Sava

Rijeka Sava u porastu

BRČKO - Vodostaj rijeke Save porastao je za 70 centimetara u posljednjih 48 časova i raste dva centimentra svakih sat vremena, rekao je kooridnator za krizne situacije u Odjeljenju za javnu bezbjednost Vlade distrikta Mirsad Hasanbašić.

Gradi se sportska dvorana uz Osnovnu školu "Sveti Sava" na Laušu

BANJALUKA - Izgradnja sportske dvorane uz Osnovnu školu "Sveti Sava" na Laušu započela je danas u okviru investicijskog ciklusa "Banjaluka se gradi".

Porodica Hećimović čuvar ugroženih bosanskih brdskih konja

ORAŠJE - Ovo je veliki i zahtjevan posao i bez velike ljubavi se ne bi mogao raditi. Nemamo uslova da bismo išli na veliki broj grla, sebi smo dali zadatak da promoviramo ideju očuvanja ove pasmine, pa ako se iko ponukan našim primjerom odluči na sličan korak, mi smo uspjeli, kazuje Pašaga Hećimović, koji se s porodicom posvetio očuvanju bosanskog brdskog konja.

Mitrović i Mihajlovićeva u posjeti gradilištu mosta preko Save

SREMSKA RAČA - Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović posjetili su danas gradilište mosta preko rijeke Save na dionici auto-puta Sremska Rača-Kuzmin, koja je dio budućeg auto-puta prema Bijeljini.

Delta Holding odustao od Sava centra, kažu neisplativo

Delta Holding je saopštio danas da je odustao od učešća na tenderu za kupovinu Sava centra, jer im pod postojećim uslovima ta investicija nije isplativa.

Višković: Zašto kupovati strano a imamo ovako finu zemlju, radan narod

BIJELJINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Bijeljini da će sva roba koju poljoprivredni proizvođači dovezu u Prehrambenu industriju "Sava Semberija" biti preuzeta i istakao da su svi do sada preuzeti poljoprivredni proizvodi plaćeni.

Beograd ponudio Sava centar za 27,4 miliona evra

Grad Beograd ponudio je na prodaju Centar "Sava" po početnoj cijeni od 27,4 miliona evra, objavljeno je danas.

Pomor ribe u podmajevičkom kanalu

BIJELJINA - Ribočuvari Sportskog ribolovnog društva /SRD/ "Riba" Bijeljina uočili su veliki pomor ribe u Podmajevičkom kanalu, na potezu od Bijeljine ka ušću u Savu, rekao je Srni predsjednik ovog društva Miodrag Đukić.

Rastu vodostaji velikih rijeka u Semberiji, malih stagniraju

BIJELJINA - Vodostaji manjih rijeka u Semberiji - Janja, Gnjica i Lukavac su u stagnaciji i opadanju, a u porastu su vodostaji velikih vrijeka Save i Drine koji su bili izuzetno niski, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu.

Uskoro niče nova sportska dvorana uz OŠ "Sveti Sava"

Prva faza izgradnje nove sportske dvorane na Laušu, koja bi trebalo da bude uz jednu od najvećih osnovnih škola u gradu - "Sveti Sava", počeće na jesen, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Najčitanije