Sastanak

Održan sastanak delagacija SDA i HDZ-a BIH

SARAJEVO - Sastanak visokih delegacija SDA i HDZ-a BiH predvođene liderima Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem održan je danas u Parlamentarnoj skupštini BiH u Sarajevu.

Vučić, Zaev i Rama o "malom Šengenu" u Ohridu

OHRID - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Sjeverne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se večeras u Ohridu kako bi nastavili razgovore o inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala.

"SDA i HDZ dogovorili saradnju na lokalnim izborima u pojedinim opštinama"

MOSTAR - Predsjednik SDA Bakir Izetbegović danas je potvrdio da je s predsjednikom HDZ-a BiH postigao dogovori o zajedničkom nastupu ovih stranaka u pojedinim sredinama na lokalnim izborima.

Vučić: Erdoan ima stabilizujuću ulogu na Balkanu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, nakon trilateralnog samita Srbija-Turska-BiH, da bi volio da ne gledamo ubuduće jedni druge preko plota, da ne maštamo kako ćemo jedni druge da uništimo, već kako ćemo da živimo zajedno u budućnosti, čemu će doprinijeti autoput Beograd-Sarajevo, čijem svečanom početku gradnje će prisustvovati danas.

Zvizdić: Inicirati sastanak oba doma Parlamenta sa Predsjedništvom

SARAJEVO - Prošireni Kolegij Predstavničkog doma BiH danas u Sarajevu nije dogovorio sjednicu ovog doma.

Sastanak izvršnog komiteta SNSD-a

BANJALUKA - Sastanak Izvršnog komiteta SNSD-a počeo je danas u Banjaluci, a jedna od tema su i zaključci sa nedavne sjednice stranačkog Glavnog odbora.

Vučić: Sutra sa Srbima iz RS, komplikuju se stvari u regionu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primjetio je da se stvari u regionu komplikuju i poručio da Srbija ne želi probleme, te najavio da će sutra o situaciji u BiH razgovarati sa političkim predstavnicima Srba iz Republike Srpske.

Koalicioni partneri u RS podržali sporazum

BANJALUKA - Milorad Dodik predsjednik SNSD nakon sastanka koalicionih partnera rekao je da je zaključeno da su elementi Principa za formiranje vlasti na nivou BiH, koji su potpisani juče u Sarajevu, u skladu sa zakonima Republike Srpske, uključujući i rezoluciju o vojnoj neutralnosti.

Sastanak vladajuće koalicije počeo u Banjaluci

BANJALUKA - Sastanak čelnika vladajuće koalicije u Republici Srpskoj koju čine SNSD, DNS, SP, Demos, Ujedinjena Srpska i NDP počeo je u Banjaluci.

Sastanak vladajuće koalicije u SNSD-u

BANJALUKA - Nakon što je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, juče potpisao Principe za formiranje vlasti na nivou BiH sa Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, liderima SDA i HDZ-a BiH, u Banjaluci će danas biti održan sastanak vladajuće kolacije u Republici Srpskoj.

Najčitanije