Sastanak

Izetbegović: Nema pregovora o Izbornom zakonu bez formiranja Vlade FBiH

SARAJEVO - Bakir Izetbegović i Dragan Čović, lideri SDA i HDZ-a BiH, razgovarali su danas o početku i načinu pregovora oko izmjenama Izornog zakona BiH.

Čović sa Izetbegovićem 16. septembra

SARAJEVO - Lider HDZ-a BiH Dragan Čović najavio je da će se 16. septembra sastati sa predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem, sa kojim će nastojati da definiše okvir za saradnju, te istakao da je optimista da će doći i do dogovora o izmjenama Izbornog zakona.

Potvrđen sastanak Vučića i Trampa ako se potpišu ekonomski sporazumi

Potvrđen je sastanak predsjednika Aleksandra Vučića sa predsjednikom SAD Donaldom Trampom tokom dana, javlja izvještač RTS-a iz Vašingtona.

Vučić: Biće to besane noći, spremni za sve opcije

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučiš rekao je večeras da su u toku pripreme za sastanak sa predstavnicima Prištine u Vašingtonu i da se ne zna šta će biti agenda.

Đokić: RS ima pravo da se brani svim političkim i pravnim sredstvima

BANJALUKA - Predsjednik SP-a Petar Đokić izjavio je da Republika Srpska ima pravo da se brani svim političkim i pravnim sredstvima ukoliko bude nastavljeno njeno ugnjetavanje.

Sastanak Beograda i Prištine u Vašingtonu pomjeren za 4. septembar

BEOGRAD - Sastanak predstavnika Beograda i Prištine u Bijeloj kući pomjeren je sa 2. na 4. septembar, rekao je portparol američkog Savjeta za nacionalnu bezbjednost Džon Uliot.

Sastanak Beograda i Prištine se pomjera da bi došao i Tramp?

Sastanak u Bijeloj kući između Beogradai Prištine mogao bi da se odloži za dva dana, kako bi Donald Tramp mogao da učestvuje na njemu, piše Gazeta Ekspres.

Ugostitelji traže duže radno vrijeme i dozvolu za više gostiju

TREBINJE- Situacija u hotelijerstvu i turizmu uopšte je bolja u Trebinju, nego li u Banjaluci, ali ni u trebinjskom turizmu situacija nije bi približna onoj koja se u ovoj godini očekivala, zbog čega je potrebno u cijeloj Republici Srpskoj preduzeti adekvatne mjere da se posljedice ublaže.

Počeo sastanak delegacija Srpske i Srbije u Banjaluci

BANJALUKA - U zgradi Vlade Republike Srpske u Banjaluci počeo je sastanak delegacija Republike Srpske i Republike Srbije.

Tramp želi sastanak s Putinom prije izbora

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp želi da se sastane s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom prije izbora u Americi uprkos upozorenjima da bi Moskva mogla da iskoristi razgovore da ubrza svoj povratak u vrh svjetskih pitanja i da ništa ne da zauzvrat, piše list "Tajms".

Najčitanije