Sarajevo

Automobil se prevrnuo na krov, povrijeđene dvije osobe

SARAJEVO - U Sarajevu se danas dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

Predsjedništvo BiH na polaganju kamena temeljca brze ceste Beograd - Sarajevo

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH je danas na sjednici u Sarajevu prihvatilo poziv Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, da 8. oktobra prisustvuje polaganju kamena temeljca za izgradnju brze ceste Beograd - Sarajevo.

Gorjela dva automobila u Sarajevu

SARAJEVO - Na Ravnim Bakijima u sarajevskom naselju Sedrenik sinoć gorjela su dva automobila.

FlyBosnia povezala Sarajevo sa Londonom

Aviokompanija FlyBosnia povezala je Sarajevo sa Londonom, što predstavlja prvu vazdušnu vezu između glavnih gradova BiH i Ujedinjenog Kraljevstva nakon 12 godina.

Dvije osobe teško povrijeđene u sudaru auta i kombija

SARAJEVO - Na putu prema Trnovu iz pravca Sarajeva desila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo i kombi.

Nestali tinejdžeri pronađeni u Sarajevu

SARAJEVO - Maloljetni Amir Č. (15) iz Donje Orahovice kod Gračanice i Šejla P. (14) iz Tuzle, koji su od kuće zajedno otišli u ponedjeljak oko 16 sati, pronađeni su sinoć u Sarajevu, saznaje "Avaz" od Mine Čekrić, Amirove majke.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pripadnice Granične policije BiH

SARAJEVIO - Senad Basarić, osumnjičeni za ubistvo pripadnice Granične policije BiH u Sarajevu, uhapšen je na području sarajevske opštine Novi Grad, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

U stanu u Sarajevu ubijena pripadnica Granične policije BiH

​SARAJEVO - U stanu u sarajevskom naselju Dobrinja pronađeno je tijelo ženske osobe. Kako prenosi Klix riječ je I.F. pripadnici Granične policije BiH.

Migrant nožem napao policijsku patrolu u Sarajevu

SARAJEVO - Na platou ispred Željezničke stanice u Sarajevu jutros oko 7 sati desio se incident u kojem je jedna osoba napala policijsku patrolu.

Sarajlija pijančio s prijateljem pa ga pretukao metalnom šipkom

SARAJEVO - Pripadnici Jedinice za podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo uhapsili su I. K. (38) iz Sarajeva, zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda opasna po život.

Najčitanije