Savjeti

Provjeren recept za uspjeh

Ove knjige su napisali najbogatiji ljudi današnjice – ukradite njihove ideje

Četiri dizajnerska imena koja vladaju Francuskom

Kada je riječ o dizajnu, možda jedna od prvih asocijacija koja se svima rodi istog trenutka jeste Francuska. U ovoj zemlji rođene su i rasle neke od najvećih zvijezda modne industrije, pa zato i ne čudi činjenica da su neki od najboljih svijetskih grafičkih i web dizajnera upravo Francuzi.

Osam lekcija NFL trenera o liderstvu

Američki fudbal je sve popularniji na Balkanu, a lekcije o liderstvu mogu da se nauče i od slavnih NFL trenera. Džejms Ker, globalni direktor sektora za kulturne transformacije u kompaniji „N2 Growth“ i autor izdanja „Egzekjutiv čeklist“ (Palgrejv, 2014), odlučio je da sakupi neke od najboljih savjeta i mantri kojima su se vodili treneri pobjedničkih NFL timova.

Sedam poteza koji poboljšavaju cirkulaciju

Problemi sa cirkulacijom otežavaju kvalitet života, a zima je razdoblje u godini kada su simptomi pojačani i vrlo brzo izlaze na vidjelo.

Ova 3 programa premošćuju jaz između programera i dizajnera

Dizajneri i developeri su vrlo različita bića. Neko bi rekao da imaju veliki problem u saradnji, jer se međusobno ne razumiju, a sa druge strane, mnogi smatraju da oni zapravo ne mogu i ne žele da funkcionišu jedni bez drugih. Jedno je sigurno, u svakodnevnoj saradnji oni su povezani na toliko načina da i jedan i drugi posao nema previše smisla bez onog drugog.

Kako se piše uspješan poslovni plan? Poslušajte savjete stručnjaka

Poslovni plan je pismeni prikaz budućnosti vašeg preduzeća, dokument koji govori o tome šta namjeravate da uradite i kako to planirate da postignete.

Četiri najčešća razloga zbog kojih puder nestaje sa lica

Nestajanje pudera i sjaj koji se pojavljuje na određenim dijelovima lica već samo nekoliko sati nakon nanošenja rezultat su neispravnog korištenja pudera. Srećom postoje načini na koji se to može izbjeći.

Pomoću ovih pet načina uklonićete smetnje u protoku interneta

Pišete važan tekst koji morate što prije da pošaljete na provjeru, završavate ga i baš u trenutku kada treba da kliknete dugme „Send” nestaje internet. Koliko puta vam se to desilo?

Pišite bolje: Evo kako da poboljšate poslovnu komunikaciju u pisanoj formi

Poslovanje je danas nezamislivo bez svakodnevne prepiske. Stotine hiljada riječi pišu se i čitaju svakoga dana širom svijeta. Ako već niste u obavezi da svakoga dana pišete mejlove i da svake nedjelje sastavljate izvještaje, dobro je da budete spremni na ovaj zahtjev.

Savjeti za HR menadžere: Kako da stvorite pobjednički tim

Mladim ljudima je danas jedna od najvećih briga kako će pronaći posao.

Najčitanije