Savjet

Špirić: Savjet ministara ponovo potvrđen u Predstavničkom domu BiH

SARAJEVO - Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić rekao je da su se u parlamentu BiH mogli čuti različiti navodi o Savjetu ministara, ali da je ponovo potvrđen u Predstavničkom domu BiH koji ga i imenuje, te je sve izvan toga spekulacija i politikantstvo.

"Sprovesti zaključak Savjeta ministara o migrantima"

SARAJEVO - Ministarstvo bezbjednosti u Savjetu ministara očekuje da će, kroz sprovođenje zaključka sa današnje sjednice Savjeta ministara, biti veoma brzo riješena situacija s migrantima koji su, nakon što je Međunarodna organizacija za migracije (IOM) napustila kamp Lipa, boravili u veoma nehumanim uslovima na toj lokaciji.

Tegeltija iznio presjek jednogodišnjeg mandata: Mnogo teških odluka

SARAJEVO - Zoran Tegeltija, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, danas je na konferenciji za medije napravio kratak presjek njegovog jednogodišnjeg mandata.

Merkel: Bugarska blokada Sjeverne Makedonije će uskoro biti završena

BERLIN - Pitanje blokade započinjanja pregovora o pristupanju Sjeverne Makedonije u EU će uskoro biti riješeno, izjavila je Angela Merkel, njemačka kancelarka i predsjedavajuća Savjeta EU.

Ponovo bez saglasnosti o Pismu namjere za novi aranžman sa MMF-om

SARAJEVO - Na sjednici Fiskalnog savjeta BiH, održanoj danas, nije postignuta saglasnost u vezi sa Pismom namjere za sklapanje novog aranžmana sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF).

Savjet ministara usvojio plan mjera za upravljanje migrantskom krizom

SARAJEVO - Savjet ministara usvojio je danas plan mjera i aktivnosti za efikasno upravljanje migrantskom krizom u BiH za koji je potrebno izdvojiti 215.253.700 KM.

Novinari i urednici da budu svjesni teških posljedica lažnih vijesti

BANJALUKA, SARAJEVO - Svaka lažna objavljena vijest može imati posljedice po život građana, poručuju iz Savjeta za štampu BiH, te pozivaju novinare i urednike da se pridržavaju profesionalnih principa izvještavanja i da budu u potpunosti svjesni svoje profesionalne odgovornosti prema građanima, odnosno javnosti u BiH.

BiH zacrtala 143 projekta teška čak 9,44 milijarde evra

SARAJEVO, BANJALUKA - Savjet ministara BiH ažurirao je listu prioritetnih projekata Bosne i Hercegovine na kojoj se nalaze ukupno 143 projekta teška čak 9,44 milijarde evra.

Tegeltija: Savjet ministara za novi aranžman s MMF-om

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija razgovarao je danas, putem video-linka, sa šefom Misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) za BiH Martinom Petrijem o aktuelnim ekonomskim i finasijskim temama, te zaključivanju novog aranžmana sa ovom finasijskom organizacijom.

Dodik: Javna scena zagađena objavljivanjem raznih snimaka

BANJALUKA - Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je povodom objavljivanja navodnih kompromitujućih snimaka predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTV/ BiH Milana Tegeltije da ima dosta takvih snimaka i da je javna scena potpuno zagađena.

Najčitanije