Saobraćajnica

Počela izgradnja saobraćajnice koja će povezati Lauš i Paprikovac

BANJALUKA - Izgradnja saobraćajnice preko nekadašnjeg voćnjaka koja će povezati Lauš i Paprikovac, vrijedna 2,7 miliona KM, počela je u danas u okviru ciklusa "Banjaluka se gradi".

Asfaltiranje saobraćajnice na Petrićevcu do prvih kiša

BANJALUKA - Izgradnja saobraćajnice u Ulici kralja Aleksandra Karađorđevića u naselju Petrićevac, jedan od najvećih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture u gradu, koja je počela u martu ove godine, teče predviđenom dinamikom i očekuje se da će biti završena u roku, rekao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

U Zalužanima svečano otvorena priključna saobraćajnica

BANJALUKA - U Zalužanima danas je svečano otvorena priključna saobraćajnica na magistralni put kod kružnog toka pored Centra za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Selak: Izgradnja saobraćajnice veliki dan za Šargovac

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije /SP/ Banjaluka Goran Selak rekao je Srni da je početak izgradnje centralne saobraćajnice u banjalučkom naselju Šargovac veliki dan za mještane jer će biti riješen dugogodišnji problem.

Na proljeće izgradnja saobraćajnice od Petrićevca do Motika

BANJALUKA - Načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Banjaluke Slaviša Sandić rekao je Srni da će izgradnja nove saobraćajnice od banjalučkog naselja Petrićevac do naselja Motike započeti na proljeće, a vrijednost ovog projekta iznosi dva miliona KM.

Završena sanacija saobraćajnice od "Palasa" do "Ekvatora"

BANJALUKA - Sanacija centralne banjalučke saobraćajnice na dijelu od hotela "Palas" do zgrade "Ekvator" je završena, a radovi na ovoj dionici, vrijedni 35.000 KM, izvedeni su u okviru investicionog održavanja gradskih asfaltnih saobraćajnica.

Počela sanacija glavne saobraćajnice u Banjaluci

BANJALUKA - Sanacija dijela centralne gradske saobraćajnice od hotela "Palas" do zgrade "Ekvator" počela je u petak u okviru radova investicionog održavanja.

Postepena deblokada saobraćajnica u FBiH: Bivši borci prava tražili na - 15 °C

SARAJEVO - Bivši borci u Federaciji BiH traže od vlasti tog entiteta da konačno objave jedinstveni registar boračke populacije i zakon kojim će biti omogućeno da 25 odsto od prosječne plate u FBiH primaju nezbrinuti borci.

Najčitanije