Sastanak

Zelenski zove Putina u Donbas

KIJEV - Predsjednik Ukrajine Vladimir Zelenski pozvao je predsjednika Rusije Vladimira Putina da se sastanu bilo gdje u regionu Donbasa, prenose ruski mediji.

Počeo sastanak vladajuće koalicije na Mrakovici

PRIJEDOR - Na Mrakovici je počeo sastanak vladajuće koalicije u Republici Srpskoj.

Vukadinović: Drvoprerada je razvojna šansa Foče

FOČA - Načelnik opštine Foča Milan Vukadinović održao je danas sastanak sa drvoprerađivačima iz ove lokalne zajednice da bi zajedno sagledali uslove u kojima oni posluju i mogućnosti za razvoj ove grane privrede.

Počeo sastanak u Vladi RS o epidemiološkoj situaciji

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa gradonačelnicima i predstavnicima ministarstava i javnih ustanova u Srpskoj o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji.

Sastanku o epidemiološkoj situaciji će prisustvovati Dodik, Cvijanovićeva i Čubrilović

BANJALUKA - Sastanku predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa gradonačelnicima i predstavnicima ministarstava i javnih ustanova u Srpskoj o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji prisustvovaće i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Srpske Željka Cvijanović, te predsjednik parlamenta Srpske Nedeljko Čubrilović, rečeno je Srni u Vladi.

Pogoršana epidemiološka situacija, Višković sazvao sastanak

BANJALUKA - Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj danas će predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković održati sastanak u administrativnom centru Vlade Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade RS.

Putin i Lukašenko završili sastanak u Sočiju, stigli i da skijaju

SOČI - Sastanak ruskog i bjeloruskog predsjednika, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, u ruskom gradu Soči, završen je večeras nakon šestočasovne interakcije u kojoj je bilo i zajedničkog skijanja, javio je TASS.

Tegeltija: BiH najviše zaključenih i ratifikovanih ugovora ima sa Turskom

SARAJEVO- BiH najviše zaključenih i ratifikovanih ugovora ima sa Republikom Turskom, rekao je predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija tokom razgovora sa ambasadorom Turske u BiH Haldunom Kočom u Sarajevu.

Pioli zakazao hitan sastanak s igračima u Milanu

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli zakazao je hitan sastanak sa svojim igračima nakon poraza od Specije, prenijeli su italijanski mediji.

Počeo sastanak Dodika sa novoizabranim gradonačelnikom Istočnog Sarajeva

U Administrativnom centru grada Istočno Sarajevo počeo je sastanak srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa novoizabranim gradonačelnikom LJubišom Ćosićem.

Najčitanije