Savjeti

Austrijska poslastica: Vanilin kiflice, ukusno prhko pecivo

Hrskave, ali iznutra mekane te posute šećerom u prahu - to su neodoljive vanilin kiflice. Ovi tradicionalni suvi keksići mogu se pripremati tokom cijele godine, ali posebno su popularni tokom nadolazećih praznika.

Savjeti vizažista: Mali trikovi za prirodan make-up look

Njegovano, skladno našminkano lice uvijek je u trendu. Ipak, brojna make-up pravila nije uvijek lako ispoštovati, jer zahtijevaju umjerenost i vještinu koja se ne stiče preko noći.

Kako da otkrijete uzrok podočnjaka i uspješno ih uklonite

Podočnjaci, koliko god bili uobičajena pojava na licu, mnogim ljudima predstavljaju emotivni i društveni problem.

Frizer poznatih otkriva koje su to dvije frizure koje pristaju svima

Kada je u frizura u pitanju, često se javljaju nesigurnost i neodlučnost. Tu je ona vječita diema da li treba da bude puštena kosa ili skupljena, da li da bude duga ili kratko ošišana, a naravno i izbor boje može da bude frustrirajući.

Iliopsoas: "Mišić duše" izvor bolova i glasnik emocija

Kada govorimo o mišićima, neko zna više, a neko manje, u zavisnosti od oblasti interesovanja i zanimanja. Uglavnom su nam svima poznati atraktivniji mišići kao što su biceps, triceps, six pack pločice na stomaku, kvadriceps.

Savjeti koji će vam olakšati kućne poslove

Blistavo očišćena kuća kroz koju se širi prijatan miris san je mnogih domaćica, ali uz mnoge obaveze prosto nemaju dovoljno vremena da se posvete samo kućnim poslovima.

Dobrom tehnikom hodanja do zdravlja

U prethodnom članku spomenuli smo koliko nam hodanje kao vid fizičke aktivnosti donosi benefita. Danas ćemo izdvojiti tehnike hodanja i slikovito objasniti način pravilnog hodanja.

Za ekstremno lijene ljude: Top 18 savjeta za čišćenje

Ovi savjeti neće biti korisni samo velikim lijenčinama već i ostalima jer su neki od njih odlični za uštedu vremena i energije te brzinsko čišćenje kuće prije, na primjer, dolaska gostiju.

Muče vas podočnjaci: Pet savjeta da izgledate svježe i odmorno

Probudili ste se ujutru, pred vama je naporan dan, a nakon što ste se pogledali u ogledalo shvatili ste da imate tamne kolutove oko očiju, ne brinite, donosimo vam pet savjeta uz pomoć kojih ćete izgledati vježe i odmorno.

Tri savjeta koja će vam olakšati vježbanje

Vježbanje bi trebalo biti dio naše svakodnevne rutine.

Najčitanije