Saudijska Arabija

Saudijske snage opet oborile raketu lansiranu iz Jemena?

RIJAD - Jedinice vazdušne odbrane Saudijske Arabije oborile su raketu koju su lansirali pripadnici pokreta Huta, Ansar Alah, u Jemenu, a čija je meta bio saudijski pogranični grad Džizan, javlja Sky news Arabia pozivajući se na koalicione snage na čelu sa Saudijcima u Jemenu.

Potukle se žene u burkama, muškarci sve snimili

Pet žena u burkama potuklo se pored prometnog puta u Saudijskoj Arabiji dok je jedna od njih sve vrijeme ispuštala dijete na zemlju i ponovo ga uzimala u ruke.

Egipćanin uhapšen jer je doručkovao sa Saudijkom

U Saudijskoj Arabiji uhapšen je Egipćanin nakon što je na Twitteru objavljen video-snimak na kojem se vidi kako on doručkuje sa ženom u burki, za koju su mnogi pretpostavili da je Saudijka.

Saudijci digli proizvodnju nafte na 10,4 miliona barela dnevno

RIJAD - Proizvodnja sirove nafte u Saudijskoj Arabiji porasla je u avgustu na 10,424 miliona barela dnevno sa julskog nivoa od 10,288 miliona barela, izveštava Rojters pozivajući na neimenovani izvor iz Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEK).

Najmanje 50 mrtvih u napdu u Jemenu

SANA - Međunarodni komitet Crvenog krsta /MKCK/ saopštio je večeras da je najmanje 50 ljudi poginulo u vazdušnom udaru međunarodne koalicije predvođene Saudijskom Arabijom na Jemen, dok je 77 ranjeno.

Saudijska Arabija će izvoziti naftu u Kanadu uprkos sporu

RIJAD – Saudijska Arabija će nastaviti da izvozi naftu u Kanadu, uprkos političkim nesuglasicama između ovih dviju zemalja, objavila je Saudijska novinska agencija.

Huti ispalili raketu na Saudijsku Arabiju

SANA - Jemenski Huti pobunjenici saopštili su da su ispalili raketu na industrijski grad Džizan, u južnoj Saudijskoj Arabiji, javlja Reuters.

Saudijska Arabija rasprodaje kanadsku imovinu

RIJAD - Saudijska Arabija rasprodaje kanadsku imovinu u rastućem sporu nakon što je Otava kritikovala hapšenje dvoje aktivista, piše danas "Fajnenšel tajms", pozivajući se na izvore.

Kanada zabrinuta zbog postupka Saudijske Arabije

OTAVA - Kanada je danas saopštila da je "ozbiljno zabrinuta" nakon što je Saudijska Arabija protjerala kanadskog ambasadora iz države i opozvale saudijskog ambasadora u Kanadi zbog "miješanja" u njena unutrašnja pitanja.

Saudijska Arabija donirala dva miliona dolara za skladištenje municije OS BiH

SARAJEVO – Kraljevina Saudijska Arabija donirala je dva miliona američkih dolara za završetak infrastrukturnih unapređenja na lokacijama skladištenja municije Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Najčitanije