto vozila

VAJOMING - Najmanje tri osobe su poginule, a desetine ljudi su ozlijeđeni u lančanom sudaru u kojemu je učestvovalo više od 100 vozila u Vajomingu u SAD.

U sudaru dva kamiona u Hrvatskoj poginuo vozač teretnjaka

ČAKOVEC - Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći danas oko 18.30 časova dogodila na 20. kilometru autoputa A4 Goričan - Zagreb.

Poginuo argentinski olimpijac

Brajan Toledo, 26-godišnji argentinski bacač koplja, danas je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Bivše američke odbojkaške zvijezde poginule sa svojim kćerkama

Bivše odbojkaške zvijezde Keri Meko (44) i Lesli Prater (44) nastradale su sa svojim dvanaestogodišnjim kćerkama Rajan Prater i Kejsi Meko u sudaru na autoputu u Misuriju.

Državljanka Srbije poginula u nesreći na putu Banjaluka-Prijedor

PRIJEDOR - Državljanka Srbije (38) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor.

Najčitanije