Savjeti

Jednostavni trikovi za poboljšanje cirkulacije

Ponekad se osjećate potpuno iscrpljeno i bezvoljno, a radni učinak vam je slab? Često se iza ovoga kriju problemi s cirkulacijom koje uglavnom izaziva nizak krvni pritisak.

Trend koji je obilježio decembar u web dizajnu i kako da ga iskoristite

Tri glavna trenda prošlog mjeseca bila su povezana sa tipografijom.

Savjeti za pravilno korišćenje parfema

Francuski dizajner parfema Francis Kurkdjian, koji je radio za Dior, Carven, Burberry, Kenzo i Lancôme, otkrio je američkom Vogue-u 5 najvećih greški koje žene ponavljaju prilikom kupovine i korištenja parfema.

Za ovih osam važnih koncepata web dizajna vjerovatno još niste čuli

Ako želite da se bavite web dizajnom, nije dovoljno samo da naučite kako se upotrebljavaju Photoshop, HTML 5 ili CSS-a. Uspjeh zahtjeva poznavanje dizajna korisničkog iskustva. Kao web dizajner vi ste spona između brendova i korisnika, odnosno kupaca.

Devet savjeta o ljubavi legendarne Elizabet Tejlor

Prelijepa Liz sa ljubičastim očima nije ostavila u zavještanje svim ženama svijeta slavne, kultne filmove već i nekoliko lekcija o ljubavi kojima bi svaka žena trebalo da se vodi.

Sedam savjeta da vam se šminka oko očiju ne razmazuje

Šminka vam se neprestano razmazuje oko očiju? To najviše ima veze sa oblikom vaših kapaka. Ne brinite, postoje pravila šminkanja koji će vam pomoći da uvijek izgledate besprijekorno.

Olakšajte sebi povratak na posao poslije praznika

Poslije nekoliko nedjelja planiranja radnosnih događaja za praznike, nije ni čudo što većina ljudi osjeća neku vrstu tuge kada se opet suoči sa svakodnevnom rutinom.

Odličan trik uz koji će najlonke trajati duže

Hladno vrijeme svake nas godine podsjeti kako je ovo odjevni predmet s najkraćim rokom trajanja. Međutim i najlonke mogu postati izdržljivije, i to uz brz i jednostavan trik

Evo kako da efikasno žonglirate između svih svojih profila na društvenim mrežama

Ukoliko želite da se bavite marketingom na internetu, morate se prethodno dobro upoznati sa svim kanalima komunikacije koji su potrebni da bi vaša poruka stigla na pravu adresu. Među njima su i Fejsbuk (Facebook), Tviter (Twitter), Instagram, Pinterest, pa čak i LinkedIn ili Bihans (Behance), u zavisnosti od vaše ciljne grupe.

Upotriijebite ovu magičnu riječ i budete uvjerljivi u poslu

Sposobnost da budete uvjerljivi u svojim pričama i ponudama nevjerovatno je vrijedna u današnjem poslovnom svijetu.

Reklame

Najčitanije