Sastanak

Dodik, Cvijanović i Tegeltija u Tesliću, počeo sastanak SNSD-a

TESLIĆ - U Tesliću je počeo sastanak lokalnog odbora SNSD-a, kojem prisustvuju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik Željka Cvijanović i član Izvršnog komiteta stranke Zoran Tegeltija.

Premijeri Slovenije i Hrvatske se sastaju zbog epidemiološke situacije

LJUBLJANA - U Sloveniji, od 1.793 testiranih na virus korona, 17 je zaraženo, što predstavlja blagi porast u odnosu na juče, kada je bilo 13 novih slučajeva.

Vučić: Glasine da Albanci neće doći u Brisel na dijalog

BEOGRAD, PARIZ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, nakon sastanka u Parizu, da je čuo neke glasine da Albanci uopšte neće da dođu u Brisel na dijalog, ali da će sačekati da vidi šta će biti.

Još nije zakazan sastanak Dodik - Čović - Izetbegović, imenovanja čekaju lidere

SARAJEVO - Sastanak lidera SNSD-a, SDA i HDZ BiH Milorada Dodika, Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića neće se desiti ove sedmice.

Planiran hitan sastanak lige arapskih zemalja

KAIRO - Liga arapskih zemalja saopštila je planove da održi hitan virtuelni sastanak ministara spoljnih poslova kako bi razgovarali o sukobima u Libiji. Sastanak će biti održan na zahtjev Egipta, u vrijeme kada u Libiji traju sukobi dvije struje koje se bore za prevlast.

Tači pozdravio poziv Grenela za nastavak dijaloga

PRIŠTINA - Predsjednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači pozdravio je danas poziv specijalnog izaslanika američkog predsjednika za dijalog Beograda i Prištine, Ričarda Grenela, za nastavak dijaloga o normalizaciji odnosa.

Dačić: Grenelova objava odslikava stav Srbije godinama unazad

BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je večeras povodom objave specijalnog predstavnika Bijele kuće Ričarda Grenela da je dobio uvjeravanja od Beograda da će se privremeno zaustaviti kampanja povlačenja priznanja, a od Prištine da će prestati njeni zahtjevi za članstvo u međunarodnim organizacijama, da je to bio stav Srbije godinama unazad.

Prvi sastanak evropskih lidera licem u lice od pojave korone

PRAG - Lideri zemalja članica Višegradske grupe, Češke, Slovačke, Poljske i Mađarske, sastaće se danas u češkoj palati Lednice, a glavna tema sastanka biće fond Evropske unije u iznosu od 750 milijardi evra za oporavak od posljedica epidemije virusa korona, javlja BBC.

DNS traži sastanak sa rukovodstvom SNSD-a

BANJALUKA - DNS traži sastanak sa rukovodstvom SNSD-a nakon današnje smjene Lejle Rešić, ministra uprave i lokalne samouprave RS, a koja je kadar DNS.

AS: Odluka o Evroligi 25. maja

Odluka o nastavku košarkaške Evrolige biće donesena u ponedjeljak 25. maja, dan kasnije nego što je prvobitno najavljeno, objavio je španski AS.

Najčitanije