Savjet ministara BiH

Košarac sa Hartman: Savjet ministara će svoj rad bazirati na ekonomiji

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac rekao je danas da će novi saziv Savjeta ministara svoj rad bazirati na ekonomiji, radu i traženju rješenja za goruća pitanja, kao i da će koordinisati aktivnosti sa drugim nivoima vlasti u BiH.

Tegeltija: Neće biti kratkog spoja između predstavnika Srpske i BiH

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izrazio je uvjerenje da u ovom mandatu Savjeta ministara neće biti kratkog spoja između predstavnika institucija Republike Srpske i srpskih predstavnika u institucijama BiH.

Tegeltija: Niko u BiH ne treba da ima ništa protiv Dana Republike

BANJALUKA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je da je za sve iz Republike Srpske koji rade u institucijama u Sarajevu sutra praznik i da očekuje da slave taj dan kao dan Republike Srpske.

Zoran Tegeltija za "Nezavisne": Blokade su prošlost

Savjet ministara BiH nikada više neće biti mjesto blokade, poručio je u novogodišnjem intervjuu za "Nezavisne" Zoran Tegeltija, predsjedavajući Savjeta ministara BiH.

Počela sjednica Savjeta ministara, rasprava o prelazu kod Bratoljuba

SARAJEVO - Prva sjednica Savjeta ministara u novom sazivu, na kojoj bi trebalo da budu odobrena sredstva za izgradnju graničnog prelaza Bratunac-Ljubovija kod mosta "Bratoljub", počela je u Sarajevu.

Tegeltija: Savjet ministara nikada više neće blokirati vlasti Srpske

​BANJALUKA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je danas da Savjet ministara nikada više neće blokirati vlasti Republike Srpske, kao što je to bio slučaj u prethodne četiri godine.

Šta ekonomski eksperti očekuju od novog saziva Savjeta ministara BiH

​BANJALUKA - Ekonomski rast, investicije, bolja koordinacija među različitim nivoima vlasti i spoljna trgovina trebalo bi da budu glavni prioriteti novouspostavljenog saziva Savjeta ministara BiH, smatraju bh. ekonomisti.

Sastanak Tegeltije sa Viškovićem i Novalićem

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija sastaće se danas u Sarajevu sa predsjednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i premijerom Federacije BiH Fadilom Novalićem.

Tegeltija: Prvi korak formiranje Fiskalnog savjeta

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija istakao je da će jedan od njegovih prvih koraka na toj funkciji biti formiranje Fiskalnog savjeta BiH, koji treba da definiše globalni fiskalni okvir i tako odredi nivo sredstava koja pripadaju zajedničkim institucijama s jedinstvenog računa Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

OHR: Novi Savjet ministara da pokrene zemlju naprijed

SARAJEVO - Kancelarija visokog predstavnika saopštila je da od novog Savjeta ministara očekuje da odmah počne da preduzima potrebne korake da BiH pokrene naprijed, u skladu sa njenim obavezama i deklarisanim ciljevima.

Najčitanije