Saobraćajna nezgoda

Maloljetno lice povrijeđeno u sudaru dva vozila

DOBOJ - Maloljetno lice teško je povrijeđeno u sudaru dva putnička vozila "reno" i "tojota" u dobojskom mjestu Pločnik, saopšteno je iz Policijske uprave u Doboju.

Saobraćajna nezgoda na Ilidži, povrijeđena jedna osoba

ILIDŽA - Jedna osoba povrijeđena je večeras u sudaru dva automobila na Ilidži.

Četvoro povrijeđenih na putu Semizovac-Vogošća

VOGOŠĆA - Četiri lica povrijeđena su u sudaru tri vozila na magistralnom putu Semizovac-Vogošća, u mjestu Poturovići, a saobraćaj na ovoj dionici potpuno je obustavljen.

Saobraćajna nezgoda na putu Doboj-Derventa

BANJALUKA - Na magistralnom putu Doboj-Derventa u mjestu Ritešić zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija otežano, jednom trakom, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Jestivo ulje teče ulicom u Bijeljini

BIJELJINA - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Bijeljina - Brčko nema povrijeđenih, ali se saobraćaj odvija otežano.

Dvoje Trebinjaca teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi

FOČA - Dva lica teško su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na magistralnom putu Foča-Sarajavo na lokalitetu Vranovske stijene, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Sudar u kanjonu Tijesno

BANJALUKA – Saobraćajna nezgoda dogodila se večeras u kanjonu Tijesno na magistralnom putu Banjaluka-Mrkonjić Grad, a za sad nema informacija o povrijđenim licima.

Automobil sletio sa kolovoza kod Prnjavora

PRNJAVOR - Jedno putničko vozilo sletilo je jutros sa kolovoza na magistralnom putu Prnjavor-Derventa, u mjestu Donji Smrtići.

Prevrnuo se kamion u Banjaluci, povrijeđen vozač

BANJALUKA - Vozač kamiona povrijeđen je večeras u prevrtanju tog vozila u Ulici Mlađe Ćusića u Banjaluci, potvrđeno je "Nezavisnim".

Automobil udario ženu u Banjaluci

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Starčevica automobil je udario ženu.

Najčitanije