Sastanak

Čubrilović pozvao predsjednike svih stranaka na sastanak

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović pozvao je na sutrašnji sastanak predsjednike svih parlamentarnih stranaka sa sjedištem u Republici Srpskoj, povodom najnovije odluke odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka.

Čubrilović pozvao lidere svih stranaka u RS na sastanak

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović pozvao je predsjednike svih parlamentarnih stranaka sa sjedištem u Republici Srpskoj na sastanak u Narodnoj skupštini Republike Srpske u ponedjeljak, 26. jula, saopšteno je iz NS RS.

Počeo sastanak delegacija SNSD i HDZ BiH

BANJALUKA - Sastanak delegacija SNSD-a i HDZ-a BiH, koje predvode lideri partija Milorad Dodik i Dragan Čović, počeo je u Banjaluci.

Švajcarska domaćin samita Bajdena i Putina?

MOSKVA - Švajcarska će najvherovatnije biti domaćin samita ruskog predshednika Vladimira Putina i njegovog kolege iz SAD Džozefa Bajdena u junu, objavio je danas "Komersant" pozivajući se na izvore iz ruske vlade.

Organizovan hitan sastanak islamskih zemalja

DUBAI - Zemlje članice Organizacije za islamsku saradnju organizovale su danas hitan sastanak povodom eskalacije sukoba Izraela i militanata Hamasa u pojasu Gaze.

Zelenski zove Putina u Donbas

KIJEV - Predsjednik Ukrajine Vladimir Zelenski pozvao je predsjednika Rusije Vladimira Putina da se sastanu bilo gdje u regionu Donbasa, prenose ruski mediji.

Počeo sastanak vladajuće koalicije na Mrakovici

PRIJEDOR - Na Mrakovici je počeo sastanak vladajuće koalicije u Republici Srpskoj.

Vukadinović: Drvoprerada je razvojna šansa Foče

FOČA - Načelnik opštine Foča Milan Vukadinović održao je danas sastanak sa drvoprerađivačima iz ove lokalne zajednice da bi zajedno sagledali uslove u kojima oni posluju i mogućnosti za razvoj ove grane privrede.

Počeo sastanak u Vladi RS o epidemiološkoj situaciji

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa gradonačelnicima i predstavnicima ministarstava i javnih ustanova u Srpskoj o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji.

Sastanku o epidemiološkoj situaciji će prisustvovati Dodik, Cvijanovićeva i Čubrilović

BANJALUKA - Sastanku predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa gradonačelnicima i predstavnicima ministarstava i javnih ustanova u Srpskoj o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji prisustvovaće i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Srpske Željka Cvijanović, te predsjednik parlamenta Srpske Nedeljko Čubrilović, rečeno je Srni u Vladi.

Najčitanije