Sat

Urnebesna scena na derbiju, Ronaldo lovio sudiju da provjeri radi li mu sat

Kristijano Ronaldo odveo je Juventus do pobjede u derbiju protiv Rome (2:0).

Dušan Tadić bio na meti "Roleks" bande

Dnevne novine "Het Parol" iz Amsterdama donose priču o takozovanoj "Roleks" bandi koja poznatim ličnostima krade skupocjene satove.

Neobičan hobi Dragana Volaša: Gramofonskim pločama udahnuo vrijeme

PRNJAVOR - Tumarajući po internetu prije četiri godine, vidio sam zanimljive grafike i satove urađene u drvetu. Tada mi je sinula ideja da stare gramofonske ploče koje je nekada imalo svako domaćinstvo ponovo stavim u prvi plan u naše domove - ovog puta u vidu dekora, kazuje Dragan Volaš koji izrađuje satove od starih gramofonskih ploča.

Omega lansira novi sat u čast Džejms Bonda

Prije zvanične premijere najnovijeg filma o agentu 007, No Time To Die, koji će se u bioskopima naći od 20. novembra, Omega brend je lansirao uzvišeni Seamaster model, specijalno za slavnog tajnog agenta. Džejms Bond nosi Omega Seamaster ručni sat od GoldenEye iz 1995.godine, ali ovog puta, slavni brend je kreirao nešto zaista posebno za kolekcionare i ljubitelje ovog filma – platinasto-zlatno izdanje svog Seamaster Diver 300 M.

Apple Watch dobio konkurenciju?

Kineska kompanija Oppo otkrila je novi pametni sat, koji će pokretati Wear OS - Guglov operativni sistem. Evo šta sve znamo.

Šta je prava svrha malog džepa na farmerkama?

Danas su farmerke nezaobilazne i za muškarce i za žene, a mogu se kombinovati od neobaveznog do elegantnog stila. Mnogi modeli farmerki imaju mali džep, za koji većina misli da je ukras i da ničemu ne služi.

Seiko zanovio čuveni model koji je proslavio Švarceneger

Četiri nove kreacije sa temom "Urban Safari" obogatile su kolekciju Prospex Street, uglednog japanskog proizvođača satova Seiko.

Zaplijenjen luksuzni sat od 22.000 evra

BEOGRAD - Carinici su na aerodromu "Nikola Tesla" zaplijenili luksuzni sat "odmar pige", vrijedan 22.000 evra.

Počelo ljetno računanje vremena

Počelo je ljetno računanje vremena nakon što su prošle noći kazaljke na časovniku pomjerene jedan sat unapred - sa dva na tri časa.

Moguće uvođenje policijskog časa širom Njemačke

Njemačka bi mogla da uvede policijski čas širom zemlje, koja ima 83 miliona stanovnika, ukoliko ljudi ne budu poštovali preporuku o držanju međusobnog rastojanja ovog vikenda da bi se spriječilo širenje virusa korona, rekli su danas državni i zdravstveni zvaničnici.

Najčitanije