Savjeti

Savjeti da "preživite" prvu godinu braka

Prva godina braka mnogima je najteža, posebno ako ranije niste živjeli s partnerom.

Mihajlović iz bolnice dijelio savjete protiv Pize

BOLONJA - Srpski trener Siniša Mihajlović, koji se oporavlja od leukemije, iz bolničke sobe djelio je savete fudbalerima Bolonje na meču protiv Pize u Kupu Italije.

Ako volite trčati usvojite ove savjete

Kada je vježbanje u pitanju, trčanje je definitivno vaš favorit, ali vam vrućine i gužve tokom ljeta smetaju, da uživate u omiljenoj vrsti rekreacije. Pored toga što slovi za najbolji kardio trening, trčanje je odlična vježba, jer podrazumijeva boravak na otvorenom, svjež vazduh i oslobađanje, tokom dana nagomilanog stresa.

FACEBOOK JE PROŠLOST? Koje društvene mreže koriste mladi

Iako većina korisnika zna samo za one najpoznatije mreže, kada otvorite neku od "prodavnica" aplikacija za mobilne telefone, vidjećete na stotine društvenih mreža koje se svakodnevno pojavljuju, priključuju i gase.

Savjeti građanima zbog vrućina

ISTOČNO SARAJEVO - U narednim danima u Republici Srpskoj očekuje se visoka temperatura vazduha zbog čega se građanima savjetuje stalno rashlađivanje doma, uzimanje više tečenosti, te izbjegavanje fizičke aktivnosti i boravka napolju u najtoplijem dijelu dana, saopšteno je iz Republičke uprave Civilne zaštite.

Životna lekcija milijardera Džeka Ma: "Besplatno" je jako skupa riječ

PEKING - Ako ste među onima koji se osjećaju obeshrabreno kada se osvrnu na svoj napredak i/ili finansijsko stanje, onda će vam savjeti milijardera Džeka Ma možda pomoći.

Tri savjeta za bolji san

Spavanje je jednako važno kao zdrava prehrana i fizička aktivnost, ali puno ljudi ipak spava maksimalno šest i po sati.

Napravite prva četiri koraka ka kvalitetnom istraživanju tržišta

​Istraživanja pokazuju da su današnji korisnici mnogo više okrenuti modernim medjima i internetu za svoja privatna istraživanja određenih proizvoda.

Savjeti za vođenje ljubavi na vrućini: Kocke leda pomažu

Seks terapeutkinja iz Nju Jorka, Megan Fleming, dala je fantastične savjete za vođenje ljubavi po vrućinama. Nadamo se da će vam biti korisni.

Recite zbogom flekama od ulja, suzama od luka...

Mnogo je "zamki" na koje možemo naletjeti dok obrađujemo i kuvamo namirnice. Ovi savjeti će olakšati sve te male neprijatnosti u kuhinji s kojima se susrećemo svakodnevno.

Najčitanije