Savjeti

Želite da postanete programer? Savjeti stručnjaka iz Majkrosofta

Interesuje vas programiranje, ali su vas brojne priče koje ste čuli i ono što ste čitali po internetu preplašili ili zbunili?

Savjeti za bezbjednu vožnju kroz tunel

Za vožnju kroz tunel važe posebna pravila, a Bosansko-hercegovački auto-moto klub (BIHAMK) objavio je spisak savjeta, koji su univerzalni, ma gdje se nalazili.

U nedostatku novca ne razmišljaju šta potpisuju

BIJELJINA, SARAJEVO - Za prezadužene građane u BiH već šest godina su otvorena vrata Kancelarije za besplatne finansijske savjete. Da je ova usluga opravdana, govori i podatak kako su od 2013. godine na njih pokucale i pomoć dobile 1.102 osobe.

Bakini savjeti o zdravlju koje je potvrdila i nauka

Malo je među nama onih kojima bake nisu davale savjete u vezi sa životom, ali i sa zdravljem.

Istraživanje: Koji će trendovi u dizajnu obilježiti 2019. godinu

Nova godina je stara vijest, ali se o planovima za 2019. još mnogo govori, jer je prvi mjesec bio rezervisan za rješavanje zaostalih izazova i problema iz prethodne godine.

Savjeti za žene programere. Evo kako da počnete da učite zanat

Alek Guvatsos je dio tima za istraživanje i razvoj u kompaniji DNEG, odnosno "Double Negative", koja se bavi animacijom i specijalnim efektima još od 1988. godine.

Ovo su 3 najtraženija programska jezika

​Imajući u vidu ogroman broj savremenih programskih jezika, kada treba da donesete odluku o tome koji bi trebalo da počnete prvi da učite i koristite, to nije nimalo lak zadatak.

Četiri nasilne promocije proizvoda u filmskoj industriji

Da bi bilo koji film bio snimljen, neophodan je prilično veliki budžet koji bi mogao da pokrije sve troškove snimanja, honorara i postprodukcije. Ovaj novac se, između ostalog, dobija i od sponzora, odnosno od različitih velikih brendova koji žele da budu deo projekta i koji su spremni da ga svojim proizvodima ili finansijski podrže.

​Evo šta treba da ima dobar konsultant za web dizajn

​Svijet konsaltinga je samo jedna od brojnih opcija koje vam se otvaraju kao dobrom web dizajneru.

Četiri načina da unaprijedite brzinu svog web sajta

Fraza "vrijeme je novac" odavno je izlizana, međutim to nikako ne umanjuje njen značaj.

Najčitanije