Saračica

Dodik: Do kraja godine završetak puta Saračica - Čokorska Polja

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i vršilac dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Davor Kostrešević posjetili su danas gradilište puta Saračica - Čokorska Polja, kod Banjaluke, čiju izgradnju i modrenizaciju Vlada Srpske finansira sa 2,5 miliona KM.

Proširuje se trasa za novi put u Čokorima

BANJALUKA - U okviru izgradnje 3,3 kilometra moderne saobraćajnice u Čokorskim Poljima, u vrijednosti od oko 2,5 miliona KM, trenutno se radi na probijanju koridora za buduću saobraćajnicu.

Bez struje Saračica i Čokorska Polja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas će od 8.30 do 13 časova bez struje biti dijelovi ulica Banović Strahinje i Braće Jugovića, a od devet do 10 dio Ulice kralja Petra I Karađorđevića.

Grad dodjeljuje objekat u Saračici: Poljoprivredna zadruga za organsku proizvodnju

BANJALUKA - Ugovor o dodjeli gradskog objekta u banjalučkom naselju Saračica za potrebe buduće poljoprivredne zadruge, koji će 100 kooperanata koristiti za organsku proizvodnju maline i povrća te pčelarsku proizvodnju, potpisan je danas.

Bez struje Pavlovac i Saračica

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će ove subote biti od osam do devet časova dijelovi naselja Jošikova Voda, Jorgići, Šešići, Kovačevići i Piskavica.

Sutra bez struje Saračica i Drakulić

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez stru-je će danas od osam do 16 časova biti dio na-selja Savanovići.

Najčitanije