Sava

Uz Savu kod Domaljevca i Šamca uzgajaće stoku na ekološki način

ŠAMAC - Pašnjaci na kojima će stoka biti uzgajana na ekološki održiv način uskoro će biti završeni u okruženju močvara uz rijeku Savu kod Domaljevca i Šamca, kazali su u Društvu za istraživanje i zaštitu biodiverziteta (DIZB).

Nastavljena potraga za dvojicom utopljenika u Savi kod Bijeljine

BIJELJINA - Nastavljena je potraga za dvojicom utopljenika koji su zajedno sa čamcem nestali u rijeci Savi kod skele u Crnjelovu kod Bijeljine.

Prijavljeno da su se dva lica utopila u Savi

BIJELJINA - Policija u Bijeljini provjerava prijavu da su se dva lica utopila u Savi, rečeno Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Zabrana plovidbe Savom zbog regate u Bijeljini

BANJALUKA - Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske saopštilo je da će sutra, zbog održavanja "Savske regate - Bijeljina 2019" na rijeci Savi u periodu od 10.00 do 18.00 časova biti zabranjena plovidba na dionici od riječnog kilometra 204+800 u Donjem Crnjelovu - skela "Subotište" do riječnog kilometra 178+500 u Rači.

U nedjelju zabrana plovidbe Savom zbog regate

BANJALUKA - U nedjelju, 28. jula, biće zabranjena plovidba rijekom Savom na području opština Odžak i Šamac zbog održavanja regate pod nazivom "Spust rijekom Savom 2019".

Radovi na mostu kod Gradiške počinju u avgustu?

​BANJALUKA, SARAJEVO - Predstavnici "Hrvatskih cesta" i Ministarstva transporta i komunikacija BiH potpisaće danas u Zagrebu ugovor s izvođačima radova o početku izgradnje mosta na Savi kod Gradiške.

U subotu zabranjena plovidba Savom na području Broda

BANJALUKA - Plovidba na rijeci Savi na području opštine Brod biće zabranjena u subotu, 6. jula, zbog održavanja sportskog takmičenja, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske.

Identifikovan muškarac čije je tijelo izvučeno iz Save

GRADIŠKA – Policija u Gradiški identifikovala je tijelo koje je ranije danas izvučeno iz Save, a radi se o licu N.M. iz Gradiške.

Tijelo muškarca izvučeno iz Save kod Gradiške

GRADIŠKA - Stariji muškarac pronađen je mrtav u Savi kod Gradiške. Izvučen je na obalu, policija obezbjeđuje lice mjesta dok ne dođe istražni sudija.

Tijelo muškarca izvučeno iz Save u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Beživotno tijelo nepoznatog muškarca izvučeno je sinoć iz rijeke Save, u mjestu Mlinarice, opština Kozarska Dubica, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Najčitanije