Sat

Apple Watch dobio konkurenciju?

Kineska kompanija Oppo otkrila je novi pametni sat, koji će pokretati Wear OS - Guglov operativni sistem. Evo šta sve znamo.

Šta je prava svrha malog džepa na farmerkama?

Danas su farmerke nezaobilazne i za muškarce i za žene, a mogu se kombinovati od neobaveznog do elegantnog stila. Mnogi modeli farmerki imaju mali džep, za koji većina misli da je ukras i da ničemu ne služi.

Seiko zanovio čuveni model koji je proslavio Švarceneger

Četiri nove kreacije sa temom "Urban Safari" obogatile su kolekciju Prospex Street, uglednog japanskog proizvođača satova Seiko.

Zaplijenjen luksuzni sat od 22.000 evra

BEOGRAD - Carinici su na aerodromu "Nikola Tesla" zaplijenili luksuzni sat "odmar pige", vrijedan 22.000 evra.

Počelo ljetno računanje vremena

Počelo je ljetno računanje vremena nakon što su prošle noći kazaljke na časovniku pomjerene jedan sat unapred - sa dva na tri časa.

Moguće uvođenje policijskog časa širom Njemačke

Njemačka bi mogla da uvede policijski čas širom zemlje, koja ima 83 miliona stanovnika, ukoliko ljudi ne budu poštovali preporuku o držanju međusobnog rastojanja ovog vikenda da bi se spriječilo širenje virusa korona, rekli su danas državni i zdravstveni zvaničnici.

Jedna stranica iz njenog dnevnika: Kako da pratite svoj dnevni ritam

Jutro je, tačno 7:00 sati. Ustaje i pokušava da se razbudi gledanjem u sat gdje se vidi analiza različitih faza sna tokom protekle noći.

Ručni sat na aukciji prodat za 31 milion dolara

Ručni sat švajcarskog proizvođača Patek Philippe prodat je na aukciji za rekordnih 31 milion dolara. Riječ je o najskupljem satu prodatom na aukciji.

Noćas počinje zimsko računanje vremena

U nedelju 27. oktobra 2019. godine u tri časa, kazaljke treba pomjeriti jedan sat unazad tako da se vrijeme u tri časa računa kao dva. Zimsko računanje vremena traje do posljednjeg vikenda u martu 2020. godine.

Dan kada je Banjaluka drhtala

Tog 27. oktobra u 9.11 sada već davne 1969. šest Rihtera treslo je vrbasku ljepoticu, iz čijih ruševina je iznikla nova Banjaluka, koju su podigla solidarnost i ljubav njenih građana, čija su srca kucala kao jedno od onog trenutka kada je "krivi sat" prestao da kuca.

Najčitanije