Sarajevo

Do kraja prve sedmice decembra vlada Kantona Sarajevo?

SARAJEVO - Šest političkih stranaka koje namjeravaju sačiniti vlast u Kantonu Sarajevo bez SDA pokušaće da formiraju kantonalnu vladu do kraja prve sedmice decembra, saopšteno je nakon današnjeg sastanka predstavnika ovih stranaka.

Sudar golfa i policijskog auta

SARAJEVO - Svega četiri kilometra od nesreće u mjestu Ljubina, gdje su poginule dvije osobe, desila se još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj, nasreću, nije bilo povrijeđenih.

Povrijeđeni u sudaru kod Sarajeva u životnoj opasnosti

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila juče u poslijepodnevnim satima u naselju Srednje kod Sarajeva poginule su dvije osobe, a od troje povrijeđenih, dvoje je u životnoj opasnosti

U Istočnom Sarajevu sjednica Glavnog odbora SDS-a

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu održava se sjednica Glavnog odbora SDS-a.

Od aprila više letova Turkish Airlinesa na relaciji Istanbul-Sarajevo

Od aprila iduće godine Turkish Airlines sa sadašnjih 18 povećava broj letova na 21 sedmično na relaciji Istanbul- Sarajevo, čime zadržavamo primat kao aviokompanija sa najvećim brojem letova prema Sarajevu, izjavio je Jusuf Jamakosmanović, predstavnik marketinga i prodaje Turkish Airlinesa za Bosnu i Hercegovinu.

Muškarac ranjen u pucnjavi na Ilidži

SARAJEVO - Amel Kurtić (28) iz Sarajeva, ranjen je sinoć u sarajevskom naselju Stup, a njega je pištoljem više puta pogodila nepoznata osoba, oko 18 časova dok je izlazio iz fitnes centra u kojem je trenirao.

Pokušao ubiti brata u centru Sarajeva

SARAJEVO - Dežurna služba Policijske uprave Centar Sarajevo sinoć je u 20.10 sati obaviještena da se u ulici Muhameda Hadžijahića nalazi povrijeđena osoba.

Policija o incidentu u sarajevskom tramvaju: Nije korišten nož

SARAJEVO - Jedna osoba je povrijeđena u incidentu koji se oko 20 sati dogodio u tramvaju u centru Sarajeva, ali za sada nije poznato čime su povrede nanesene, rečeno je u MUP-u KS.

Nova pucnjava u Sarajevu, ima ranjenih

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Stup večeras je došlo do pucnjave u kojoj je, kako prenose federalni mediji, ranjen jedan muškarac.

Mladić izboden nožem u centru Sarajeva

SARAJEVO - Dežurna služba Druge PU Sarajevo sinoć oko 20.10 je obaviještena da je u ulici Muhameda Hadžijahića na području Opštine Centar došlo do pokušaja ubistva, saopšteno je iz MUP-a KS.

Najčitanije