Saobraćajne nezgode

U prošloj godini najmanje poginulih u posljednjih 15 godina

BANJALUKA, SARAJEVO - Na putevima u BiH tokom 2020. poginule su 244 osobe, što je najmanji broj mrtvih od 2005. godine.

Dvije saobraćajke na auto-putu kod Sarajeva, jedan vozač povrijeđen

SARAJEVO - Na auto-putu kod Vlakova, blizu Sarajeva, dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, a jedno lice je povrijeđeno, rečeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Četiri osobe povrijeđene u saobraćajnim nezgodama

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj su tokom vikenda izvršili uviđaj ukupno sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica zadobila tjelesne povrede.

U proteklih 10 mjeseci poginuo pješak, šest povrijeđeno

ZVORNIK - Na području u nadležnosti Policijske uprave Zvornik u proteklih 10 mjeseci u saobraćajnim nezgodama je povrijeđeno šest pješaka, dok je jedan poginuo, saopšteno je danas iz ove uprave.

Tri osobe teško povrijeđene u saobraćajnim nezgodama

GACKO - Tri osobe su teže povrijeđena u dvije saobraćajne nezgode koje su se jutros dogodile u Bileći i Gacku i operisani su u Opštoj bolnici Trebinje, potvrđeno je Srni u ovoj bolnici.

Dvije saobraćajke na 50 metara u Banjaluci

BANJALUKA - Dvije odvojene saobraćajne nezgode na udaljenosti od 50 metara dogodile su se danas popodne na Zapadnom tranzitu, kod “Kramara”, potvđeno je “Nezavisnim”.

Šest saobraćajnih nezgoda za vikend u Doboju

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj tokom vikenda su izvršili uviđaj šest saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam lica lakše povrijeđeno, saopšteno je iz ove uprave.

Na putevima u BiH za pet godina poginula 1.534 lica

SARAJEVO - Na putevima u BiH u posljednjih pet godina poginula su 1.534 lica, a teže i lakše povrijeđena 10.403.

Od početka godine povrijeđena 23 motociklista

BANJALUKA - U saobraćajnim nezgodama, koje su se dogodile na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka, od početka godine povrijeđena su 23 motociklista.

Manje krivičnih djela, a više saobraćajnih nezgoda

BANJALUKA - Na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka u aprilu je evidentirano 17,5 odsto manje krivičnih djela u odnosu na uporedni period prošle godine, 10,5 odsto manje slučajeva narušavanja javnog reda i mira i 16,2 odsto više saobraćajnih nezgoda, rekao je načelnik ove uprave Miloš Brkić.

Najčitanije