Saobraćajna nezgoda

Ukrao automobil pa napravio udes

Danas u 10 časova prijavljena je krađa automobila sitroen u Kiseljaku, a policiji je javljeno da obrate pažnju da bi se automobil pronašao.

Saobraćajna nezgoda na putu Laktaši-Srbac, obustavljen saobraćaj

BANJALUKA - Na magistralnom putu Laktaši-Srbac zbog saobraćajne nezgode obustavljen je saobraćaj za sva vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Prouzrokovao saobraćajnu nezgodu pa napao policajca

ISTOČNO SARAJEVO - Policija u Rogatici uhapsila je muškarca sa Sokoca čiji su inicijali D.G. (35) zbog postojanja sumnje da je prvo prouzrokovao saobraćajnu nezgodu i udaljio se sa lica mjesta, a nakon što je identifikovan i kontrolisan, fizički je napao policijskog službenika prilikom vršenja službenih radnji nanijevši mu tjelesne povrede.

Maloljetnika udario auto, zadobio teške povrede

DOBOJ - Maloljetno lice zadobilo je teške tjelesne povrede kada ga je udario automobil u Ulici Svetog Save u Doboju, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Žena poginula, muškarac teško povrijeđen

BEOGRAD - Jedna žena je poginula, a muškarac teško povrijeđen kada je na njih jutros naletio automobil na novom Obrenovačkom putu kod fabrike kartona "Umka" u Beogradu.

Jedna osoba povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

ISTOČNO SARAJEVO - Jedno lice povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Sarajevo-Pale u mjestu Lapišnica, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Četvoro povrijeđenih u sudaru dva automobila

TREBINJE - Tridesetdevetogodišnjak S.M. iz Trebinja teško povrijeđen u sudaru dva automobila na magistralnom putu u mjestu Tvrdoš, dok je troje lica zadobilo lakše povrede, rekla je Srni portparol Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić.

Vozač teže povrijeđen u prevrtanju kamiona

SARAJEVO - Jedno lice teže je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na putu između Mostara i Stoca u mjestu Kvanj.

Tragedija kod Banjaluke, poginuo pješak

BANJALUKA - Dragiša Vujasin (39) iz Bistrice poginuo je sinoć, u mjestu Verići, kada ga je udario kamion mercedes kojim je upravljao Dragan Pepić (40) iz Prijedora.

Povrijeđen vozač pri slijetanju automobila sa puta u Kotor Varošu

BANJALUKA - Lice iz Kotor Varoša čiji su inicijali Z.B. /44/ zadobilo je danas tjelesne povrede nakon što je na magistralnom putu u ovoj opštini, upravljajući automobilom opel, sletjelo sa puta, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Najčitanije