Savjet ministara BiH

Savjet ministara BiH: Auta se zasad ipak moraju registrovati

BANJALUKA, SARAJEVO - Savjet ministara BiH odgodio je danas razmatranje Prijedloga odluke o produženju važenja registracije vozila u BiH, što znači da će se ona i ubuduće morati registrovati, do eventualne nove odluke.

BiH traži finansijsku podršku od MMF-a

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija održao je danas, putem video-linka, drugu sjednicu Fiskalnog savjeta BiH na kojoj je usvojeno Pismo namjere s Međunarodnim monetarnim fondom (MMF), kojim BiH traži finansijsku podršku u okviru instrumenta za brzo finansiranje, u sklopu napora na suzbijanju širenja virusa korona, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Savjet ministara: Realizovani svi zaključci Predsjedništva BiH

SARAJEVO - Savjet ministara BiH usvojio je Informaciju o realizaciji zaključaka Predsjedništva Bosne i Hercegovine i definisanih operativnih mjera za zaustavljanje širenja virusa korona.

Tegeltija šalje pismo namjere da BiH potpiše sporazum o javnim nabavkama

SARAJEVO - Savjet ministara BiH usvojio je Informaciju o aktivnostima koje je potrebno realizovati za pristupanje Bosne i Hercegovine Zajedničkom sporazumu o javnim nabavkama.

Košarac: Skandalozno ako je Hrvatska dala dozvolu za izgradnju odlagališta

SARAJEVO - Staša Košarac, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, zatražio je da nadležne institucije provjere tačnost posljednjih informacija koje su se pojavile u javnosti u vezi izgradnjom odlagališta radioaktivnog i nuklearnog otpada na Trgovskoj gori u Hrvatskoj, u neposrednoj blizini granice sa BiH, saopšteno je iz ovog ministrarstva.

Predsjedništvo BiH: Zatvoriti sve granične prelaze

​SARAJEVO - Predsjedništvo BiH zatražilo je od Savjeta ministara da, bez odlaganja, zatvori sve granične prelaze za prelaz ljudi, osim onih na kojima su uspostavljeni karantini u šatorima Oružanih snaga.

Mektić se izjasnio da nije kriv

SARAJEVO - Bivši ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić izjasnio se danas pred Sudom BiH da nije kriv prema optužnici Tužilaštva BiH za zloupotrebu položaja ili ovlaštenja.

Tegeltija sa sindikatima institucija BiH: Prioritetno pitanje plata

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija održao je je danas u Sarajevu prvi radni sastanak sa predstavnicima sindikata na nivou institucija BiH.

Tegeltija sa ambasadorom Hrvatske o unapređenju saradnje

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija razgovarao je danas u Sarajevu sa ambasadorom Republike Hrvatske u BiH Ivanom Sabolićem o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH i regionu, te o mogućnostima unapređenja saradnje dvije zemlje u oblastima od obostranog interesa.

Tegeltija: Očekujem kompromis u vezi sa usvajanjem strategije

BIJELJINA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je danas da očekuje kompromis u BiH u vezi sa usvajanjem revidirane strategije za procesuiranje ratnih zločina.

Najčitanije