Savjet ministara

Milioni za javne nabavke potrošeni nezakonito

SARAJEVO - Vijeće ministara i institucije BiH nisu preduzeli potrebne mjere kako bi osigurali efikasnu realizaciju ugovora o javnim nabavkama.

Dio poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH traži vraćanje "bijelog hljeba"

SARAJEVO - Jedanaest još uvijek aktuelnih poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH uputilo je apelaciju Ustavnom sudu BiH kojom se traži vraćanje takozvanog "bijelog hljeba".

Savjet ministara raspravlja o ukidanju poštarine za pošiljke iz inostranstva

SARAJEVO, BANJALUKA - Savjet ministara BiH na današnjoj sjednici trebalo bi da zaduži Agenciju za poštanski saobraćaj BiH da spriječi tri javna poštanska operatera da "nelegalno naplaćuju" poštarinu od 1,8 KM prilikom uručenja običnih pošiljki iz međunarodnog prometa.

Šarović bio protiv gender centra na nivou BiH

SARAJEVO - Nakon više od mjesec dana i dvije odgode, juče je u Sarajevu održana sjednica Vijeća ministara BiH, ali na sjednici nije sve išlo glatko jer su ministri skoro sat vremena raspravljali o dnevnom redu.

Javni dug BiH 11,8 milijardi KM

SARAJEVO - Javna zaduženost BiH u prvoj polovini godine iznosila je 11,8 milijardi KM, od čega je spoljni 8,3 milijarde KM ili 70,56 odsto, dok je unutrašnji 3,5 milijardi KM ili 29,4 odsto, navodi se u informaciji koju je danas usvojio Savjet ministara.

MUP RS uputiće Graničnoj policiji još 40 policajaca

SARAJEVO - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske uputiće Graničnoj policiji BiH dodatnih 40 policijskih službenika koji će biti raspoređeni na najkritičnijim dijelovima istočne granice BiH radi sprečavanja nezakonitog ulaska migranata, saopšteno je iz Savjeta ministara nakon današnje sjednice.

Savjet ministara dao garanciju za finansiranje dijela koridora "Pet ce"

SARAJEVO - Vijeće ministara dalo je garanciju za finansiranje dijela puta koridora "Pet će" u Republici Srpskoj, rekao je nakon završetka sjednce Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

Maksimović: Savjet ministara uplatio obećana sredstva opštini Srebrenica

SREBRENICA- Načelnik Odjeljenja za finansije opštine Srebrenica Davor Maksimović rekao je Srni da je Savjet ministara konačno uplatio 500.000 KM na račun ove opštine

Nakon dva odgađanja, danas počela sjednica Savjeta ministara BiH

SARAJEVO – Sjednica Savjeta ministara BiH, nakon što je dva puta odgađana zbog nedolaska ministara iz reda hrvatskog naroda, danas je počela u Sarajevu.

Nakon dva odgađanja, sjednica Savjeta ministara u ponedjeljak

SARAJEVO - Za razliku od prethodna dva puta, sjednica Savjeta ministara BiH, koja je zakazana za ponedjeljak, bar prema najavi iz ove institucije, mogla biti održana.

Najčitanije