Saobraćajna nezgoda

BMW-om sletio s puta u vrijeme policijskog časa

BANJALUKA - M.V. povrijeđen je sinoć kada je automobilom BMW sletio sa kolovoza, saopšteno je iz Policijkse uprave Banjaluka.

Sletjela opelom s puta, povrijeđene dvije osobe

ZVORNIK - Dvije osobe su povrijeđenae u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Šekovići-Tišča u mjestu Bjelašnica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Sletjela sa puta i udarila u saobraćajni znak i betonsku ogradu

BIJELJINA - Djevojka u Bijeljini čiji su inicijali A.G. lakše je povrijeđena kada je automobilom pasat sletjela sa kolovoza i udarila u saobraćajni znak i betonsku ogradu, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Probio ogradu mosta i sletio u Gomjenicu

PRIJEDOR - Audi A4 probio je ogradu mosta u naselju Gomjenica i sletio u rijeku Gomjenicu. Nesreća se dogodila oko 16.10 časova na regionalnom putu Prijedor-Tomašica, a mladiću koji se nalazio za volanom audija u pomoć su pritekli Nemanja Mandić i Nebojša Kunić.

Automobil se prevrnuo na krov u Banjaluci

BANJALUKA – Saobraćajna nezgoda dogodila se večeras na zapadnom tranzitu u Banjaluci, kada se automobil prevrnuo na krov.

Šest osoba povrijeđeno u nezgodi kod Kotor Varoša

BANJALUKA - Šest osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Podbrđe, kod Kotor Varoša, rečeno je Srni danas u Policijskoj upravi Banjaluka.

Motorom sletio s puta, prebačen na UKC u Banjaluci

MRKONJIĆ GRAD - I.R. izgubio je juče kontrolu nad motociklon i sletio s kolovoza, na putu Rogolji - Čađavica, u Mrkonjić Gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Povrijeđene dvije osobe, od kojih jedna teže

TUZLA - Dvije osobe, od kojih jedna teže, povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Mladić povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

TUZLA - Dvadesettrogodišnjak iz Tuzle čiji su inicijali J.H. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u tuzlanskom naselju Plane i zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru u tom gradu, saopšteno je iz kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Povrijeđeni vozač imao dva promila alkohola u krvi

ZVORNIK - Vozač automobila "golf" čiji su inicijali L.V. iz opštine Osmaci povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Kula i kod njega je alkotestiranjem utvrđeno dva promila alkohola u organizmu, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije