Saudijska Arabija

Fudbaleri Saudijske Arabije prvi put u Jerusalimu

Fudbalska reprezentacija Saudijske Arabije posjetila je Jerusalim i molila se u džamiji Al Aksa, trećoj po značaju u islamu.

"Saudijski remiks" ruske himne pred Putinom

RIJAD - Tokom posjete Saudijskoj Arabiji ruskog predsjednika Vladimira Putina je dočekala "vrlo poznata melodija".

Teheran spreman na pregovore sa Rijadom

DUBAI - Iran je spreman za pregovore sa Saudijskom Arabijom, sa ili bez posrednika, saopštilo je danas iransko Ministarstvo spoljnih poslova uoči posjete premijera Pakistana Imrana Kana.

Saudijska Arabija omogućava ženama služenje vojnog roka

RIJAD - Saudijska Arabija objavila je da će omogućiti ženama da služe u oružanim snagama, u okviru svog širokog programa ekonomskih i društvenih reformi.

Huti u Jemenu oslobodili 290 zarobljenih

SANA - Međunarodni komitet Crvenog krsta saopštio je danas da su pobunjeni Huti u Jemenu oslobodili 290 ljudi koje su prethodnih godina zarobili i držali ih u nekoliko pritvorskih centara širom ratom razorene zemlje.

Pogledajte snimak napada "kamikaza" na saudijske rafinerije

Objavljeni snimci sigurnosnih kamera detaljno prikazuju kako je došlo do napada bespilotnim letjelicama i raketama na rafinerije u Saudijskoj Arabiji.

Huti tvrde da su zarobili više hiljada saudijskih vojnika

DUBAI - Jemenski pobunjenici Huti objavili su video-snimak napada na vojne trupe nedaleko od granice sa Saudijskom Arabijom i saopštili da su zarobili više hiljada "neprijateljskih vojnika".

Ubijen tjelohranitelj saudijskog kralja

RIJAD - Pripadnik ličnog obezbjeđenja saudijskog kralja Salmana ubijen je u ličnom sukobu, prenijeli su državni mediji.

Novi udar Huta na Saudijsku Arabiju: Zarobljeno hiljade vojnika

SANA, RIJAD - Jemenski pobunjenici Huti su izveli veliku vojnu operaciju na granici sa saudijskom provincijom Nadžran, tokom koje su zarobili nekoliko hiljada vojnika i zaplijenili nekoliko stotina transportnih sredstava arapske koalicije, rekao je televiziji "Pres TV" brigadni general Jahja Saria, zvanični predstavnik oružanih snaga pokreta.

Saudijska Arabija uvela vizne olakšice građanima BiH

RIJAD - Ambasada Kraljevine Saudijske Arabije u BiH saopštila je da su puštene u proceduru posjetiteljske turističke vize za državljane Bosne i Hercegovine.

Najčitanije