Saobraćajna nesreća

Automobil udario u pješake, šestoro povrijeđenih

Prilikom sudara dva automobila u Beogradu na Miljakovcu povrijeđeno je šest pješaka.

Supružnici i dvoje djece sa KiM poginuli u sudaru s kamionom

TIRANA - Četiri člana porodice sa Kosova i Metohije poginula su, a jedno dijete je teško povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Rubik na putu Miljot-Vrbnica u Albaniji.

Kod Gradiške stradao bračni par

GRADIŠKA - Bračni par Branko (77) i Veselka Sarajlić (67) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu u mjestu Laminci, kod Gradiške, dok je njihova saputnica Mira K. (89) povrijeđena.

Teška saobraćajna nezgoda, ima povrijeđenih, put zatvoren

Zbog teške saobraćajne nesreće u kojoj su povrijeđene dvije ženske osobe, obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Olovo-Kladanj u mjestu Paklenik.

Mladić kod Trogira sletio u more i poginuo

TROGIR - Mlađi muškarac poginuo je rano jutros kod Trogira kada je automobilom sletio u more.

Povrijeđeni vozač i suvozač prilikom slijetanja "pežoa" u Zvorniku

ZVORNIK - Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u zvorničkom naselju Lokanj, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Autobus sletio sa nadvožnjaka i pao na prugu, najmanje 10 žrtava

RIO DE ŽANEIRO - Najmanje 10 ljudi poginulo je u Brazilu kada je autobus sletio sa nadvožnjaka i pao na željezničku prugu, saopštila je lokalna saobraćajna policija na svom "Tviter" nalogu.

Automobil udario u ogradu u Međimurju, vozač poginuo

ČAKOVEC - Jedno lice poginulo je večeras kada je automobil kojim je upravljalo sletio sa kolovoza i udario u dvorišnu ogradu u selu Ivanovec u Međimurju, saopštila je policija.

Smrtnost na bh. putevima tri puta veća nego u Švedskoj

SARAJEVO, BANJALUKA - Putevi u BiH i ostalim zemljama u regionu, izuzimajući Sloveniju, spadaju u najrizičnije u Evropi, pokazuje detaljna analiza.

Vozač subarua sletio sa puta i poginuo

LOPARE - Radivoje Krstić (56) poginuo je jutros prilikom slijetanja automobilom subaru u mjestu Lopare Selo, kod Lopara, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije