Saobraćajna nezgoda

Dvije osobe teško povrijeđene u sudaru auta i kombija

SARAJEVO - Na putu prema Trnovu iz pravca Sarajeva desila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo i kombi.

Pet osoba povrijeđeno u sudaru tri automobila

TUZLA - Pet lica je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala tri automobila na magistralnom putu u mjestu Uroža kod Srebrenika, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Motociklista povrijeđen u sudaru kod Prnjavora

BANJALUKA – Motociklista R.M. povrijeđen je u saobraćajoj nezgodi na magistralnom putu Prnjavor-Klašnice, u mjestu Ratkovac.

Teška saobraćajka u Banjaluci, motociklista prevezen na UKC RS

BANJALUKA - Teška saobraćajna nezgoda, u kojoj je učestvovao motociklista, dogodila se danas oko 17 časova u banjalučkom naselju Lazarevo, u Bulevaru Milutina Milankovića.

Mrkonjić Grad: Povrijeđeno dvoje djece, njihova majka i baka

MRKONJIĆ GRAD - U saobraćajnoj nezgodi u mjestu Staro Selo, opština Mrkonjić Grad, juče je povrijeđeno dvoje djece, te njihova majka i baka.

Nezgoda u Banjaluci, auto udario ženu

BANJALUKA - J.Š. povrijeđena je jutros u Banjaluci kada ju je, na raskrsnici ulica Jovana Dučića i Milana Tepića, uradio FIAT.

Teško povrijeđen vozač forda

TUZLA - Tridesetrogodišnji vozač automobila "ford" čiji su inicijali A.A. iz Lukavca teško je povrijeđen prilikom slijetanja vozila sa kolovoza na regionalnom putu u mjestu Bikodže, opština Lukavac, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Tri osobe povrijeđene u sudaru dva automobila

TUZLA - Tri osobe povrijeđene su jutros u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Tuzla-Zvornik, u mjestu Prnjavor, opština Kalesija, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Poginule tri osobe, automobil podletio pod kamion

SUBOTICA – Tri osobe pogunule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na autoputu Novi Sad - Subotica, u blizini Subotice.

Šestoro mladih povrijeđeno u sudaru kod Kraljeva

BEOGRAD - Šest osoba povrijeđeno je u sudaru dva putnička automobila koji se dogodio na ulazu u Kraljevo.

Najčitanije