Sastanak

Odlaže se vanredni sastanak OPEC+ grupe

Organizacija zemalja izvoznica nafte (OPEC) i njeni saveznici neće održati vanredni virtuelni sastanak u ponedjeljak, i vjerovatno će ga odložiti za 8. ili 9. april, javlja Reuters pozivajući se na dva izvora iz OPEC-a.

Sastanak Glavnog koordinacionog tima

Glavni koordinacioni tim, koji čine zvaničnici Republike Srpske, sastaće se danas u Banjaluci povodom aktuelne situacije izazvane novim virusom korona.

Prvi sastanak zajedničkog komiteta za Brexit

LONDON - Pregovarači Velike Britanije i EU održaće prvi sastanak zajedničkog komiteta u ponedjeljak, 30. marta, kao što je to ranije planirano, saopštio je portparol britanskog premijera Borisa Džonsona.

Počeo sastanak zvaničnika Srpske

BANJALUKA - U Administrativnom centru Vlade Srpske u Banjaluci počeo je sastanak zvaničnika Republike Srpske.

U Mostaru počeo sastanak HDZ-a i SDA

MOSTAR - U Mostaru je počeo sastanak delegacija HDZ-a BiH i SDA, na čelu s predsjednicima stranaka Draganom Čovićem i Bakirom Izetbegovićem.

Vanredni sastanak ministara EU zbog migranata

BRISEL - Ministri unutrašnjih poslova EU sastaju se na vanrednom sastanka Savjeta EU u Briselu povodom eskalacije bezbjednosne situacije na granci između Turske i Grčke.

Neformalan susret Vučića i Dodika

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić neformalno se danas u Beogradu sastao sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Dodik: Finalizujemo prijedlog zakona koji će riješiti situaciju sa stranim sudijama

ISTOČNO SARAJEVO - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništava BiH, rekao je danas na sastanku srpskih predstavnika koji rade u zajedničkim institucijama BiH da se radi o radno-konsultativnom sastanku, te da je razgovarano o odlučivanju srpskih predstavnika i da je dogovoreno da neće biti donesene nikakve odluke u institucijama BiH.

Sastanak srpskih predstavnika u institucijama BiH

ISTOČNO SARAJEVO - Sastanak srpskih predstavnika koji rade u zajedničkim institucijama BiH održan je u Sjedištu Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Sastanak srpskih predstavnika u institucijama BiH o narednim koracima

BANJALUKA - Srpski predstavnici koji rade u zajedničkim institucijama BiH sastaće se u Sjedištu Vlade Srpske u Istočnom Sarajevu, potvrdio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Najčitanije