Sastanak

U Tirani razgovarali o stanju u BiH: Svi za dogovor, a niko se ni sa kim ne slaže

TIRANA - Kada će biti formirana vlast na nivou BiH, da li će ona u NATO i kako će biti riješen status Kosova, neka su od pitanja o kojima su u Tirani govorili regionalni zvaničnici, koji ističu da je dogovor neophodan, ali je i više nego očigledno da brojnih neslaganja u njihovim stavovima i te kako ima.

"Debakl" u Zagrebu: Sastanak ABA bez srpskih klubova i bez dogovora

Neformalni sastanak nekolicine klubova ABA lige održan je u Zagrebu, ali na njemu nisu prisustvovali čelnici srpskih klubova.

Počeo program Godišnjeg sastanka Odbora guvernera EBRD-a

SARAJEVO – U prisustvu zvaničnika, predstavnika poslovne zajednice i investitora iz BiH, regije i svijeta, danas je, sastankom donatora ove međunarodne finansijske institucije pristiglih sa 3 kontinenta, počeo program dugo očekivanog Godišnjeg sastanka Odbora guvernera Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Procurili detalji iz Berlina: Mijenjanje granica otvara pitanje RS, ali i velike Albanije

BERLIN - Na samitu Zapadnog Balkana domaćini Angela Merkel i Emanuel Makron poručili su da je kosovski dijalog dobio razmjere koje nisu u skladu sa stavovima EU.

Održan prvi sastanak najvećih štampanih medija u BiH

​Prvi zajednički sastanak urednica i predstavnika najvećih dnevnih štampanih medija u Bosni i Hercegovini održan je danas na Jahorini, pod okriljem projekta PRO-Budućnost.

Završen sastanak lidera u Sarajevu

SARAJEVO - Sastanak delegacija SNSD-,a HDZ-a i SDA, koje su predvodili lideri Milorad Dodik, Dragan Čović i Bakir Izetbegović održan je danas u Sarajevu.

Dodik: Sljedeće sedmice u Mostaru sastanak SNSD-a, HDZ-a BiH i SDA

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da bi naredne sedmice u Mostaru trebalo da bude održan sastanak delegacija SNSD-a, HDZ-a BiH i SDA, ali da je teško prognozirati šta će "donijeti".

Počeo sastanak Vučića i Viškovića

BEOGRAD - U Beogradu je počeo sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem.

Počeo sastanak u Palati Republike

BANJALUKA - U Palati Republike u Banjaluci počeo je sastanak predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović sa predstavnicima parlamentarnih političkih stranaka u Srpskoj.

Počeo sastanak delegacija SNSD-a i SDS-a

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak delegacija SNSD-a i SDS-a, koje predvode lideri ovih partija Milorad Dodik i Vukota Govedarica.

Najčitanije